Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

Blog

E-bike újdonságok 2023 - Kiox 300 kijelző és ConnectModule

2023.05.31 10:01
E-bike újdonságok 2023 - Kiox 300 kijelző és ConnectModule

Örömmel osztunk meg veled egy újabb izgalmas fejlesztést a Bosch e-bike világából. Ezúttal a Bosch Kiox 300 kijelzőről és a Bosch ConnectModule-ról fogunk beszélni, amelyek két különleges kiegészítőt jelentenek a Smart System rendszerű CUBE e-bikeokhoz.

KIOX 300 kijelző Smart System rendszerű e-bikeokhoz
A Kiox 300 kijelző a Bosch egyik legnagyobb e-bike újdonsága a Smart System rendszerekhez.

A Bosch Kiox 300 egy rendkívül praktikus és könnyen használható kijelző, amely a legjobb társa lesz a bringásoknak. Még sosem volt ilyen könnyű navigálni és nyomon követni a fontos adatokat kerékpározás közben. A Kiox 300 kijelzője pontos információkat szolgáltat a sebességről, a megtett távolságról, az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Az adatok könnyen olvashatók, még erős napfényben is, köszönhetően a háttérvilágított kijelzőnek.

KIOX 300 kijelző Smart System

Emellett a Kiox 300 beépített Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így egyszerűen csatlakoztatható okostelefonokhoz és más külső eszközökhöz. Ez lehetővé teszi, hogy a legújabb navigációs alkalmazásokat is könnyen használhasd, és még a telemetria adatokat is továbbíthass és elemezhess.

KIOX 300 kijelzővel navigáció


Tervezd meg a túrádat az eBike Flow appban és Bluetooth segítségével küldd át a kijelzőre, ahol a navigáció rögtön el is indul. Nincs más dolgod csak élvezni a bringázást!

 

KIOX 300 kijelző Smart System rendszerhez

A Smart System rendszerű CUBE e-bikeokhoz a Bosch ConnectModule kínál további funkciókat. Ez az intelligens kiegészítő rendkívül hasznosnak bizonyulhat a lopás elleni védelemben, valamint az e-bike érzékelésében és riasztásában.

Bosch ConnectModule

A ConnectModule a Bosch legprektikusabb e-bike újdonsága a Smart System rendszerekhez.

A Bosch ConnectModule egy sor érzékelővel van felszerelve, amelyek azonnal észlelik a mozgást és a szokatlan dőlésszögeket. Amint az e-bikeon mozgást vagy jelentős dőlésszöget észlel, a ConnectModule aktiválja a beépített riasztórendszert. Ez figyelmeztetést küld a tulajdonosnak és környezetének, így mindenki tudatában van a lehetséges lopási kísérleteknek. A riasztórendszert hangos hang és villogó fény kíséri, így hatékonyan elriasztja a tolvajokat,  jelentősen megnövelve az e-bike biztonságát.

De ezzel még nem érnek véget a ConnectModule előnyei. A modul GPS nyomkövetést is kínál, így ha a tolvajoknak mégis sikerülne eltolni a biciklit, könnyen nyomon követheted a helyzetét, és értesítést kaphatsz az aktuális, pontos pozíciójáról a kerékpárnak. 

ConnectModule Smart System rendszerhez

Telefonról nyomon követhető az eBike Flow appal

A Bosch Kiox 300 kezelő és a Bosch ConnectModule kombinációja igazán remek választás azok számára, akik biztonságosabbá szeretnék tenni e-bike-jaikat, és egyúttal a legújabb technológiával szeretnének felszerelkezni. A könnyen olvasható kijelző és a riasztórendszer kombinációja a Bosch minőségét és megbízhatóságát képviseli, amelyre számíthatunk.

Reméljük, hogy tetszett ez az újítás a Bosch e-bike világában. A Kiox 300 és a ConnectModule együttesen még nagyobb biztonságot és funkcionalitást nyújt a Smart System rendszerű CUBE e-bike tulajdonosoknak. Legyetek résen és élvezzétek az e-bike-otokat a Bosch innovációival!

KIOX 300 kijelző Smart System rendszerhez

ConnectModule Smart System rendszerhez

 

Ha kérdésed van keress minket a +36202552750 telefonszámon
vagy az info@jobringa.hu email címen. Fedezzük fel együtt az e-bike újdonságait 2023-ből!