Termékek Menü
0
   
Itt jártál: > >

Adatvédelem

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Látogatók adatai

A JóBringa Kerékpár és Szerviz (Debreceni Kerékpár Kft 4032 Debrecen Böszörményi út 153.) számára kiemelt fontosságú a látogatóink által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük és gondoskodunk azok biztonságáról. Regisztrációját, és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor töröljük. Adatok zárolása, helyesbítése kapcsán kérjük, hogy forduljon írásban ügyfélszolgálatunkhoz (info@jobringa.hu). A kérésének legfeljebb 2 munkanapon belül eleget teszünk.

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tároljuk. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. A tárolt adatokhoz az ügyfélszolgálatunk és a logisztikát kiszolgáló munkatársaink kezelik. Az adatokat cégünk a webáruház fennállásáig tárolja.

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Kizárólag az jobringa.hu-hoz kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben. Más cégek által szponzorált cikkeket, direkt marketing anyagokat semmilyen körülmények között nem küldünk Önnek.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat cégünk kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja cégünk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Vonatkozó jogszabályok

·         A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;

·         Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;

·         Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;

·         226/2003. (XII. 13.) kormány rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;

·         Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Debreceni Kerékpár Kft., mint a JóBringa.hu birtokolja az oldalainkon látható információkat. A jobringa.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk.

Jogorvoslat

Amennyiben azt tapasztalja, hogy cégünk nem az itt megjelölt elvek alapján kezeli az adatokat, akkor jogorvoslatért kérjük, forduljon a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz.

Adatkezelés nyilvántartási szám

NAIH-82483/2015.

NAIH-83265/2015.

NAIH-83264/2015.

 

Jobringa.hu üzemeltető partner:

Debreceni Kerékpár Kft. 

4032 Debrecen  Böszörményi út 153.

Cégjegyzékszám: 09-09-023728

Adószám: 24137892-2-09

Bejegyző cégbíróság: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság

 

Jobringa.hu ügyfélszolgálat
E-mail: info@jobringa.hu 
Cím: 4032 Debrecen, Böszörményi út 153.
Telefonszám: +36 20 2552 75

Nyitvatartás: H-P 10:00-18:00 Szo: 09:00-12:00 V: ZÁRVA

 

Szűrő
Google +
 
 
Elérhetőségek
JóBringa Kerékpár és Szerviz
+36 20 255 2750
4032 Debrecen, Böszörményi út 153.
Top termékek
Cookie