Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

elite, tuo, edzőgörgő
ELITE TUO INTERAKTÍV EDZŐGÖRGŐ
230 990 Ft 
134 990 Ft
42

ELITE TUO INTERAKTÍV EDZŐGÖRGŐ

elite, tuo, edzőgörgő
elite, tuo, edzőgörgő
elite, tuo, edzőgörgő
elite, tuo, edzőgörgő
elite, tuo, edzőgörgő

A kerékpáros görgők kiválóak a téli hónapokra, ha éppen az időjárás nem megfelelő, ilyenkor a kinti kerékpározás helyett – nagyobb biztonságban - edzőgörgőn is elvégezhetjük edzésünket, ugyanis nem ér a hideg szél, kényelmesebb, hatékonyabb az edzés. A szobabicikli helyett, nagyobb hatékonysággal a görgőn, a saját kerékpárodon tekerhetsz. A görgők kiválóak a verseny előtti bemelegítésre is, a sportmozgást jól szimulálja.

Cikkszám
FA003516010
Keress minket
230 990 Ft 
134 990 Ft
Kedvezmény 42
Megtakarítás 96 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Debreceni Kerékpár Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
SPECIFIKÁCIÓ

Használat közben szép, összehajtva elegáns.

Az Tuo-t azért hozták létre, hogy minden kerékpáros edzés iránti igényt kielégítsen egy kiváló Made in Italy dizájnnal, visszafogott és megkülönböztető képességgel, amely jellemzi ezt a hometrainert, mint ideális bútorokat a nappaliban vagy a ház bármely más helyiségében, az irodát, amikor nem használja. Ez a hometrainer szilárd és kompakt felépítésű, kiváló minőségű anyagokból készül: alumínium egység, acél váz és bükkfa lábak, a belsőépítészet egyik legszebb, legerősebb és masszívabb anyaga. A bükkfa nem csak a megjelenésről szól, hanem tökéletesen képes elnyelni az ütéseket az edzés közben, és biztosítja a nagy stabilitást. Kompakt felépítés és gyors beállítás Könnyű és könnyen szállítható.

 

A Tuo könnyen összecsukható kerettel és lábakkal rendelkezik, így a beállítás bármikor és azonnal elvégezhető. Tárolásakor a hometrainer nagyon kompakt, így bárhová elhelyezheti házában vagy irodájában, fokozva minden környezet rendezettségét és finomítását. Ugyanakkor ennek a hometrainernek nagy stabilitása van a kerékpár edzésénél: a csúszásgátló gumilábakon kívül az Tuo a Fast Fixing reteszelő rendszert alkalmazza - egy praktikus kar bekapcsolásával a kerékpárt a tartóvázhoz akaszthatja és kiakassza. egyetlen gyors művelet. Csendes, nagyszerű kompatibilitás Tuo nem csak nagyon kompakt és csodálatos, hanem csendes is.

 

A görgő, amelyen a kerékpár nyugszik, Elastogel anyagból készül, amely egy exkluzív poliuretán molekula, amelyet az Elite fejlesztett ki és tesztelt a súrlódási zaj 50% -os korlátozására és a gumiabroncs kopásának csökkentésére, miközben további 20% -os edzést végez.

 

A Tuo másik erős öltönye a váz - képes nagyobb láncszemek befogadására. Tuo egyszerűsíti kerékpárjának felszerelését a hometrainerre a praktikus oldalsó mikrokorrekciós mechanizmusnak és az állvány újrapozícionálásának köszönhetően, hogy a hometrainer kerékpárokat helyezzen el 26 ”és 29” közötti kerekekkel.

 

A Tuo a leginkább kompatibilis a hometrainereink között, mivel magában foglalja az összes szükséges adaptert a 130x5 mm-es kerékagyak gyors gyorskioldással történő felszereléséhez, a Boost 148x12mm-es tengellyel rendelkező kerékpárokig. Interaktivitás Tuo egy intelligens interaktív otthoni edző, amely bármilyen alkalmazással, szoftverrel, számítógéppel és eszközzel (okostelefonok és táblagépek) kölcsönhatásba lép iOS, Android, OSX és Windows rendszerekkel. Az adatátvitel az otthoni edző és a rendszer más területei között vezeték nélküli. Ezzel kezelheti az ellenállási szinteket és megjelenítheti az összes különböző paramétert, így nagyszerű személyre szabhatóságot és interaktivitást élvezhet a beltéri edzésen. Tuo teljesítmény- és sebességadatokat küld, és kezelhető a My E-Training szoftveren keresztül (12 hónapos ingyenes előfizetés) vagy más beltéri kerékpáros szolgáltatásokon keresztül, például: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap és még sok más.

• Interaktív hátsókerekes edzőgörgő ANT+ és Bluetooth kapcsolattal
• 3% pontosságú wattmérés
• 10% virtuális emelkedő
• 12 hónap ingyenes My E-Training hozzáférés
• Kompakt, könnyen hordozható összecsukható keret, behajtható lábakkal
• Újratervezett görgő egységgel a hatékonyságért és a könnyű tárolhatóságért
• Fém keret és fa lábak a merevségért, gumi talpak a jó tapadásért és a padló védelméért
• Elasztogél görgő
• A kialakítás nagyobb méretű vázak fogadására is alkalmassá teszi

Adatok
Gyártó
Elite
Típus
Interaktív
Rögzítés
Hátsó gyorszárnál
Bluetooth kapcsolat
Igen
Ellenállás típusa
Mágneses
Cikkszám
FA003516010