Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

A 2024-es évben már senki sem kapja fel a fejét arra, hogy e-bike, hiszen lassan fél Európa ilyenekkel jár. És most mégis itt van valami a küszöbön, ami akkora, hogy még minket is hátbaver. A KROSS EVADO HYBRID 80nm-es, Bafang motoros bringájába nem kevesebb, mint 880 Wh-ás akksi került!

Pattanj bringára JÚNIUS 8-án, tekerj a DebExbe, és legyél te is kétkerekű Városkerülő!

Bringázás közben apróbb hibák felmerülhetnek, amelyek nem feltétlen követelnek teljes szervízelést. Előfordulhat, hogy néha csak egy csavart kell meghúzni, esetleg kicserélni, mely igazából gyerekjátéknak számít. Ilyen esetekben hasznos, ha van nálunk egy szerszámkészlet, mely lehetővé teszi a kisebb problémák kiküszöbölését. Na, de nem ám egy súlyos doboz formájában, mely tele van régi, nehéz eszközökkel, hanem egy hordozható, bármely zsebben elférő kiszerelésben. Nem kell tovább gondolkozod azon, hogy mennyit kell költened egy kisebb szerelésért, mert magad is képes leszel megjavítani az adott problémát. Plusz: egyszer kell megvenned a kis készletet és korlátlan ideig a szolgálatodra fog állni.

A kerékpáros külsőgumik méretezése sokak számára rejtélyes lehet, de ne aggódj, segítünk tisztázni a dolgokat! Ebben a cikkben megmagyarázzuk a leggyakoribb kerékméreteket, bemutatunk egy táblázatot a méretekkel, és elmagyarázzuk, hogyan kapcsolódnak a metrikus és a hüvelykes (coll) mértékegységek.

Bringázásunk teljesítményét, akár hobbi, akár versenyszintről legyen is szó, nagy mértékben befolyásolják a markolatok. Nem mindegy, hogy milyen távra és útviszonyokra veszünk új markolatot, mert az egyik típus nem biztos, hogy annyira lenne képes, mint ténylegesen a kerékpár fajtához illő fajta. Minden típusnak megvan az előnye és hátránya attól függően, hogy milyen bringához vesszük. Tájékoztatónkban igyekeztünk összeszedni a legfontosabb tudnivalókat róla. 

Ha már gondolkodtál azon, hogy jó lenne felszabadítani a hátad és a kezeid a sok dologtól, melyek bringázás közben magaddal viszel, akkor éppen itt az ideje, hogy kosarat szereljünk rá! 

Nálunk számtalan fajta közül választhatod ki a legmegfelelőbbet mind stílusban, mind funkcióban. Hadd mutassuk meg, milyen kosarat is találsz üzletünkben.

Megérkezett! – Bosch SpeedBox Chiptuning

 

A Bosch motorokkal ellátott eBike-ba szerelhető SpeedBox Chiptuninggal innentől kezdve nem kell megragadnod a maximum 25 km/h-s sebességnél! Szabadon élvezheted az elektromos bringád maximális erejét. A mindössze néhány perc alatt beszerelhető kiegészítő gyökerestül meg tudja változtatni a kerékpározás iránt érzett szereteted, egyenesen a fellegekbe fog repíten.

 

Hadd mutassuk be, mivel is jár egy chiptuning beszerelése az eBike-odra nézve.

Te is gondolkodtál már azon, hogy mihez kezdenél, ha bringázás közben meglazulna egy alkatrész? Hogyan menj tovább, egyáltalán lehet-e vagy teljesen tönkre ment a nap? Általános alkatrészek fellazulása esetén sokszor csak egy apró javítás szükséges és úgy tekerhetünk tovább, mintha mi sem történt volna. Azonban sokan úgy gondolják, hogy ehhez is szakszerű háttértudás kell, mely kétségtelen, hogy nagy segítség lenne, de ilyen általános problémák kezelésére nem kifejezetten szükséges a szaktudás, mert önállóan, egy igen praktikus szerszámkészlettel egyszerűen meg tudjuk oldani a hibákat.

Kerékpár vásárlás során gyakran nem az a nyereg jár a járműhöz, ami ténylegesen igényeinkhez van szabva. A nem megfelelő nyereg vásárlása hamar el veheti a kedvünket a bringázástól, mert vagy túl keménynek érezzük vagy kikezdi a belső combunkon a bőrt, amit aligha szeretnénk átérezni egy drágább vétel esetében. Épp ezért igyekszünk arra fektetni a hangsúlyt, hogy ne elégedjünk meg a kapott nyereggel, ha nem tartjuk elég komfortosnak. Merjünk kérdezni és nézelődni, tanácsokat és ajánlásokat elfogadni, mert nem hiába szeretnénk a megfelelő bicajt – és nyerget – vásárolni. Összefoglalónkban a Ti igényeiteknek megfelelően válaszhattok és tájékozódhattok.

A CUBE nagyszerű bringái mellett, nagy hangsúlyt fektet a kiegészítők gyártására is, melyek kiemelkedő minőséggel rendelkeznek. A RACE PEAK sebességmérő felszereltebb piacon lévő társainál. Mutatja a maximum, átlag és a jelenlegi sebességet, a az aktuális és a megtett távolságot – mindezeket tárolja is –, jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét, illetve két bringának az adatait is képes tárolni. Emellett különleges rendszerében megtalálható a tengerszint feletti magasságmérő, a lejtők és emelkedők maximális, átlag és aktuális mértékét is mutatja és rögzíti. Felszerelése igen egyszerű, a mágnest a küllőre kell felszerelni, hogy a vevő érzékelni tudja az elindulás és tekerés mértékét, a kijelzőt pedig a kormányon tetszőleges helyzetben lehet rögzíteni. Testvérterméke, a RACE LITE, ugyanezen elven működik, s gyakorlatilag mindennek megfeleltethető, annyiban mégis más, hogy ezen fajta nem méri a tengerszint feletti magasságot és nem tárolja, ebből kifolyólag, a hozzá kapcsolódó adatokat. Ez a fajta sokkal inkább a hobbi-kerékpárosoknak lett kitalálva, könnyebb egy olyan termékkel kezdeni a hegyi, trekking kerékpározást, mely igényeinkhez igazodik, hogy később, fejlődésünk során tudjuk megválasztani a megfelelő készüléket.

 

Ki ne örülne egy bicajra rögzíthető telefontartónak ajándékba? Rendkívül sok előnye van, például, hogy mindig magad előtt láthatod az útvonalat, mérheted rajta a távolságot, akkor nézed meg az időt, amikor szeretnéd és nyilván a legfontosabb, hogy nem kell a kezedben vinned tekerés közben, mert az igen veszélyes lenne. Azonban nem mindegy, hogy milyen tartót szeretnél, mert mindegyiknek más az alakja, anyaga és a felszerelhető konzolja (ha van egyáltalán). Ezért is érdemes egy alapos körültekintést végezni mielőtt belevágnánk a vásárlásba. Ismertetőnk éppen ezt a célt szolgálja.

A lámpákat a KRESZ szabályainak megfelelően kötelezően fel kell szerelni a kerékpárjainkra, előre fehér fényűt, hátra pirosat. De hogy milyet is válasszunk, az egy egészen más kérdés. Van, akinek megfelel a párszáz forintos „kínai” verzió, melynek a fénye elenyésző nagy sötétségben és tartóssága sem kifejezetten mondható jónak; van, aki viszonylag megfelelőt szeretne venni, mégis egy éven belül – vagy hamarabb – tönkre megy. És természetesen, vannak azok, akik a JóBringában vásárolják meg a minőségi lámpaszetteket, melyek tartóssága és minősége évekre szól. De hogyan, milyen szempontok és paraméterek alapján döntsünk, arra segítségül szolgálhat a részletes tájékoztatónk.

A lakatokat nagy általánosságban két részre osztják az emberek: jó és rossz. A jó számos lakat formájában nyilvánul meg, a rossz pedig összetekert műanyagban. Ez annyiban helytelen, hogy egy számos lakat is lehet éppen annyira vacak, mint egy műanyagból készült darab.  Nem első benyomás alapján kellene megítélni a funkcióbeli teljesítményüket, hanem háttérinformációkkal ellátott tudástárunkkal. Ezért is igyekeztünk a lehető legpontosabb leírást adni minőségi lakatainkról, hogy mindenki kellő mértékben meg tudja határozni, hogy melyik illik bringájához a legjobban.

Kerékpáros túráinkhoz szinte elengedhetetlen a táskák használata, főként, ha nagyobb tárgyak – például egy üveg víz, pulcsi vagy esetleg az ebédünk – szállításáról van szó. Természetesen, nem szükséges állandó jelleggel hátizsákokat vagy túratáskákat magunkkal vinnünk, ha mondjuk a lakáskulcsról vagy csak a telefonunkról van szó. Ugyanakkor, érdemes ezen apró tárgyaknak is szentelni egy helyet a kerékpáron, amit a nyereg vagy éppen váztáskák tudnak biztosítani. Sokak ellenben úgy gondolják, hogy nem kell pénzt fordítani a táskákra, hanem inkább a kezükben, nadrágzsebükben vagy a csomagtartón szállítják személyes tárgyaikat különböző kreatív és egyáltalán nem biztonságos módon, mely könnyen balesethez vezethet. Ezért is határoztunk úgy, hogy bemutatjuk Nektek táskáink felhozatalát, melyek a túratáskáktól kezdve a hátizsákokon át egészen a nyeregtáskákig terjed, változatos formákban, színek és kivitelezésben.

Örök kérdés, hogy miért is szükséges a kulacs, illetve a kulacstartó a kerékpárra. Sokan óckodnak, sőt, feleslegesnek is tartják, mondván, hogy sosem tesznek bele semmit, ilyen alapon pedig a későbbiekben porfogóvá avanzsálják. A negatív gondolatokat háttérbe szorítva, szeretnénk néhány előnyös és főképp hasznos tippeket adni, hogy miért is ajánlott kulacstartót szerelni a kerékpárunkra.

 

Milyen pedált vegyek? Milyen pedált használjak városban, terepen, a hegyekben? Milyen méretek érhetők el? Hogyan találjam meg a megfelelő pedált, ami színben és minőségben is illik a bicajomhoz? 

Ezekre a kérdésekre igyekszünk válaszolni részletes termékleírásunk alkalmával, mely külön a pedálokat és azok jellegzetességeit fejti ki, ügyelve arra, hogy a meglévő és jövendőbeli vásárlóink is igényeiknek megfelelően tudjanak válogatni.

 

Megnézem az elérhető CUBE Stereo Hybrid kerékpárokat

A CUBE Stereo Hybrid elektromos kerékpárok kifejezetten a hegyi kerékpározás szerelmeseinek lettek tervezve. Ez a modell család a német CUBE gyártó legújabb technológiáját és tervezési innovációit ötvözi, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt és élményt nyújtsa a terepen való bringázás során.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK!

Hatalmas izgalommal mutatom be neked a  CUBE STEREO HYBRID 120 ABS 750 elektromos kerékpár varázslatos világát. Ez a legújabb modell a CUBE családban, és minden tekintetben lenyűgöző. Készülj fel rá, hogy felfedezd a bringázás egy új dimenzióját!

Örömmel osztunk meg veled egy újabb izgalmas fejlesztést a Bosch e-bike világából. Ezúttal a Bosch Kiox 300 kijelzőről és a Bosch ConnectModule-ról fogunk beszélni, amelyek két különleges kiegészítőt jelentenek a Smart System rendszerű CUBE e-bikeokhoz.

Tegyünk együtt Debrecen biztonságosabb kerékpáros közlekedéséért! Bringázz velünk a város új kerékpárút-hálózatán, tölts velünk egy bringás programokkal teli napot a DebEx-ben, vagy teszteld a bringád ellenőrző pontjainkon, ráadásként még egy láthatósági csősállal is megajándékozunk!

Tudom, hogy sokaknak ez jut eszébe előszőr, ami teljesen érthető. Nem azt mondom, hogy holnaptól mindenki vágja felxel ketté az övét (bringáját), ha nem a legjobb van otthon. De szeretném, ha tudnád, mi, miért és mennyibe kerül, mert valószínűleg előbb vagy utóbb nálatok is sorra kerül a gyerekbringa vásárlás, és több tudás birtokában könnyebb jó döntést hozni.

A Cube AIM modellcsalád a CUBE MTB-k között egy egyedileg megalkotott hobbi-sport kategóriáját képvisel.

Sí- és snowboard szervizelés a JóBringában!

Hogyan működik a kölcsönzés? Mi a menete?

Figyelem! Ezt a cikket csak akkor olvasd tovább, ha a érdekelnek a sífelszerelések. Tényfeltáró cikkünk következik „Kérlek szépen, ne vegyél ipari hulladékot 10 ezerrel olcsóban!” címmel.  Ezúton is leszögezzük, hogy cikkünk teljesen szubjektív elemeket is tartalmazhat, melyeket kizárólag a több évtizedes tapasztalatunk támaszt alá.

A JóBringában számtalan CUBE sisak modellel találkozhatsz, melyek közül segítünk kiválasztani a számodra legjobbat. De kezdetnek itt egy kis útmutató ahhoz, hogy mégis mire számíts!

Hozd be régi bringád és tekerj el egy új KROSS kerékpárral! BringaCsere akció a JóBringában!

Cseréld le az autód egy CUBE Kathmandu Hybrid 45 bringára, és használd ki, hogy 45 km/h-ig rásegít a motor.
Kinek kell négy kerék, ha a kettő is ilyen jó?

A kerékpár karbantartás szakértője a Muc-Off! Elmondjuk hogyan őrizd meg a kerékpárod élettartamát.

Ha extra védelmet keresel a sisakodba, Mips technológia!

A legjobb sisakok jellmezői közé tartozik a magas szintű fejvédelem, kis tömeg és mindemellett a kényelem. A CUBE sisakok élen járnak a minőség, technológia és innováció terén is. Nézzek meg, hogy mitől lesz jó egy kerékpáros bukósisak!

Egyre többen jöttök be hozzánk, hogy "puhább" nyerget szeretnétek. Érdemes elgondolkodni azon is, hogy egy kényelmes, jól párnázott aláöltöző nadrágot válassz, amivel minden nyereg kényelmesebb lehet. Tekerj te is úgy, mint a profik és használj kerékpáros aláöltöző nadrágot!

Te is szívesen mész hosszú kerékpáros túrákra? Munkahelyi ingázásra, városnézésre használnád inkább a bringát? A KROSS Trans modellekből minden terepen a legtöbbet tudod kihozni...

Örökre felejtsd el a WD-40-et, mert nem a bringádra való! Használd helyette a Muc-Off MO-94, ami speciálisan kerékpárok karbantartására, kezelésére lett kifejlesztve!

Gyorstalpaló kisokos az E-bike pályázathoz, hogy neked is legyen elektromos kerékpárod állami támogatással.

Szeretettel várunk mindenkit a "Bicóval a Biczóba!" családi bringanapon!

Bicózzunk együtt Biczóba 2022. március 27.-én!

Biczóval a Biczóba program plakát

Új állás a JóBringában!

2022. január 1-től a cégek adó és járulékmentesen tudnak kerékpárt vásárolni.

Minden ezzel kapcsolatos információt összeszedtünk neked, hogy ki tudd használni ezt a remek lehetőséget!

Kisebb vagy nagyobb akksi kellene a bringádba? Nem fér bele a pályázatodba a nagyobb akksis bringa? Kisebb akksival is elég lenne olcsóbban, de csak nagyobbal kapható? CSERÉLJ AKKSIT VÁSÁRLÁS UTÁN: BOSCH 400-500-625-750 bármelyikét választhatod**

ELITE DIRETO XR-T - csúcsminőségű edzőgörgő otthonra!
Nézzük meg mit kapsz a DIRETO-XR-T modelltől.

ELITE SUITO-T - csúcsminőségű edzőgörgő otthonra!
Nézzük meg mit kapsz a Suito-T modelltől.

Mit tegyek, ha bringát szeretnék? Mi történt a bringákkal, mikor lehet kapni, és mennyibe fog kerülni? Gyors összefoglaló és forecast 2022-re.

Válaszd ki a számodra legideálisabb méretet illusztrációink segítségével!
Elakadtál? Írj nekünk az info@jobringa.hu címre és segítünk.

Pár hete már láthatók a CUBE oldalán a 2022-es modellek, és pár héten belül az első darabok is megérkeznek a JóBringába. Rengeteg változás és újítás érkezik, ha bringavásárlás előtt állsz, vagy szeretnél naprakész lenni a CUBE bringák háza táján, ezt a cikket mindenképp olvasd el.

Tudjuk, hogy a bringa választás nehéz feladat, ezért szeretnénk segíteni neked a döntésben egy rövid ismertetővel a KROSS márkáról!

 

Pálházi e-bike kölcsönzőnkben bérelj e-bikeod mellé sisakot, kulacsot, telefontartót, gyerekülést, lakatot!
Starter kit e-bikehoz!

Most lehetőséged van kipróbálni a  csúcskategóriás CUBE elektromos kerékpárok egy fantasztikus vezetett túra keretein belül, ahol Pálházáról közösen eltekerünk Kassára, pihenünk, majd vissza!
Ezután is lesznek vezetett túrák, érdemes figyelni!

JóBringa e-bike kölcsönző Pálházán!
Gyere és tekerj egy jót csúcsminőségű CUBE elektromos kerékpárjaink egyikén a Zempléni hegységben!

Bosch e-bike távolság kalkulátor, hogy ki tudd számolni, melyik elektromos kerékpárral meddig tudsz elgurulni.

Minden, amit a BOSCH motorokról tudnod lehet és tudnod érdemes.

Nem tudod mekkora bringa kell a gyereknek? Olvasd el ezt, és megtudod. Ha nem vagy biztos a döntésben, akkor írj nekünk az info@jobringa.hu e-mail címre, és segítünk a választásban. 

CUBE Ella 200, a tökéletes kerékpár minden kislány számára. Élvezetes és biztonságos rajta tekerni. Varázsolj mosolyt a gyerek arcára, és lepd meg ezzel a bringával. Elmondom, hogy miért!

Minden gyerek álma egy jó és vagány bringa, amivel könnyű a felfedezés. Elmondom, hogy mire kell fokozottan figyelni, amikor a gyermeknek kerékpárt vásárolsz. Nem mindegy a méret, és nem mindegy a minőség sem.

Szép kártya szabadidő zsebbel eddig is tudtál üzletünkben szolgáltatásainkért fizetni.
2021. április 25-től azonban, a Szép kártya bármely zsebével tudsz nálunk fizetni.  Részletekért olvass tovább.

Egy erős brand, új innovációkkal, prémium alkatrészekkel, kiváló gyártás minőséggel. Mit érdemes tudni róluk, és miért jó annak aki KROSS kerékpárt teker? Ha egy jó minőségű bringát keresel, mostantól gondolj a KROSS-ra is, ebben a cikkben elmondjuk miért.

A bringások számára vannak olyan terepek, amelyek nem várt meglepetéseket tartogatnak, de az időjárás is gyakorta megviccelheti őket. Ezért valójában egy bringásnak minden eshetőségre fel kell készülnie. A sárvédők például sok kellemetlenségtől megmentenek minket, azonban ezek közül is fontos jól választani. A következő cikkben az egyedi Mudguard sárvédők előnyeiről olvashatsz bővebben. 

Biztosan mindenki izgatottan várta már az idei síszezont, viszont a vírushelyzet által okozott intézkedések miatt sokakban kételyek merülhetnek fel, hogy egyáltalán lesz-e lehetőség bármilyen télisport tevékenységre ezen a télen.

Gyorstalpaló kisokos az E-bike pályázathoz,
hogy neked is legyen elektromos kerékpárod állami támogatással.

Minden, amit az elektormos kerékpár használatáról tudnod kell.

Megjelent az a pályázat, melynek keretében E-bikeokra, vagy elektromos rásegítésű bringákra lehet
90 000-150 000 Ft támogatást igényelni.

Érdekel? Olvass tovább!

Ki ne ismerné a híres (vagy hírhedt) magasnyomású mosót. Tekerés után irány az autómosó, gyors mosás „kétszázbó”, a bringa csillog, mint Salamon… villáskulcsa, ugye? Ez elsőre akár így is tűnhet, de a mellékhatások hamar megjelennek. DRÁGA mellékhatások… Segítek nektek elkerülni!

A tavaszi nagyszerviz minden évben fontos, ilyenkor a hosszabb téli állás után célszerű beállítania váltókat, fékeket, átnézni a forgó alkatrészek. Ellenőrizni a külsőket, nincse-e kirepedezve – hogy csak párat felsoroljunk a legfontosabbak közül.

Kerülnéd a tömeget? A JóBringában úgy is vásárolhatsz és szervizelhetsz, hogy senkivel sem kell kontaktusba kerülnöd.

Ugye te is azt szeretnéd, hogy az új kerékpárod minél tovább szép, fényes és tiszta legyen? Ha odafigyelsz erre a pár dologra, akkor sokáig megőrizheted a kerékpárod újszerű külsejét és még az alkatrészek élettartamát is megnövelheted. A JóBringa webáruházában számos Muc-Off termék közül válogathatsz.

A kisgyerekes családoknál gyakran felmerül a kérdés, hogy elég nagy-e a már a gyerek ahhoz, hogy síelni vigyék és ha igen, akkor hogyan is történjen a tanulás. Ha néhány egyszerű dologra odafigyelünk, akkor garantáltan jó élmény lesz számára is a síelés.

Sokunk életében fontos a sport, de sajnos sokszor nehéz beszorítani a mindennapi életbe. Az e-bike jó megoldást kínál erre a problémára, akár munkába, akár hétvégi túrákra akarunk vele menni a barátokkal, családdal. Az alábbi cikkből megtudhatod hogyan és milyen sokszínűen lehet használni az e-bikeokat.

Weboldal menedzselés és adminisztrációs feladatok ellátására keressük azt a munkatársat, aki a frekventált időszakokban az offline értékesítésben is segíteni tud.

Mennyivel fizetünk többet egy jól hangzó márkanévért? El tud adni egy XT hátsó váltó egy gagyi bringát 50 000 Ft-al drágábban? Tényleg létezik kerékpár 50% kedvezménnyel? Minden gyártó hasonló árú terméke hasonló minőséget képvisel? 

Cikksorozatunkban több ár kategóriájú, többféle felszereltségű és típusú bringát hasonlítunk össze OBJEKTÍV TÉNYEK, gyártói katalógus adatok alapján.

Kinőtte a gyerkőc a bringát? Esetleg a saját CUBE-odat szeretnéd lecserélni? 

Bringázz a Zemplén szívében június 8-án, a JóBringa szervezésében megrendezésre kerülő MTB versenyen. Nem csak sportolóknak! Nevezz be és gyere el akkor is, ha hobbi szinten űzöd a sportot, vagy ha csak túráznál egyet az erdőben. Remek kikapcsolódás a bringásoknak nemtől, felkészültségtől függetlenül, 15 vagy 25 km távon!

KATTINTS ÉS NEVEZZ --»» https://palhaza.nevezesioldal.hu

Egyedülálló E-bike tesztelési lehetőség csak a Debrecen Driveon, csak a JóBringánál!

Találd meg a megfelelő bringát és mi értékes ajándékcsomaggal lepünk meg Téged! 
Minőségi kerékpárok, amivel élmény a bringázás.

Legutóbb az ELITE edzőgörgőkkel kapcsolatban LINKE CSERE szó esett arról, hogy miért is nagyon hasznos egy görgő használata, hogyan is működnek és milyen főbb típusokat különböztetünk meg. Most, hogy még több ködösséget eloszlassunk a témában, az általunk forgalmazott két nagy márkát, az olasz ELITE és a holland TACX egy-egy legnépszerűbb darabját hasonlítottuk össze, hogy egy kis segítséget nyújtsunk a görgők világában való eligazodáshoz.

Készleten lévő bringáinkat, a szezon utolsó darabjait szuper akciós áron kínáljuk, ne maradj le! Tudj meg többet, olvass tovább! »»»

Mindig fontos, és a KRESZ is előírja lámpák használatát, de az őszi, téli hónapok közeledtével újra előtérbe kerül a világítás kérdése. MINDEN készleten lévő lámpánkat leakcióztuk Neked, csak meg kell találnod a megfelelőt!

Állandóan defektet kapsz? Folyton bajlódsz a lyukakkal? Foltozol, és bosszankodsz? Itt az ideje, hogy beszerezd vadonatúj külsőid 10-35% kedvezménnyel. Az akciós ár mellé még ajándékot is kapsz!

Mi már 2019-re készülünk! Cégalapításunk óta nagyon fontos szempont számunkra, hogy tartsuk a lépést a fejlődéssel, hogy mindig a legújabb és legmodernebb termékeket áruljuk. Épp ezért, habár még jócskán van hátra 2018-ból, mi már a következő évben gondolkodunk. Ennek köszönhető, hogy az idei termékek utolsó darabjait fillérekért szerezheted be! >>>

Számunkra a nyár vége mindig tartogat egy nagy adag izgalmat, hiszen a CUBE ekkor mutatja be következő évi modelljeit. Idén hála a német vendégszeretetnek, elsők között, személyesen találkozhattunk a 2019-es CUBE kerékpárokkal. >>>

Szállítsd a legnagyobb biztonságban bringáidat nyaralás, kirándulás során, téli sportfelszereléseid bármerre a világban. Ismerd meg a svéd Thule márkát, akiknél a kulcsszó: biztonság és megbízhatóság.

A sisak után talán a bringás ruházat a leginkább megosztó téma a hobbi kerékpárosok körében. Lehet, hogy te is azok közé tartozol, akik csak ebben mennek ki bringázni? Vagy nincs az a pénz, amiért felvennél egy technikai anyagból készült bringás mezt?

Ha ismerős pár sor a következő részben, az nem a véletlen műve. Azok kedvéért, akik most kapcsolódnak be cikksorozatunkba beemeltünk pár összegző, fontos gondolatot előző írásainkból. Megígérem, a bevezető után garantáltan új tartalmakkal találkozhatsz!

  • Több célra is használnád a leendő kerékpárod, de nem találod a megfelelő kategóriát?
  • A csúcsminőséget akarod magad alatt tudni a legjobb piaci áron?
  • Szeretnéd jobban megismerni a Cube legnépszerűbb bringacsaládját?

Most a JóBringa Csapata segít Neked, hogy ne vessz el a kerékpárok rengetegében -

Találjuk meg Együtt a CUBE-od!

2018.06.03. VASÁRNAP, Baltazár Dezső tér

Az előre tervezés mindig nehéz. De mindig olcsóbb! Igaz is - kora tavasszal biciklit kevesen vesznek. Nincs meg a megfelelő motiváció, hidegek a reggelek, a nap sem süt eleget... Ki gondol ilyenkor a bringázásra? HÁT MI!

Idei első cikkünkben két megfizethető, mégis sokat ígérő MTB Cube bringát mutatunk be. A Cube bringák miden évben megkapják a legújabb..

Kíváncsi vagy rá, hogy milyen újdonságot hoztunk Neked erre a síszezonra? Olyan felszerelést keresel, ami megfizethető, top-minőségű, és minden benne eltöltött perc élvezet a sípályákonNem akarsz beruházni egy síszettre, de szeretnél jó állapotú lécet, bakancsot kölcsönözni, vagy akár újat?

Bajban vagy a sílécválasztással?
Nem tudod pontosan mire is kell figyelni, hogy a legmegfelelőbb lécet vedd meg?

Ismered a fő szempontokat, hogyan válassz sílécet?

Mi az a kamásli?

  1. egy nemrég felfedezett galaxis
  2. egy bajor desszert neve
  3. cipővédő, ruházati kiegészítő.

...a Te bringád sem Cateye lámpák nélkül!

Találjuk meg számodra az ideális nyerget!

Idén immár ötödik alkalommal rendezzük meg a Tour de Debrecen kerékpárversenyt.

Gyermekeink számára mindig a tőlünk telhető legjobbat akarjuk nyújtani. Ez igaz és hatványozottan fontos a gyermekülések szempontjából is. Hogy gyermekünk számára megfelelően válasszunk, forduljon bizalommal szakképzett kollégáinkhoz üzleteink valamelyikében, vagy alábbi leírásunkból tájékozódjon!

A jó időben, amikor már nem kell fagyokkal, latyakkal, kellemetlen csapadékkal számolni, újra a bringásoké a terep. Nem csupán a mindennapos közlekedéshez, de a szabadidős tevékenységekhez is ideálisak a körülmények. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei a kerékpáros túrákat első helyre sorolják a nyári, tavaszi programok listáján!

Idén is megéri velünk ünnepelni a Húsvétot, mert a JóBringa nyuszija most minden gyereknek – és nem csak nekik! – 10.000 Ft locsolópénzt hozott!

A részletekért olvass tovább! >>>

A CUBE megcsinálta! Idén is! Még magasabbra tette a lécet, és a 2017es kínálattal túlszárnyalta magát a német gyártó - ismét. Szuper bringák, eszméletlen színek, bravúros technikai megoldások, komoly gépezetek várnak Rád idén a JóBringában! Válogass már most az új modellek közül, és vedd meg egyedi feltételekkel vagy akár áfamentesen részletre!

Olvass tovább és tudj meg többet! >>>

Küszöbön a jó idő, de a bringádon kiütközött a tavaszi fáradság? Mi segítünk formába hozni! Szuper szervizakciónk keretén belül, még a szezon indulása előtt felkészítjük kerékpárod, mindezt úgy, hogy 10% kedvezményt kapsz minden alkatrészre. De van még több is!

Olvass tovább!

Alábbi írásunkból megtudhatja, hogyan ellensúlyozza az ICE TECHNOLOGY a hőfelhalmozódást az egyenletesen megbízható fékezés érdekében, bármilyen kerékpározási körülmények között.

A SHIMANO STEPS a legjobbak között a SAZ bike rangsorban.

A továbbfejlesztett SORA országúti szett a 2017-es modellévben megbízható opciókat kínál sportoláshoz/edzéshez és városi kerékpározáshoz.

25 éves évfordulót ünnepel a Shimano két új, innovatív SPD cipő- és pedálszettel.

Nagy örömünkre a 2017-es modellévben forgalomba kerülnek a hatékonyabb, világklasszis cross-country és terepkerekező sportolók közreműködésével fejlesztett, 1x11-es hajtóművek. Az új XTR (SM-CRM91) és DEORE XT (SM-CRM81) lánctányérok a Dynamic Chain Engagement (DCE) névre keresztelt, módosított fogprofillal javítják az MTB meghajtásokat. Az új DEORE XT (CS-M8000) 1x11-es kazettás fogaskoszorúval párosítva a vásárló szuper széles 11-46T áttételskálát kap, ami ideális az enduro kerékpárosok számára.

Az új R9100-as sorozatú DURA-ACE a kerékpár-alkatrészrendszer csúcsa – divatos, erős, hatékony, hatásos és gyönyörű, progresszív külsővel rendelkezik.

Deore XT / most új Di2-vel és drótnélküli funkcionalitásokkal frissítve, rendkívül pontos, azonnali váltáshoz, minden körülmények között.

Amit az Atomic márkáról tudnod kell.

Nem sok időnk maradt!
A JóBringa csapata idén is rengeteg munkát fektetett abba, hogy a legideálisabb karácsonyi termékek kaphatók legyenek, és a legjobb áron tehesd be a fa alá. Így már Te is biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a legpraktikusabb ajándékot.

25 évvel ezelőtt a klipszes rögzítést felváltó, SPD pedálrendszerrel a SHIMANO forradalmasította a kerékpározás hatékonyságát és biztonságát - az általa nyújtott jobb irányíthatósággal és erőátvitellel utat nyitott a nagy kalandok irányába. Hogyan is működik, és mire jó igazán az SPD?

A legkedveltebb CUBE modellek, akár korábbi évjáratokból is, most 27% kedvezménnyel és ajándék pólóval a JóBringában! Az akciós kerékpárok már fel is kerültek a webshopunkba!

Hozd magaddal a családod vagy barátokat, és kerüljük meg újra együtt a várost!

A JóBringában most 25% kedvezménnyel vásárolhatsz kiegészítőket a választott bringád mellé! 

Magyarországon csak néhány helyen juthatsz hozzá ehhez a prémium márkához, de a JóBringában, Debrecenben már kaphatóak a BIANCHI országútik!

A JóBringában most 2 héten keresztül akár 10% kedvezménnyel vásárolhatsz NŐI Trekking, City és MTB kerékpárokat! Az akciós bringákról érdeklődj üzletünkben, mert egyes modellekre jóval nagyobb kedvezményt kaphatsz!

Júniusban, úgynevezett termékbevezető hónapként - 20 % kedvezménnyel tudod megvásárolni a Thule kerékpárszállítókat a JóBringában!

Sokan kerestétek, végre megérkeztek! Ráadásul szuper áron és vadonatúj csomagolásban! 

A CUBE-tól megszokott módon, 2016-ban sem kellett csalódnunk a német precizitással tervezett és gyártott bringák kínálatában.

Ezen a SZOMBATON a PRÉMIUM kategóriás kerékpárokat és kiegészítőket is a legjobb áron szerezheted be a JóBringában!

Biciklizni jó! Nemcsak a testi, hanem a lelki egészségünket is támogatjuk bringázás közben. Hogy milyen formában, azt mostani cikkünkből megtudhatod!

Eleged van a jól kinéző, de gagyi alkatrészekből álló bringákból? Szeretnél egy olyan bringát, amivel kényelmesen és gyorsan tudsz haladni?  ITT talász minket!

Az országban egyedülállóan, Debrecenben találkozhatsz ezzel a specifikus mérési rendszerrel, IDMATCH csak a JóBringában!

Teszteld 1 napig bármelyik bringánkat, és vidd el akár 40% kedvezménnyel!

AKCIÓS ÁRAKRÓL ÉRDEKLŐDJ ÜZLETÜNKBEN! (a weboldalon nem minden modellnél látható az akciós ár)
ITT talász minket!

Milyen lenne az új bringád? – A JóBringában bármelyik modellt elviheted kipróbálni – akár egy egész napra!

A JóBringában már több mint 200 CAPRIOLO kerékpárból, többféle modellből választhatsz Március 12-ig akár 50 % kedvezménnyel!

Ha gyerekbringa vásárláson gondolkodsz, épp itt az ideje lecsapni a legjobb modellekre!

1990 Ft-ért mindent megjavítunk 1 nap alatt, ellenkező esetben mi fizettük a szervizdíjat!*

Csúcsminőségű téli kerékpáros ruházat nanotechnológiával a JóBringából 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Március 12-ig minden 150 000 Ft feletti prémium Cube 16-os kategóriás bringához 20 000 Ft értékben választhatsz számodra praktikus kiegészítőket, ruhákat!

 

Óriási kedvezménnyel, szuper árakon vásárolhatsz prémuim termékeket!

Elindult őszi láthatósági kampányunk, melynek keretein belül most szuper áron juthatsz hozzá új lámpaszettedhez, fényvisszaverő pántodhoz vagy mellényedhez!

Ahogy ígértük, az Eurobikeon való hivatalos bemutatkozás után oldalunkra is felkerültek a CUBE jövőre szánt modelljei!

Minden évben az EUROBIKE-on mutatják be a kerékpárgyártók a következő évi modelljeiket. Idén Agusztus 26-án kezdődik az óriási, globális kiállítás, melyen elsőként a szakma, a sajtó veheti szemügyre a gyártók kínálatát, a legfissebb technikai újdonságokat. Mindezek előtt azonban már jelennek meg tesztek, információk a köetkező év bringáiról, amiből mi most hoztunk egy kis ízelítőt!

Jó bringát keresel, igazán jó áron? Nálunk megtalálod álmaid kétkerekűjét, amit egy héten keresztül 40% kedvezménnyel vihetsz el!

Megszomjaztál, de nincs miből innod? Nekünk fontos az egészséged, a hidratáltságod! Épp ezért minden készleten lévő kulacsunk és kulacstartónk árát 15%-al csökkentettük - egészen nyár végéig!

Óriási nyári bringaakciónk keretein belül új bringád akár 50% kedvezménnyel is megveheted! Szólj a családnak és a barátoknak is - errről az akcióról senki ne marajon le!

A JóBringában 1990 Ft-ért mindent megjavítunk 1 nap alatt, ellenkező esetben mi fizettük a szervizdíjat!*

Tapasztald meg Te is, hogy milyen kivételes érzés 10 kg-os karbon kerékpárral tekerni, mitől olyan jó egy 29es kerékméret, miért éri meg felsőkategóriás kerékpárt választani - tesztelj csúcskategóriás CUBE és CTM bringákat a JóBringával!

Lemaradtál a 3 napos 40%-os akciónkról? Ne csüggedj, mert mától újabb szuper kedvezmények várnak Rád - csak a JóBringában!

Újabb 3 napos szuperakcióval készültünk! Csütörtökön 10 órától egészen szombat délig 40% kedvezménnyel vásárolhatsz Capriolo kerékpárt! A legvagányabb gyerekbringáktól a legkényelmesebb városi kerékpárokig - MINDEN készleten lévő bringa 40%-al olcsóbb!

A JóBringában a legfontosabb szempont a biztonságos kerékpározás, bármely korosztályról is legyen szó, a testi épségünknél fontosabb nem létezhet, épp ezért ajánljuk a sisak viselését kerékpározás közben. Hogy miért fontos a sisak, mire kell figyelnünk választás közben, arról már volt szó LINK CSERE, most bemutatjuk azt a márkát, ami kiemelkedő minőségű, megbízható és nem utolsó sorban esztétikus sisakokat gyártva minden fontos választási szempontnak megfelel. Mától a Casco kiváló sisakjai a JóBringában is elérhetőek!

20, 30 de akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatsz 3 napig a JóBringában! A részletekért olvass tovább!

A 29es kerékméretű bringák csupán néhány éve tűntek fel, de óriási sikernek örvendenek. Annyira gyorsan elterjedt, és annyira sikeresnek bizonyult ez a méret, hogy ma már szinte minden gyártó rendelkezik 29es szériával. A Capriolo Level szériája végre olyan 29eseket kínál, melyek pénztárcabarát áron vásárolhatóak meg. A JóBringában, egyedülálló módon ezekre a modellekre most 40% kedvezményt kapsz!

A gyerekbringák fontos állomása a 16-os kerékméret, hiszen ez az a típus, amin a legtöbb gyerek megtanul bringázni. A JóBringában rengeteg 16-os méretű kerékpár közül választhatsz, a legvagányabbtól a legcsajosabbig minden kisgyerek egyéniségéhez megtalálod a hozzá illő modellt a legjobb áron!

Ha gyerekbringa vásárláson gondolkodsz, épp itt az ideje lecsapni a legjobb modellekre! Minden Capriolo gyerekbringát 27% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a JóBringából! Szólj a családnak és a barátoknak is, mert az akciósan megvásárolt kerékpár mellé most ajándékot is adunk!

A biztonságod az egyik legfontosabb dolog biciklizés közben! A sisak elengedhetetlen kerékpározás közben. Kerülhetünk olyan váratlan szituációkba, amikor csak a sisak védhet meg akár a komolyabb sérüléstől is!

Egy kerékméret, amely ötvözi a hagyományos, klasszikus 26os átmérő és a néhány éve töretlen sikereket és keresettséget elérő 29er méret előnyeit : 27.5! Az arany középút kisebb és nagyobb társai előnyével, azok hátránya nélkül! A 27.5 lenne a tökéletes?

Szívesen túráznál, de nem tudod hogyan kezdj bele, merre menj, mire kell figyelned és mit vigyél magaddal? Mi segítünk Neked felkészülni a hétvégi családi vagy baráti túrákra, sőt, konkrét útvonalakat is bemutatunk!

10% kedvezmény az alkatrészekre, 20% kedvezmény a munkadíjra! A JóBringában 2015 Április 1. és Június 30. között egy speciális szervizprogramban vehetsz részt. 

Ma már rengeteg kerékpár típussal és márkával lehet találkozni, nagyon széles a választék, így nem csoda, ha nehezen tudod eldönteni, Neked melyik lenne a megfelelő vlasztás. A JóBringától megtudhatod, melyek azok a dolgok, amikre érdemes kerékpárvásárlás során odafigyelni, így biztosan nem fogsz mellé, és megelőzheted a későbbi bosszúságokat!

Ismét gyarapodott a JóBringában elérhető minőségi márkák sora! Ezúttal kerékpár fronton erősítettünk, és bevettük sorainkba a CTM bringáit! 

Mi a JóBringában minden évben arra törekszünk, hogy a vásárlóink a legjobb kerékpárokat kapják meg a legjobb áron. Az idei év kínálatát és a piacot alaposan megvizsgálva arra a döntésre jutottunk, hogy a CTM az a kerékpármárka, ami a CUBE és Capriolo mellett a legjobb minőséget a legjobb áron tudja nyújtani, így mától a JóBringában is elérhető a CTM!

A Selle Italia forradalmian új „Identity Matching” rendszere minden kerékpáros számára lehetővé teszi, hogy a számára ideális nyerget használhassa: speciális eszközökkel történő mérések, és a modern szoftveres technológia konfúziója eredményeként az idmatch-el utat nyitunk a legjobb teljesítmény eléréséhez, a maximális komfort megtartása mellett. 

Az országban egyedülállóan, csupán néhány városban találkozhatsz ezzel a specifikus mérési rendszerrel, Debrecenben ID MATCH csak a JóBringában!

Idén is a legjobb árakat a JóBringában találod! Válassz Te is egyet a JóBringa bevált, megbízható és praktikus modelljei közül! Március 27-ig a megjelölt városi, MTB és gyerekbringa árából további 27%-ot engedünk. Nem kell kompromisszumot kötnöd, válassz jóminőségű kerékpárt a JóBringából.

A tavaszi SZUPERAKCIÓNKBAN több mint 200 darab jóárosított városi, MTB és gyerekbicikli közül választhatsz. Te is tudod hova kell menni?

Kicsiknek és nagyoknak, akik most tanulnak és akik már megtanultak, fiataloknak és idősöknek, munkába, boltba vagy csak túrázni - a JóBringában mindenki megtalálja a nekivaló bringát, ráadásul most EXTRA jó áron, hiszen Március 27-ig 27%-al olcsóbban juthatsz új bringához!

A CUBE mérnökei évről évre újabb technikai áttörésekkel fejlesztik modelljeiket, céluk nem kevesebb, mint hogy a legjobb kerékpáros élményt nyújthassák CUBE bringáikon keresztül. Idén hatalmas előrelépés történt az A betűs modellek körében: csúcskategóriás vázgeometria és belső bowdenvezetés a hobbibringásoknak is!

Mi az? Szilárd, de mégis nagyon rugalmas, nagyon könnyű és rendkívül ellenálló és egy igazi bringásnak van belőle legalább egy kiló otthon? Kitaláltad? A carbon!

Tudtad, hogy a lánc nyúlása, a fogas sor elkopása okozza a legkomolyabb váltóproblémákat? Ha szalajt a láncod, ugrik a váltás, és úgy érzed, a bringád önálló életet él, akkor biztos Nálad is megérettek az alkatrészek a cserére. Ne válassz akármilyen gagyi cuccot, válassz Shimano alkatrészeket!

Tudj meg többet a legtutibb Shimano vívmányokról, kattints tovább!

A téli bringázás egyik legfontosabb kelléke a megfelelő téli ruházat, ezen belül is kiemelt szerepet kap a végtagok védelme, különös tekintettel a kezünkre.

Kattints tovább, hogy mindent megtudj a CUBE és Pearl Izumi téli kesztyűiről! Cube és Pearl Izumi téli kesztyűk, akár -18°C-ig is!

Click'R. Cipő és pedál - de mire jó mindez? Kattints tovább és tudd meg hogyan lehetsz hatékonyabb!