Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

Blog

A JóBringa nyula idén is két keréken érkezik és nem akármilyen meglepetéssel!

2017.04.11 12:23

Idén is megéri velünk ünnepelni a Húsvétot, mert a JóBringa nyuszija most minden gyereknek – és nem csak nekik! – 10.000 Ft locsolópénzt hozott!

A részletekért olvass tovább! >>>

Ha Húsvét, akkor Tavasz, és ha Tavasz akkor jó idő, helló újra itt, irány a szabadba! Az egyik, ha nem a legjobb szabadtéri program a bringázás, amiből a legkisebbek sem maradhatnak ki. Ha már jár, és szalad, akkor készen áll, hogy kétkeréken is rója a köröket. Futóbringáktól kezdve a kamasz méretekig találsz nálunk szép, vagány, színes, vidám gyerekbringákat, amikben egy dolog biztos, hogy közös, mégpedig a biztonság!

 

Mivel nagyon fontos számunkra a jövő generációja, így csak is válogatott, minőségi és első sorban biztonságos gyerekbringákkal találkozhatsz a JóBringa üzleteiben. Nem csak iszonyatosan jól néznek ki, de minden olyan fontos elemmel is fel vannak szerelve, amik a gyermekeink biztonságát szolgálják. A kormányon szivacs, kormányvégeket gumis dugó védi a kicsiket az ütődéstől, míg a kis lábakat láncvédő tartja biztonságban a hajtástól. A kényelmes tekerést puha, szivacsos nyergek, és speciális, gyerekekre tervezett vázgeometria teszi lehetővé. A legkisebbek számára a tanulást segítő pótkerekek is erős, masszív anyagból készültek, nem hajlik el, biztosan tartja a bringát. Sajnos sok gyerekkerékpár nem tesz eleget minden feltételnek, sok helyen találkozni nem megfelelő minőséggel. Nekünk, felnőtteknek kell felelősen választani, és kerülni a „hiper”gyerekbringákat, hgy nyugodt szívvel engedhessük bringára szállni a gyerekeket.

 

Legyen igazi élmény az első bringa, legyen könnyed a tanulás, legyen egyszerű a sport szeretete, mi ehhez nyújtunk segítséget megbízható, biztonságos kerékpárjainkkal!

 

És ha már a szép új kerékpárokról van szó, mint eddig mindig, idén sem fukarkodik a Húsvéti nyuszink, hiszen minden gyerkőcnek 10.000Ft locsolópénzt hozott! Nem kell Húsvétig várni, válasszátok már most ki az új bringát, és a listaárból elengedünk 10.000 Ft-ot, így akár már az új bringával is indulhat a Húsvéti locsolótúra. És természetesen nem csak a kicsiknek, a nagyoknak is jár a JóBringa locsolópénze!

 

Bővebb információkkal várunk a JóBringában, már két helyen! Böszörményi út 153 szám alatt, a Böszörményi-Vezér utcák kereszteződésében!