Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

A JóBringa NEM ALSZIK téli álmot!

2017.12.01 15:07

Kíváncsi vagy rá, hogy milyen újdonságot hoztunk Neked erre a síszezonra? Olyan felszerelést keresel, ami megfizethető, top-minőségű, és minden benne eltöltött perc élvezet a sípályákonNem akarsz beruházni egy síszettre, de szeretnél jó állapotú lécet, bakancsot kölcsönözni, vagy akár újat?

Minden évben valami ÚJ, de a lényeg változatlan!

A Bringa NEM ALSZIK téli álmot!

 

Kíváncsi vagy rá, hogy milyen újdonságot hoztunk Neked erre a síszezonra? Olyan felszerelést keresel, ami megfizethető, top-minőségű, és minden benne eltöltött perc élvezet a sípályákonNem akarsz beruházni egy síszettre, de szeretnél jó állapotú lécet, bakancsot kölcsönözni, vagy akár újat?

 

Akkor nézzük meg, hogy miről is van szó!Keresd a FENYŐFÁT! - RUHÁZAT/ÚJDONSÁG

 

CSAK a Bringában, és a pictureshop.hu-n

A Picture Organic Clothing egy fiatal, de nagyon dinamikusan fejlődő márka. Sí és snowboard szettjeikkel szereztek maguknak hírnevet, de pár éve megjelent első nyári kollekciójuk is, így egész évben biztosítják a stílusos megjelenést. Mára több mit 15 országban elérhetők a termékeik és mostantól Magyarországon is. 2008-ban három barát gondolt egy merészet, és megalapították a Picture-t. Ez életük legjobb döntésének bizonyult, hiszen a márka rohamtempóban terjed, ők pedig azzal foglalkozhatnak, amit szeretnek.

 

Az indulásnál három alapelvet fogalmaztak meg a készített termékekkel kapcsolatban.
    1. Legyenek annyira környezetbarátok, amennyire csak lehetséges.
    2. Legyenek megjelenésükben egyediek, amiket könnyen felismerhetsz élénk és fiatalos színeiről.
    3. A kedvező árak pedig hűen tükrözik, hogy a kiváló minőséget mindenki számára elérhetővé szeretnék tenni.

 

Tehát ezzel az egyedülálló, környezetbarát márka technikai ruháival színestjük meg a telet számodra, melyeket Böszörményi úti üzletünkben vásárolhatsz meg, és több, mint 400 ruha közül válogathatsz, Dec. 31–ig 15%-os SZEZONNYITÓ KEDVEZMÉNNYEL!

DE ITT MÉG NINCS VÉGE…Ahogyan azt már megszoktad ebben a szezonban is az ATOMIC teszi mindenkinek felejthetetlenné a síelést, legyen szó lécről, bakancsról, vagy bármilyen kiegészítőről.KÖLCSÖNZŐNK  LINKCSERE idén is átesett egy ráncfelvarráson, rengeteg vadiúj ATOMIC LÉCCEL ÉS SÍCIPŐVEL bővültünk! Nagyobb kapacitás, lécek, bakancsok széles választéka, kezdőktől a profikig. Emeltük a szintet, de az árakat nem!

 

A téli SZERVÍZ kohójai is beindultak, élezés, waxolás, talpjavítás, kötésbeállítás. Bízd ránk a síléced, több évnyi tapasztalatunkkal a legjobbat hozzuk ki belőle.

Ha bármilyen kérdés merül fel benned síeléssel, snowboardozással és az ehhez tartozó dolgokkal kapcsolatban, ne félj segítséget kérni szakértőktől, akár telefonon, vagy személyesen üzletünkben.

Induljon hát a tél, éljen a hó, és élvezettel karcolj bele minden ívet a Bringával!Hamarosan újabb fontos információkkal,

és érdekességekkel jelentkezünk.

Marján Gergő