Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

CUBE Stereo Hybrid 120 ABS 750 elektromos kerékpár

2023.06.07 10:11
CUBE Stereo Hybrid 120 ABS 750 elektromos kerékpár

Hatalmas izgalommal mutatom be neked a  CUBE STEREO HYBRID 120 ABS 750 elektromos kerékpár varázslatos világát. Ez a legújabb modell a CUBE családban, és minden tekintetben lenyűgöző. Készülj fel rá, hogy felfedezd a bringázás egy új dimenzióját!

CUBE STEREO Hybrid 120 ABS

Megnézem a STEREO HYBRID 120 ABS kerékpárt

A CUBE STEREO HYBRID 120 ABS 750 elektromos kerékpár rendelkezik egy könnyű alumínium Superlite vázzal, amelyet Gravity Casting technológiával készítettek, és erősítették Tripple Butted technikával. A kerékpár Agile Trail Geometry dizájnnal rendelkezik, ami kiváló kormányozhatóságot és irányíthatóságot biztosít. A Boost 148-os kerékpártengely rendszer növeli a merevséget és a stabilitást, míg a Full Integrated Battery elrejti az akkumulátort az elegáns megjelenés érdekében.

Az elektromos kerékpárt a megbízható Fox 34 Float AWL levegős villa támasztja alá, amely 120 mm-es rugóúttal rendelkezik, hogy kiváló teljesítményt nyújtson terepen. A hátsó rugóstag egy Fox Float DPS EVOL lengéscsillapító, amely 185x55 mm-es méretű, és lehetőséget ad a rugózás finomhangolására. Ez a kombináció lenyűgözően sima és kényelmes kerékpározást tesz lehetővé.

 CUBE Stereo hidraulikus tárcsafékek

Megnézem a STEREO HYBRID 120 ABS kerékpárt

A CUBE STEREO HYBRID 120 ABS 750 hajtásrendszerét a Bosch Performance CX 4 generációs motor adja, amelynek nyomatéka 85 Nm. Az integrált 750 Wh kapacitású akkumulátor hosszú távolságok megtételét teszi lehetővé. A Shimano Deore XT 12 sebességes hátsó váltó gondoskodik a sima és precíz váltásokról, így minden terepen optimális sebességet tarthatsz. Hidraulikus Magura tárcsafékekkel rendelkezik a megbízható és hatékony fékezés érdekében. Az első fék 203 mm-es, míg a hátsó fék 180 mm-es tárcsával van felszerelve, ami biztosítja a nagy teljesítményű és pontos fékezést akár nedves vagy nehéz terepen is. A CUBE Rise Trail Pro kormánycsapágy és a CUBE Dropper Post lehetővé teszi a kényelmes és testre szabható kerékpáros pozíciót.

CUBE Stereo Deore XT váltóval

Megnézem a STEREO HYBRID 120 ABS kerékpárt

A CUBE STEREO HYBRID 120 ABS 750 elektromos kerékpár a legújabb KIOX 300 kijelzővel van felszerelve, amely egy könnyen olvasható és kezelhető kijelzővel rendelkezik. A KIOX 300 lehetővé teszi a kerékpár teljesítményének és beállításainak egyszerű kezelését, valamint számos információ megjelenítését, például sebesség, távolság, akkumulátor töltöttsége és hőmérséklet. A Smart System rendszernek köszönhetően pár perc alatt össze tudod kapcsolni a telefonod a kijelzővel, és minden beállítást szeméylre tudsz szabni. Mindemellett a KIOX 300 kijelző navigációval is rendelkezik.

Bosch KIOX 300 kijelző

Megnézem a STEREO HYBRID 120 ABS kerékpárt

A CUBE STEREO HYBRID 120 ABS 750 egyedülálló jellemzője a Bosch ABS rendszer, amely az elektromos kerékpár világában úttörőnek számít. Ez a speciális fékrendszer folyamatosan monitorozza a fékerőt valamint a tapadást és szabályozza a fékfolyadék nyomását a tárcsafék rendszerben. Ennek eredményeként az ABS rendszer megakadályozza a kerékblokkolást és az elvesztett tapadást, biztosítva a stabil és kiszámítható fékezést minden körülmények között. Ez különösen hasznos lehet meredek lejtőkön vagy nedves terepen!

ABS Rendszer és FOX teleszkóp

Megnézem a STEREO HYBRID 120 ABS kerékpárt

A KIOX 300 vezérlőegység és a Bosch ABS rendszer kombinációja tovább fokozza a CUBE STEREO HYBRID 120 ABS 750 elektromos kerékpár teljesítményét, biztonságát és vezetési élményét. Ez a fejlett technológiai megoldásokat felvonultató kerékpár új szintre emeli a bringázás élményét és segít a felhasználóknak még magabiztosabban és élvezetesebben felfedezni a terepet.

Fox rugós tag

Ezek a specifikációk kombinálva teszik a CUBE STEREO HYBRID 120 ABS 750 elektromos kerékpárt kiváló választássá minden terepen történő bringázáshoz.

CUBE Stereo Hybrid 120 ABS e-bike

Megnézem a STEREO HYBRID 120 ABS kerékpárt