Kérdésed van? Írj nekünk üzenetet!
info@jobringa.hu

5

TACX BOOSTER MÁGNESFÉKES EDZŐGÖRGŐ

tacx, edzőgörgő, booster
tacx, edzőgörgő, booster
tacx, edzőgörgő, booster
tacx, edzőgörgő, booster
tacx, edzőgörgő, booster

A kerékpáros görgők kiválóak a téli hónapokra, ha éppen az időjárás nem megfelelő, ilyenkor a kinti kerékpározás helyett – nagyobb biztonságban - edzőgörgőn is elvégezhetjük edzésünket, ugyanis nem ér a hideg szél, kényelmesebb, hatékonyabb az edzés. A szobabicikli helyett, nagyobb hatékonysággal a görgőn, a saját kerékpárodon tekerhetsz. A görgők kiválóak a verseny előtti bemelegítésre is, a sportmozgást jól szimulálja.

Cikkszám
15952000
66 990 Ft
63 690 Ft
Kedvezmény 5
Megtakarítás 3 300 Ft
SPECIFIKÁCIÓ

Tacx Booster T-2500
A Booster a mágnesfékes görgők legújabb generációja, amely tökéletes edzést nyújt akár a versenyzők számára is. Új külső, erősebb mágnes, jobban átgondolt megoldások jellemzik. A Booster egyszerűen összeszerelhető, ugyanakkor különösen biztonságos, mert a bringás az integrált fék miatt nem kerül kontaktusba a forró lendkerékkel. A teljes fékezőegység beburkolásra került, a biztonság érdekében. Könnyű beállítási lehetőség, kormányról állítható ellenállási fokozat. A Booster a profik új kedvence a görgők közt, ha edzésről és bemelegítésről van szó.
A legerősebb mágnesekkel rendelkező mágnesfékes tréner. Az abszolút éllovas a görgők közt - mindenki számára.- Skyliner első kerék támasztó
- Extra stabil, összecsukható állvány
- 10 fokozatú ellenállás szabályzó kar
- Mágneses fék, 2x8 erős mágnes
- Max. ellenállás 1050 Watt
Adatok
Gyártó
Tacx
Típus
Klasszik
Rögzítés
Hátsó gyorszárnál
Bluetooth kapcsolat
Nem
Ellenállás típusa
Mágneses
Cikkszám
15952000