Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

CUBE aláöltöző nadrág, hogy minden táv kényelmes legyen

2022.07.13 11:56
CUBE aláöltöző nadrág, hogy minden táv kényelmes legyen

Egyre többen jöttök be hozzánk, hogy "puhább" nyerget szeretnétek. Érdemes elgondolkodni azon is, hogy egy kényelmes, jól párnázott aláöltöző nadrágot válassz, amivel minden nyereg kényelmesebb lehet. Tekerj te is úgy, mint a profik és használj kerékpáros aláöltöző nadrágot!

CUBE logo Naturalfit logo

 

A CUBE és annak saját márkás Natural fit aláöltöző nadrágjait a kényelem és mozgásszabadság érdekében külön-külön intenzitással tesztelve készül. Felpróbálják és tesztelik a ruhákat kerékpározás közben, melyek során az anyag és a jellemzők funkcionalitására valamint a kényelemre és mozgásszabadságra koncentrálnak. 

Ezzel lehetővé téve, hogy a kényelmes kerékpározás minden bringás számára elérhető legyen!

 

Az aláöltöző kerékpáros nadrágokban kifejezetten kerékpározáshoz, kerékpáros utakra specializálva készültek el, hogy mindegy milyen hosszú a táv a nyereg és a tekerés kényelmes érzete megmaradjon az utunk végére is.
A kerékpáros nadrág jellemzője, hogy egy párna, szivacs van bele varrva, ami kialakításának köszönhetően különböző felhasználásokhoz alkalmazkodva fejti ki hatását.

 

CUBE aláöltöző nadrág bélés

1. POLIÉSZTER FELÜLET

Puha antibakteriális poliészter, rendkívül rugalmas, selymesen sima tapintású; 3D formatechnológiával készült, hogy a párna megtartsa alakját és támogassa a test minden mozgását.

3. SZUPER-SIMA FELÜLET

A szupersima felület jobb rugalmasságot biztosít. A megemelt középső rész extra kényelmet tesz lehetővé hosszabb utaknál is.

 

2. VÉDŐSZÁRNYAK

A védőszárnyak átnyúlnak a nyereg szélén, hogy megakadályozzák a comb kidörzsölését. Így minden nyeregformán kényelmes lesz a tekerés.

4. TÖBBRÉTEGŰ KONSTRUKCIÓ

A kétrétegű felépítés 40 mm-es puha, nyitott pórusú, perforált habbal rendelkezik a légáteresztés és a mozgásszabadság javítása érdekében. A 90 mm-es sűrű, finom pórusú, perforált hab további stabilitást biztosít magas nyomású helyeken.

 

 

Egy ilyen párnának különböző szivacsokból készülnek. A CUBE kerékpáros nadrágokban a legtöbb esetben ezek a típusok, fejlesztések vannak jelen:

SMOOTHX

A rendkívül rugalmas SmoothX Powerstretch szövet nagy nyújthatóságot és maximális mozgási szabadságot biztosít. A légáteresztő és gyorsan száradó szöveten át akadálytalanul távozik az izzadság, és megakadályozza a túl gyors kihülést.

CUBE aláöltöző nadrág bélései szabad mozgást biztosítanak.

PRIMETRONIC

A Primetronic anyag védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, akár váratlan esőben, akár sáros úton. Ez a prémium szövet teljesen vízlepergető, így bármilyen körülmények között száraz és kényelmes marad.

Védelem az eső ellen

PRIMESHELL

A Primeshell Softshell termékek garantálják a szükséges mozgásszabadságot
hogy minden időjárási körülmény között és magas intenzitású edzés közben is kényelmes legyen. A szigetelés és a rendkívül légáteresztő tulajdonságok megvédenek a túl gyors lehűléstől vagy a túlmelegedéstől.

CUBE aláöltöző nadrágjai légáteresztő anyagból

AEROPROOF

Az Aeroproof szövet saját fejlesztésű, és a nagyfokú szélállóságot a rendkívül alacsony súllyal és csomagmérettel ötvözi. A vízlepergető laminátum és a szoros szövés megóv a kihűléstől és szárazon tart a rövid zivatarok alatt.

CUBE aláöltöző nadrágjai szélálló anyagból

 

A JóBringában számos CUBE aláöltöző és kerékpáros nadrág között válogathatsz, különböző szívacs méretekkel és vastagságokkal, különböző szivacsok felhasználásával, hogy mindenki megtalálja a számára legalkalmasabb kerékpáros nadrágot. Mi is szívesen segítünk a választásban, hogy a következő utad már kényelmesebben teljen.

Tekerj te is úgy, mint a profik és használj kerékpáros aláöltöző nadrágot!

Profi kerékpárversenyzők aláöltöző nadrágban