Kérdésed van? Írj nekünk üzenetet!
info@jobringa.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran ismételt kérdések

 

Regisztráció nélkül is tudok vásárolni?

Igen, tudsz vásárolni regisztráció nélkül is. Azonban ebben az esetben a következő rendelésednél újra ki kell tölteni a megrendelés adatait, melyeket regisztrációval le tudsz menteni és így gyorsabb, egyszerűbb lehet számodra is a vásárlás.

 

A feltüntetett árakból kaphatok még további kedvezményt?

Az áraink fix árak (bruttó árak) a feltüntetett kedvezményeken túl, plusz kedvezményt már nem tudunk biztosítani.

 

Előfordulhat, hogy a rendelhető státuszban lévő termékek mégsem elérhetőek?

Sajnos igen, mert a nagy mennyiségű termék miatt minden igyekezetünk ellenére sem tudjuk minden termék státuszát azonnal aktualizálni. A termékek aktuális státusza nem minden esetben naprakész! Ebben az esetben e-mail-ben vagy telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, hogy közösen próbáljunk más alternatívát találni.

 

Honnan tudom, hogy a rendelésem sikeresen leadtam?

Minden esetben kapnod kell egy visszaigazoló e-mailt, egy rendelésszámmal, és a rendelt termékek listájával. Amennyiben ez elmaradna, írj e-mailt az info@jobringa.hu címre!

 

Mi történik, ha leadtam a rendelésem?

A raktáron lévő termékeket a lehető leggyorsabban csomagoljuk. Azokat a termékeket, ami nincs raktáron, a lehető leghamarabb próbáljuk beszerezni. A beszerzés általában 2 - 4 munkanap, ha valamely terméket már nem lehet beszerezni, azonnal felvesszük veled a kapcsolatot, és segítünk helyette másik terméket választani.

 

Mennyi a szállítási idő?

Ha "Azonnal szállítjuk" státuszú a rendelt termék, akkor akár 1 munkanapon belül is kézhez kaphatod a csomagod, de átlagosan 1-3 munkanap a szállítás ideje. A "Rendelhető" termékeket a német raktárkészletből kell berendelni, így azokban az esetekben 1-3 hét a becsült szállítási idő.

 

A megrendelt kerékpárt összeszerelt állapotban kapom meg?


A bringa a csomagolás során is majdnem teljesen összeszerelt állapotban marad, úgy érezik hozzád, hogy csak az első kerék, kormány, nyereg nincs a helyén, így ezek nem sérülnek meg szállítás közben. A kerékpárokat a garancia életbelépéséhez üzembe kell helyezni. A kerékpárok szakszerű beállításához mindenképp vedd igénybe kerékpárszerviz segítségét, akik az összeszerelést és pontos beállítást követően a jótállásba pecséttel érvényesítik a garanciát. Csak a szakszerűen, jótállásban pecséttel jelzett kerékpárokra érvényes a garancia!

 

Van-e lehetőség személyes átvételre?

Igen. Az üzlet Debrecenben, a Böszörményi út 153. alatt található.

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

Ruházat, kiegészítő és alkatrész (szállítási díj és a felhasznált csomagolás díja) esetében 1.490.- Ft Magyarországon a szállítás díja. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, akik a feladást követő munkanapon végzik a kiszállítást, így a feladást követő munkanapon érkezhet meg a csomagod!
Kerékpároknál 4.990.- Ft a házhozszállítási költség, egységesen.

 

Milyen fizetési módok közül választhatok?

- Utánvéttel (a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával)

- Szép Kártyával

- Banki átutalással

Banki átutalás esetében az alábbi adatokra lesz szükséged:

Debreceni Kerékpár Kft.

KH bank: 10403428-50526683-81481007

Az átutalás tárgyába kérjük mindig add meg a rendelésszámod! 
Átutalás esetén a beérkezést követően adjuk át csomagod a futárszolgálatnak.

Mennyi jótállás van a kerékpárokra?

2021. jan. 1-től a kerékpár értékétől függően 1-3 év jótállás vonatkozik minden kerékpárra. A vázakra anyagtól függően 2-5 év. (Az összes általunk forgalmazott kerékpárra 2 év, kivéve Cube, Cross, CTM, amelyekre 5 év.) A jótállás forgó, kopó alkatrészekre nem vonatkozik, hiszen a használatból eredő alkatrészkopás természetes folyamat. Például defekt, külső elkopása, láncnyúlás, fogsor kopás, ezek használatból kifolyólag elkerülhetetlenek. Bővebb leírást a kerékpárokhoz kapott jótállás tartalmaz.
 

Miért érdemes a hírlevélre feliratkoznom?

Hírleveleinket vásárlóink igényei és visszajelzései alapján állítjuk össze, hogy garantáljuk a mindenki számára hasznos és érdekes információkat.  A Jóbringa.hu hírleveleinek nem az a célja, hogy eggyel több spam kerüljön az feliratkozóink emailjei közé, hanem hogy teljeskörű szolgáltatást és tájékoztatást nyújthassunk. Hírlevelünkből elsőként értesülhetsz a legfrissebb termékekről, a kedvezményes vásárlási lehetőségekről, sőt olyan egyedi ajánlatokat is összeállítunk, amelyeket csak a hírlevél feliratkozóink kapnak meg.