Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

ATOMIC REDSTER X5 SÍLÉC
ATOMIC REDSTER X5 SÍLÉC
238 990 Ft 
190 990 Ft
20

ATOMIC REDSTER X5 SÍLÉC

ATOMIC REDSTER X5 SÍLÉC
ATOMIC REDSTER X5 SÍLÉC
ATOMIC REDSTER X5 SÍLÉC
ATOMIC REDSTER X5 SÍLÉC
ATOMIC REDSTER X5 SÍLÉC

ATOMIC E Redster X5 LT síléchez az E M 10 GW kötés tartozék!


A Redster X5 egy tökéletes élményt nyújtó, kifejezetten pályára tervezett léc, mely minden sebességnél könnyen kezelhető. A kisebb rádiusz segít a kanyarodásban, a kicsit szélesebb kialakítás pedig extra stabilitást ad.

Cikkszám
AASS01806149
MÉRET
149
Keress minket

Egyedi ajánlatot kérek

238 990 Ft 
190 990 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 48 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Debreceni Kerékpár Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
SPECIFIKÁCIÓ

 A síléc ára tartalmazza az M10GW kötést, mely egyszerűen beállítható, minden Atomic és egyéb normál kialakítású (nem túra) sícipővel kompatibilis, 10-es kötéserősségig állítható, mely bőven lefedi a szokásos értékeket.

A SÍLÉCRŐL:

Az ATOMIC Redster, azaz kifejezetten pályára tervezett családjának X megnevezésű, azaz multi rádiuszú tagja. A multi rádiusz biztosítja könnyen kezelhetőség, és könnyű kanyarodási képesség mellett, hogy a léc stabil maradjon, kis és nagy sebességeknél egyaránt lehetőséget biztosítson kisebb és nagyobb ívű kanyarok stabil síeléséhez. Az X5 a Redster X széria belépő léce Densolite belső résszel, így bátran ajánljuk azoknak a lelkes kezdőknek, akik szeretnének dinamikusan síelni, és szeretnék fejleszteni a sítudásukat. A síléc csúcsminőségű technológiája, mint a DuraCap szendvics oldalerősítés, a Power Woodcore famag, és Titánium Stabilizátor biztosította kiváló energiaátvitel és határozott élfogás alkalmassá teszi haladó síelők számára is tűpontos kanyarok síelését – bármilyen sebességnél.

A Redster X5 ideális, ha egy sportos hangolású, nagy teljesítményű sílécet keresel, mellyel könnyű kanyarodni, és nagyobb sebességnél is stabil marad. A Redster X a kezelt, jól ratrackolt pályán érzi a legjobban magát.

 

GEOMETRIA:
ATOMIC Redster X5 geometriája

PROFIL:

0/100/0 Aktív Camber

ATOMIC Redster X5 profilja

 

EGYÉB EXTRÁK:

Struktúrált borítás: jelentősen növeli a tartósságot, csökkenti a sérülések veszélyét és kiváló felületet biztosít.

Az Actieve Camber tökéletessé teszi a kezelt pályákra, és megfelelő rugalmasságot biztosít

Adatok
Gyártó
Atomic
Gyártási év
2022
Cikkszám
AASS01806149