Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Ruházat

Kerékpáros ruházat széles választéka

Ebben a kategóriában megtalálod a kerékpározáshoz szükséges ruházati termékeket, kiegészítőket, sisakokat és szemüvegeket! Nézz szét, hogy te is megtaláld a számodra legmegfelelőbbeket!

Kerékpáros ruházat: Mit viseljünk nyáron?

A kerékpározáshoz megfelelő viseletre is szükség van, ez pedig az aktuális évszaktól függően változik. Ahogyan nem mindegy, hogy mit viselünk ősszel, úgy a nyári kerékpáros ruházat is más. Nyáron ugyan meleg van, de fel kell készülni arra, hogy a többnyire szemből jövő ellenszél hűti a testet. Ehhez kapcsolódik a következő tanács, vagyis a testre simuló ruházat, ami csökkenti a légellenállást.

A nyári kerékpáros ruházat készüljön jó minőségű műszálas anyagból. Az ilyen ruházat a bőrön kiütköző izzadtságot felszívja, de nem tartja meg, hanem elpárologtatja az anyag felszínén keresztül. Hamar szárad és könnyen tisztítható.

A kesztyű viselése több szempontból is fontos. Stabil fogást biztosít, és nem csúszkál a fokozott izzadás közben sem a kezünk. Ezen kívül a bringás kesztyűk kézfején van egy izzadtságtörlésre alkalmas betét is. Ha kevés árnyékkal rendelkező útvonalon haladunk, a napszemüveget se hagyjuk otthon.

Keressen minket bizalommal, és szerezzen be minőségi, speciális kerékpáros ruházatot a nyárnak megfelelően is!