Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

ELITE DIRETO XR INTERAKTÍV EDZŐGÖRGŐ WATTMÉRŐS
ELITE DIRETO XR INTERAKTÍV EDZŐGÖRGŐ WATTMÉRŐS
449 990 Ft

ELITE DIRETO XR INTERAKTÍV EDZŐGÖRGŐ WATTMÉRŐS

A kerékpáros görgők kiválóak a téli hónapokra, ha éppen az időjárás nem megfelelő, ilyenkor a kinti kerékpározás helyett – nagyobb biztonságban - edzőgörgőn is elvégezhetjük edzésünket, ugyanis nem ér a hideg szél, kényelmesebb, hatékonyabb az edzés. A szobabicikli helyett, nagyobb hatékonysággal a görgőn, a saját kerékpárodon tekerhetsz. A görgők kiválóak a verseny előtti bemelegítésre is, a sportmozgást jól szimulálja.

Cikkszám
FA003516011
Keress minket
449 990 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Debreceni Kerékpár Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
SPECIFIKÁCIÓ

Az új Elite tréner beltéri edzésekhez, a DIRETO XR, a Direto interaktív trénerek sorozatának legnagyobb fejlesztése integrált teljesítménymérővel.
Tökéletes kerékpáros edzéshez, melynek célja a látványos teljesítmény és a meglepő szintű realizmus.

 

A Suito-hoz hasonlóan a DIRETO XR is egy nagyon kényelmes Plug & Play konfigurációval rendelkezik, amely lehetővé teszi az igazán egyszerű és azonnali beltéri tekerés élményét az első használattól kezdve.


A Direto XR használaton kívül gyorsan becsukható, használaton kívül kis helyen tárolható és könnyen szállítható a beépített fogantyúnak köszönhetően, amely megkönnyíti a szállítást.

 

A DIRETO XR valójában már fel van szerelve egy előre telepített Shimano® 105 11 sebességes kazettával (vagy azzal egyenértékű), és teljesen összeszerelt szerkezete jellemzi, amely ideális kerékpáros edzéshez a lehető legrövidebb idő alatt.
A kazetta felszerelése nélkül csak a kerékpárt kell felszerelnie, és csatlakoztatnia kell a görgőt egy áramforráshoz.

Teljes beállítási idő: kevesebb, mint öt perc.

Közvetlen hajtású hengerként a DIRETO XR egyben az egyik legcsendesebb görgő a piacon.

 

A DIRETO XR adatok edzés közbeni pontosságát az OTS (Optical Torque Sensor) garantálja. Ez az érzékelő egy innovatív integrált teljesítménymérő, amely lehetővé teszi, hogy a görgő +/- 1,5%-os pontossággal mérje a kimeneti teljesítményt, ami 0,5 százalékponttal nagyobb, mint az első Direto esetében.

 

Az Elite Drivo család után a Direto görgők az egyetlenek a világon, amelyek valóban mérik az edzés során leadott teljesítményt egy integrált teljesítménymérőn keresztül.

Ez az oka annak, hogy a DIRETO XR az egyik legprecízebb otthoni edzőgörgőnek ígérkezik a piacon.

 

A DIRETO XR egy interaktív tréner, ezért edzés közben automatikusan változtatja az ellenállást. A túlméretezett lendkeréknek köszönhetően a DIRETO XR a maximális lejtés hihetetlen 24%-át képes szimulálni – 10%-kal többet, mint a Direto, és 6%-kal többet, mint a Direto X.

A DIRETO XR-rel még a legintenzívebb edzések során is követheti edzési ütemtervét, teszteket végezhet edzettségének értékelésére, valamint ismétléseket és sprinteket hajthat végre maximális sebességgel, maximális erővel.

 

Mint minden Elite közvetlen hajtású görgő, a DIRETO XR is teljesen interaktív, és az ANT + ™ FE-C és Bluetooth interaktív oktatócsalád része.

Ez azt eredményezi, hogy a tréner teljes interakcióba lép az összes meglévő alkalmazással és szoftverrel iOS, Android, MacOS és Windows rendszeren. Bárhol és bármikor, néhány egyszerű lépéssel csak állítsa be az utat vagy az edzésprogramot, és kezdje el a tekerést: a DIRETO XR gondoskodik a többiről, automatikusan változtatja az ellenállást, és az Ön igényei szerint irányítja az edzést.

 

Az edzés felügyelhető az Elite My E-Training szoftverével (12 hónapig ingyenesen elérhető) vagy más beltéri kerékpáros platformokkal, mint például a Zwift, TrainerRoad, Bikevo, Rouvy, Kinomap és sok más.

Adatok
Gyártó
Elite
Típus
Interaktív
Rögzítés
Hátsó kerék helyére
Bluetooth kapcsolat
Igen
Ellenállás típusa
Elektromágneses
Cikkszám
FA003516011