Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

2017es CUBE bringák már a JóBringában egyedi lehetőségekkel!

2017.02.23 12:30

A CUBE megcsinálta! Idén is! Még magasabbra tette a lécet, és a 2017es kínálattal túlszárnyalta magát a német gyártó - ismét. Szuper bringák, eszméletlen színek, bravúros technikai megoldások, komoly gépezetek várnak Rád idén a JóBringában! Válogass már most az új modellek közül, és vedd meg egyedi feltételekkel vagy akár áfamentesen részletre!

Olvass tovább és tudj meg többet! >>>

Folyamatosan érkeznek üzletünkbe a 2017es, új CUBE modellek, és azt kell mondanunk, a németek még mindig piszkosul értik a dolgukat. Precíz, minőségi kerékpárok egytől egyig, a visszafogott daraboktól egészen az igazi feltűnő kerékpárokig mindenki megtalálja a kedvencét, ami most akár 15%-al kedvezőbb áron lehet a Tiéd! Válaszd ki az új kerékpárod, csapj le rá most, mert bizonyos modellek csak korlátozott számban lesznek elérhetőek. Ne szalaszd el a lehetőséget, és kérd egyedi, személyre szabott ajánlatunkat vagy áfamentes hitelkonstrukciónkat! 

 

Gyere be a JóBringába, vedd szemügyre Te is személyesen az idei év új sztár bringáit. Legyen szó városi bringákról, vagy igazi hegyi mtb-ről, a 2017es CUBE-ok között garantáltan megtalálod a Neked legmegfelelőbb modellt, amivel idén igazi élményekre tehetsz szert!

 


 

Az akció részleteiről érdeklődj üzletünkben személyesen!