Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

Blog

CUBE Stereo Hybrid kerékpárok

2023.07.05 11:18
CUBE Stereo Hybrid kerékpárok

Megnézem az elérhető CUBE Stereo Hybrid kerékpárokat

A CUBE Stereo Hybrid elektromos kerékpárok kifejezetten a hegyi kerékpározás szerelmeseinek lettek tervezve. Ez a modell család a német CUBE gyártó legújabb technológiáját és tervezési innovációit ötvözi, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt és élményt nyújtsa a terepen való bringázás során.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK!

 

CUBE Stereo Hybrid 120 kerékpár Cube Stereo Hybrid 120 PRO kerékpár

Megnézem az elérhető CUBE Stereo Hybrid kerékpárokat

Az egyik legfontosabb jellemzője a Stereo Hybrid kerékpároknak a csúcsminőségű elektromos meghajtás, amit a 4. generációs Bosch Performance CX motorokat adják, melyek kiváló teljesítményt és hajtóerőt biztosítanak. Ezek a motorok lehetővé teszik, hogy könnyedén és hatékonyan haladj át a legnehezebb terepeken és emelkedőkön is.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK!

Bosch Peformance Line CX motor

Megnézem az elérhető CUBE Stereo Hybrid kerékpárokat

Az akkumulátorok is kulcsfontosságú részei a Stereo Hybrid kerékpároknak. A CUBE kerékpárgyártó a legújabb technológiákat alkalmazza az akkumulátorok terén, hogy nagy teljesítményt és megbízható hatótávolságot biztosítson. Az akkumulátorok kapacitása általában 625-750 Wh között van, ami lehetővé teszi a hosszabb távolságok megtételét egyetlen feltöltéssel. Emellett a CUBE akkumulátorok gyorsan és egyszerűen cserélhetők, így hosszabb túrákra is elindulhatsz, anélkül hogy aggódnod kellene az akkumulátor lemerülése miatt.

CUBE Stereo Hybrid 120 Pro elektromos kerékpár

KERESD A JóBringában a CUBE STERE 120 PRO-t!

A Stereo Hybrid kerékpárok vázszerkezete kiemelkedő minőségű anyagokból készül, mint például alumínium vagy karbon. Az alumínium vázak könnyűek, erősek és ellenállók a rázkódásokkal szemben. A karbon vázak még könnyebbek, ami segít csökkenteni a kerékpár súlyát és javítja a rezgéscsillapítást. A vázak tervezése és geometriája optimalizált a hegyi terepre, hogy maximális stabilitást, irányíthatóságot és hatékonyságot nyújtsanak.

CUBE Sterei E-bike

Megnézem az elérhető CUBE Stereo Hybrid kerékpárokat

A Stereo Hybrid kerékpárok általában teljes rugózásúak, vagyis mind első, mind hátsó felfüggesztésük van. Ez kiválóan megfelel a hegyi kerékpározás kihívásainak, mivel az aktív felfüggesztés segít elnyelni a rázkódásokat és megőrizni az irányíthatóságot a technikás lejtőkön és az egyenetlen terepen. A felfüggesztési rendszerek általában a legújabb technológiákat alkalmazzák, például a Fox vagy RockShox teleszkópokat, hogy optimális rugalmasságot és beállítási lehetőségeket biztosítsanak.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK!

Összteleszkópos CUBE elektromos kerékpár

Megnézem az elérhető CUBE Stereo Hybrid kerékpárokat

A váltórendszerek tekintetében a Stereo Hybrid kerékpárok általában a Shimano vagy a Sram megbízható és sima váltóit használják. Ezek a váltók pontos váltásokat tesznek lehetővé bármilyen terepen, így könnyedén alkalmazkodhatsz a különböző emelkedőkhöz és lejtőkhöz. A nagy áttételtartomány lehetővé teszik, hogy a legjobb fokozatban tekerj és kényelmesen választhasd ki a megfelelő sebességet a kihívásoknak megfelelően.

CUBE Stereo 120 Race elektromos kerékpár

KERESD A JóBringában a CUBE STERE 120 RACE-t!

A fékrendszer a Stereo Hybrid kerékpárok esetében kulcsfontosságú szerepet játszik a biztonság és a teljesítmény szempontjából. A hidraulikus tárcsafékek a legelterjedtebbek a hegyi kerékpározásban, mivel kiváló fékerőt és modulációt biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy nagyobb biztonsággal és precizitással fékezhetsz bármilyen időjárási viszonyban és bármilyen terepen.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK!

Hidraulikus tárcsafékek

Megnézem az elérhető CUBE Stereo Hybrid kerékpárokat

A CUBE Stereo Hybrid sorozat további kényelmi és hasznos funkciókat is kínál. A kerékpárok általában rendelkeznek egy könnyen kezelhető kijelzővel, amelyen megjelenik a sebesség, a hatótávolság, az akkumulátor töltöttsége és más fontos információk. Ez segít nyomon követni a kerékpár állapotát és optimalizálni az e-bike használatát. Teljesen személyre szabhatjuk a bringát a saját igényeink szerint.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK!

Bosch KIOX 300 kijelző Bosch Intuvia kijelző

A Stereo Hybrid kerékpárok kialakításában és gyártásában a CUBE a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványokat tartja szem előtt. Az összes komponens és részlet gondosan tervezett és tesztelt, hogy a legjobb teljesítményt és tartósságot nyújtsa a felhasználóknak.

CUBE Stereo 140 HPC Race elektromos kerékpár

KERESD A JóBringában a CUBE STERE 140 HPC RACE-t!

Remélhetőleg ez a részletesebb leírás segített jobban megérteni a CUBE Stereo Hybrid kerékpárokat és azok különleges jellemzőit. Ezek a kerékpárok tökéletes választások lehetnek mind a kezdőknek, mind a haladó, hegyi kerékpárosoknak, akik szeretnék felfedezni a hegyek és erdők izgalmas világát.

CUBE STereo Hybrid elektromos kerékpár

Megnézem az elérhető CUBE Stereo Hybrid kerékpárokat

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK!

CUBE Stereo Hybrid 140 HPC Race elektromos kerékpár

KERESD A JóBringában a CUBE STERE 140 HPC RACE-t!