Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Sí- és snowboard bérléssel kapcsolatos információk

2023.01.13 11:29
Sí- és snowboard bérléssel kapcsolatos információk

BÉRLÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A felszereléseket kérjük megfelelő körültekintéssel, jó gazdaként használjátok, hogy a következő bérlés során is ugyanazt az élmémnyt nyújtsák. Mi minden szettet alaposan és a lehető legnagyobb körültekintéssel készítünk össze, ettől függetlenül kérünk, hogy a használat előtt legalább 5-10 percet szánjatok rá otthon, hogy kipróbáljátok jó-e minden, működik-e minden, biztosan tudod-e használni. Ha valami kérdés femerül, az info@jobringa.hu-ra írj, azt látjuk leggyorsabban.

Használat közben ugyanígy járj el, ha bármilyen kérdés, vagy hiba gyanú felmerülne. SNOWBOARDOK esetében a kötés rögzítő csavarjait érdemes 2-3 naponta átnézni, a felvonók mellett található csavarhúzóval utánahúzni.

Ha valami miatt úgy látod, nem tudtok időben visszaérni a cuccokkal, kérlek minél előbb szóljatok. Csúcsidőben előfurdul, hogy a délelőtt visszahozott felszerelést már délután kiviszik, így minden esetben kérjük fokozottan figyelj, hogy DÉLELŐTT érj vissza a felszereléssel. Így neked sem kell fizetni ezért a napért.

KAUCIÓ:
Elvitelkor kaució fizetése szükséges, ami szettenként 20.000.- Ft-ot jelent. Természetesen ezt visszakapjátok, hogyha a felszereléseket sértetlenül visszakaptuk. :)

Síléc