Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Elite Direto XR-T edzőgörgő

2021.10.22 14:53
Elite Direto XR-T edzőgörgő

ELITE DIRETO XR-T - csúcsminőségű edzőgörgő otthonra!
Nézzük meg mit kapsz a DIRETO-XR-T modelltől.

Elite Direto XR-T

A DIRETO XR-T az Elite csúcskategóriás görgője lánckerék kazetta nélkül, egy precíz edző, amely a legkülönfélébb kerékpármodellekkel kompatibilis.

Az integrált OTS-teljesítménymérő által garantált 1,5%-os pontossággal a DIRETO XR-T azonnal az Elite edzőkollekció csúcsára repíti, köszönhetően az egyre kerekebb pedállöketnek és a hiperrealisztikus lejtőszimulációnak, amely képes akár 24%-ra emelni a tekerésünket.

Vásárold meg az ELITE DIRETO XR-T görgőt és bringázz te is egész teélen a szobádban! Kattints ide!

 

Mi a különbség a Direto XR és a Direto XR-T között?

A Direto XR és az Direto XR-T  két egyforma otthoni görgő, amelyek azonos műszaki jellemzőkkel rendelkeznek mind szerkezeti, mind az elektronikus jellemzők tekintetében. Ami elválasztja őket, az a lánckerék-kazetta, amely benne van a Direto XR-ben, de  nem  a DIRETO XR-T-ben.

ELITE Direto XR-T
ELITE Direto XR-T használat közben

Beépített teljesítménymérő, amely pontosan méri a teljesítményt

Ami a DIRETO XR-t és a DIRETO XR-T-t a legpontosabbá teszi az Elite otthoni trénerei között, az az OTS (optikai nyomatékérzékelő) integrált teljesítménymérő .

A teljesítménymérő lehetővé teszi az edzések teljesítményének hatékony mérését +/- 1,5% pontossággal, ami az egyik legmagasabb a piacon kapható görgők között.

A legmagasabb lejtők szimulálása

A DIRETO XR-T egy interaktív otthoni edző, így automatikusan beállítja az ellenállást edzés közben.

A korábbi Direto modellekhez képest a DIRETO XR-T nagyobb lendkerékkel rendelkezik, és elképesztő 24% -ig szimulálja a lejtést.

Ez kiváló teljesítményt biztosít még a különösen intenzív edzések során is - pillanatok alatt megtekintheti az összes edzési táblázatát, teszteket végezhet az edzettségi szintjének felmérésére, ismétlést és gyorshajtást végezhet maximális teljesítmény mellett. Bármilyen típusú edzés elérhető a DIRETO XR-T görgőn.

Elite Direto XR-T használat közben
Elite Direto XR-T kompatibilis

Teljes kompatibilitás

A DIRETO XR-T az egyik leginkább kompatibilis kereskedelemben kapható otthoni görgő, amely tökéletes mind hegyi, mind városi kerékpárokhoz.   Ez a tréner új szerkezettel rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas szinte minden váltó elhelyezésére, azokéra is amelyek 12 sebességnél is többel rendelkeznek. A  DIRETO XR-T  így kompatibilis a 9/10/11 sebességű Shimano®/SRAM, 9/10/11/12 sebességű Campagnolo, 12 sebességes SRAM NX és 12 sebességes Shimano® Micro Spline kazettákkal. 

Használja az összes beltéri kerékpáros szoftverrel!

Mint minden Elite közvetlen meghajtású tréner, a DIRETO XR-T is teljesen interaktívan kommunikál az összes szoftverrel ANT+ ™ FE-C és Bluetooth segítségével.

Ez azt eredményezi, hogy a tréner teljes interakcióba lép az összes meglévő alkalmazással és szoftverrel iOS, Android, MacOS és Windows rendszeren. Bárhol és bármikor, néhány egyszerű lépéssel csak állítsa be az útvonalat vagy az edzésprogramot, és kezdje el a pedálozást: a DIRETO XR-T minden másról gondoskodik, automatikusan változtatja az ellenállást és az Ön igényei szerint irányítja az edzést.

A tréner kezelhető az Elite My E-Training szoftverével (12 hónapig ingyenesen elérhető), vagy más beltéri kerékpáros platformokkal, például a Zwift (ajándékként 1 hónapra a tréner megvásárlásával), TrainerRoad, Bikevo, Rouvy, Kinomap és sok más.

Edzőgörgő kerékpáros szoftverek

Pedálozás elemzése

Pedálozás elemzése

A pedálelemzés az a funkció, amely kizárólag a DIRETO XR-T-t tartalmazó Elite interaktív tréner katalógus legmagasabb kategóriájú modelljeihez érhető el.

Ez a funkció lehetővé teszi a kerékpáros teljesítményének 24 pontban történő mérését a pedálozás teljes időtartama alatt. Két különböző típusú grafikon segítségével megjelenik a pedálozás során leadott teljesítmény változása, a pedálkoordináció a feszítő és hajlító izmok együttes munkájának eredményeként, valamint a pedál kereksége és a teljesítmény mechanikai hatékonysága.

A pedálozás elemző funkció térítés ellenében elérhető az Elite My E-Training szoftveren belül.

Érzékelő nélküli technológia a ritmushoz

Minden Elite tréner azonnal továbbítja az erő-, sebesség- és pedálozási ütemadatokat, így igazán hatékony eszközzé konfigurálva magát a pontos edzésterv elkészítéséhez és a pedálozás maximális megismétléséhez az úton.

A ritmus mérése kényelmes érzékelő nélküli technológia segítségével történik, azaz a kerékpárra felhelyezett érzékelők nélkül, és a DIRETO XR-T esetében a beépített OTS teljesítménymérő által mért leadott teljesítmény kifinomult elemzésén alapul.

 

Érzékelő nélküli technológia

Vásárold meg az ELITE DIRETO XR-T görgőt és bringázz te is egész teélen a szobádban! Kattints ide!

 

Elite Direto XR-T

 

Vásárold meg az ELITE DIRETO XR-T görgőt és bringázz te is egész teélen a szobádban! Kattints ide!