Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

Blog

16os gyerekbringák a legjobb áron CSAK a JóBringában!

2015.05.27 11:02

A gyerekbringák fontos állomása a 16-os kerékméret, hiszen ez az a típus, amin a legtöbb gyerek megtanul bringázni. A JóBringában rengeteg 16-os méretű kerékpár közül választhatsz, a legvagányabbtól a legcsajosabbig minden kisgyerek egyéniségéhez megtalálod a hozzá illő modellt a legjobb áron!

A 16 colos kerékméretű kerékpárt a JóBringa 4 és 6 év közötti gyerekeknek ajánlja, kb. 90cm-től 120cm-ig jó, de ez természetesen mindig a gyerek testfelépítésétől függ. A JóBringában természetesen van rá lehetőség, hogy vásárlás előtt felültessük a bringára a kicsit, így láthatjuk, hogy biztonságosan leér e a lába és megfelelő távolságban van a kormány is. Ebben a korban már elég nagyok a gyerekek, így ez az első kerékpár, amire a legtöbb gyerek már fog felnőttként emlékezni, ezért kiemelten fontos, hogy a legjobb tanuló élményeket szerezze, megalapozva a sport, a kerékpározás iránti szeretetét idősebb korára. Ehhez az élményhez a JóBringa gyerekbringái mindent biztosítanak!

 


 

A JóBringában kiemelten fontosnak tartjuk a gyerekek biztonságát. A 16os Capriolo gyermekkerékpárok nem csak nagyon jól néznek ki, de minden olyan előírásnak és szabványnak is tökéletesen megfelelnek, amelyek a gyerekek biztonságát szolgálják. A kormány végén taláható gumis markolatok és a kormányon több ponton lévő szivacsos részek védik a kicsiket az ütődéstől. A láncvédő teljesen elfedi a hajtás részt, a gyerekek lába nem tud beakadni, és a nadráguk sem lesz olajos. Az ejtett váznak köszönhetően könnyű a fel és a leszállás is, a puha nyergen pedig kényelmesen ülhetnek a gyerekek. A hátsó kontrafék használatát nagyon gyorsan és könnyen megtanulják a gyerekek, az első fék pedig minden Capriolón a gyerekek kisebb kezéhez tervezett, ezáltal könnyen elérik.

 

A Capriolo minden 16os méretű kerékpárját extra erős pótkerekekkel szereli, amik biztosan megtámasztják a bringát, így a kicsik bátran nyúzhatják azt, bírni fogja a strapát míg megtanul önállóan bringázni.

 


 

A JóBringában aztt is nagyon fontosnak tartjuk, hogy a minőség mellett a kerékpár megjelenése is szinvonalas legyen. A Capriolo design csapata idén is kiváló munkát végzett, hiszen a felhasznált színek, minták igazán izgalmassá, szinessé teszik a gyerekbringákat, ami nem csak a gyerkőcöknek tetszik nagyon, de felnőtt szemmel is nagyon jól néznek ki a bringák. Vagány kissrácoknak zöld, kék bringák, kislányoknak babatartós, lila és pink színvilág, de akár unisex piros-fekete kerót is találtok a kínálatban, amit a későbbiekben örökölhet a kisebb testvér - akár kisfiú, akár kislány, imádni fogja!

 

Gyereknap alkalmából 27%-al csökkentettük MINDEN Capriolo gyerekbringa árát, így a szuper 16-osok is 39 990 Ft helyett CSAK 29 990 Ft-ba kerülnek! Ne habozz, mert ha gyorsan lecsapsz az egyik szuper modellre, nem a bringa árán spórolhatsz sokat, de a gyerkőc sisakját is FÉL ÁRON kapod! A JóBringában a biztonság az első, főleg ha gyerekekről van szó, így az első 50 vásárló óriási, 50%-os kedvezménnyel vásárolhat gyereksisakot a kicsiknek!