Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

Blog

ACID HUSK 24 MULTITOOL

2023.07.24 14:19
ACID HUSK 24 MULTITOOL

Te is gondolkodtál már azon, hogy mihez kezdenél, ha bringázás közben meglazulna egy alkatrész? Hogyan menj tovább, egyáltalán lehet-e vagy teljesen tönkre ment a nap? Általános alkatrészek fellazulása esetén sokszor csak egy apró javítás szükséges és úgy tekerhetünk tovább, mintha mi sem történt volna. Azonban sokan úgy gondolják, hogy ehhez is szakszerű háttértudás kell, mely kétségtelen, hogy nagy segítség lenne, de ilyen általános problémák kezelésére nem kifejezetten szükséges a szaktudás, mert önállóan, egy igen praktikus szerszámkészlettel egyszerűen meg tudjuk oldani a hibákat.

Erre szolgálhat világszerte az egyik legelismertebb márka, az Acid. A Cube almárákájához híven garantálja nemcsak a termékek megbízhatóságát és tartósságát, hanem a zökkenőmentes és kényelmes kerékpározás élményét is. A rendszeres teszteléseknek és az új technológiák alkalmazásának köszönhetően egy olyan magas minőségű termékek előállítására szolgáló almárka jött létre, mely nemcsak versenykerékpárosok, de városi bringások számára is magas minőséget nyújt. Nincs ez másképp a kiegészítők terén sem, ezért is szeretnénk ajánlani az egyik legbeváltabb terméket, ha szerelésre kerülne a sor.

 

Ez a termék az Acid Husk 24 Multitool készlet. Jellegzetes méretéből adódóan szinte bármelyik táskánkba befér, de ha esetlegesen nem szeretnénk vinni magunkkal egy rövidebb/hosszabb túra során, akkor erre is van megoldás, ugyanis egy a készlet pont annyira kicsi, hogy a kormánycsőbe könnyen befér, így ha egyszer oda beillesztetted, akkor bárhol bármikor ki lehet venni és használatba tudod helyezni, továbbá az Acid Frame Mount segítségével akár kulacstartó helyére is felszerelhető.

 multitool

Mit is tud ez a rendkívül praktikus készlet? 24 funkció betöltésére képes, amelyhez megtalálható minden rész a henger alakú tokjában, melynek illeszkedéséhez gumibetétet helyeztek, hogy védve legyen a portól és egyéb szennyeződésektől. Többek között található benne láncszerszám és bithosszabító is, melyek 90°-ban nyitható, valamint hatszögletű imbuszkulcsok 2/2.5/3/4/5/6/8/10-es méretben, torx csavarhoz való szerszám 10/25/30 méretben, lapos fejű csavarhúzó, gumiabrocshoz készült kar, három küllőkulcs, szelepkulcs, láncszerszám, valamint lánczár is.

multitool        multitool

multitool              multitool

MEGNÉZEM A HUSK 24 MULTITOOL-T

Ha pedig úgy hozza a helyzet, a gumijavítás sem okoz több nehézséget. Foltozó készletünkkel bármely helyzetben meg tudjuk javítani kilyukadt guminkat, s esetlegesen egy hordozható vagy kerékpárra szerelhető fujtatóval pedig új életet adhatunk a menet közben kilyukadt gumiknak.

 foltszett               fujtato

MEGNÉZEM A SZETTET                           MEGNÉZEM A PUMPÁT 

Kevés ilyen komplex szerszámkészletet találhatsz a boltokban, melyek ennyire kompaktok és optimálisak lennének bármely problémára. A pillanatnyi szerelés többé már nem okoz gondot egy bringásnak sem, köszönhetően ennek a remek kis szettnek. A minőségi eszközök és a strapabíró tokjai minden alkalommal elkísérnek minket, megadva ezzel a felhőtlen bringázás élményét.