Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

Blog

CUBE Kathmandu Hybrid 45

2022.09.30 11:20
CUBE Kathmandu Hybrid 45

Cseréld le az autód egy CUBE Kathmandu Hybrid 45 bringára, és használd ki, hogy 45 km/h-ig rásegít a motor.
Kinek kell négy kerék, ha a kettő is ilyen jó?

CUBE Kathmandu Hybrid 45

A speed pedelec bringák átírják a városi közlekedés szabályait - a Katmandu Hybrid 45 pedig újraírja a speed pedelec-ek szabályait. A negyedik generációs Bosch motorral és a 625 Wh-os akkumulátorral a világ a lábaid előtt hever. Az erőt a Shimano páratlan 12 sebességes XT váltása továbbítja az útra. A Suntour Mobie45 levegős villa kisimítja a városi utakat, az erős Magura hidraulikus tárcsafékek pedig biztosítják, hogy teljes kontrollod legyen még rossz időjárási körülmények között is. 55 mm szélességű, kényelmes és tapadós Marathon E-Plus külsőkkel, teljes hosszúságú sárvédőkkel és kitámasztóval is elláttuk. Végül a szilárd, integrált csomagtartó és az integrált világítási rendszer azt jelentik, hogy minden esetre készen áll. 

CUBE KATHMANDU HYBRID 45 625

 

A moduláris akkumulátorrendszerre épülő fejlett vázkialakítás teljesen elrejti a Bosch akkumulátort az elegáns megjelenés és a jobb védelem érdekében.

CUBE Kathmandu Hybrid 45 hátulról

Fedezd fel a város utcáit egy Kathmandu Hybrid 45 625-el. 

Széles tartományú 10-51 fogassorok csúcsminőségű Deore XT váltókkal kombinálva. Ez az áttétel tartomány a városi és a túra terepre is egyaránt alkalmas.

CUBE Kathmandu Hybrid 45 fogaskeréksor

 

A prémium integrált lámpák kiváló elhelyezkedésükkel tökéletes megvilágításba helyezik a terepet előttünk.Kifejezetten gyors vezetésre tervezett defektálló, fényvisszaverő külső gumik és tartós műanyag sárvédők javítják a biztonságérzetünket.

 

CUBE Kathmandu Hybrid 45 világítás

 

Az alapfelszereltség része a legnagyobb kapacitású Bosch PowerTube 625 akkumulátor és a gyorsabb, négy amperes töltő. Ehhez a Bosch Performance Line Speed negyedik generációs motorja párosul, Bosch Intuvia kijelzővel. A kijelző nagysága miatt könnyen olvasható, minden hasznos információ rögtön megtalálható és mindemellett nagyon könnyű a kezelése is.

CUBE Kathmandu Hybrid 45 kijelző

 

A prémium Magura MT5e hidraulikus tárcsafékek könnyűek, kiszámíthatóak és hihetetlenül erősek. A nagy, 203 mm-es rotorok és a radiális négydugattyús féknyergek erőteljesek és gyors hűtést biztosítanak.

Az SR Suntour légrugós villa nagymértékben állítható, meglehetősen könnyű és masszív.

CUBE Kathmandu Hybrid 45 Magura fékekkel

A kúpos kormánycső, a 15 mm-es átmenő tengely kialakítása és a vastagabb, 34 mm-es tartórudak nyomvonalra alkalmasak, és kiválóan alkalmasak 45 km-es kerékpározásra. A továbbfejlesztett Alexrimek megerősítő fűzőlyukakkal, zárható ergonomikus markolatokkal, szerszám nélkül állítható támasztékkal, minimalista láncburkolattal, Comfortflex nyereggel és két év garanciával igazán egyedivé teszik ezt az ebike-ot.

CUBE Kathmandu Hybrid 45 váz  CUBE Kathmandu Hybrid 45 vázgeometria

Kinek kell négy kerék, ha a kettő is ilyen jó?

CUBE KATHMANDU HYBRID 45 625 - KATTINTS!