Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

29es elérhető áron csak a JóBringában!

2015.05.28 10:54

A 29es kerékméretű bringák csupán néhány éve tűntek fel, de óriási sikernek örvendenek. Annyira gyorsan elterjedt, és annyira sikeresnek bizonyult ez a méret, hogy ma már szinte minden gyártó rendelkezik 29es szériával. A Capriolo Level szériája végre olyan 29eseket kínál, melyek pénztárcabarát áron vásárolhatóak meg. A JóBringában, egyedülálló módon ezekre a modellekre most 40% kedvezményt kapsz!

Miért jó a 29es átmérőjű kerék?

 

A nagyobb kerékméretnek köszönhetően sokkal jobban gurul, gyorsabb mint egy hagyományos 26os. Ugyan olyan erőbedobással sokkal könnyebben gurul át az akadályokon, így egy sziklás, gyökeres, technikásabb terepen sokkal könnyebb vele akár mászni, akár lefele jönni. A nagyobb felniméret miatt a felütéses defekt veszélye is jóval alacsonyabb, mint egy 26-osnál. 

 


 

A nagyobb gumi nagyobb felületen tapad, így jobban mászik és kevésbé csúszik meg. Így gyakolratilag olyan helyeken is tudunk kiállva tekerni, ahol 26ossal már epörgött volna a kerék. A kerékméretek miatt újra kellett gondolni a geometriát, aminek az eredménye az lett, hogy a keréktengelyekhez képest mélyebben ül a kerékpáros, úgymond benne ülünk a bringában, így sokkal stabilabb a kerékpár futása.

 

A 29er bringák nem csak terepen jobb választás, de városban is sokkal gyorsabban is eljuthatunk A-ból B-be, így ha a sportosabb kerékpárok tetszenek, de csak városon belül szeretnéd használni, nem kell lemondanod az MTB-ről!

  

A legtöbb gyártó felismerte a 29esben rejlő lehetőségeket, így szinte minden márka kínálatában találunk 29er modelleket, viszont pénztárcabarát áron még mindig nehezen találunk jó 29es kerekű bringát. Ezt az űrt tölti ki a Capriolo Level szériájával, ahol a legalapabb, merev villás modelltől a teleszkópos, tárcsafékesig több modellt is megtalálunk. Ezek a kerékpárok Magyarországon CSAK A JÓBRINGÁBAN kaphatóak! A LEVEL 9.1 és a LEVEL 9.2 árát 40%-al csökkentettük, így még jobb áron juthatsz hozzá új 29es bringádhoz!