Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Általános tudnivalók a tervezett túrákról

2020.09.30 09:15

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A TERVEZETT TÚRÁKRÓL

  • A program semelyik része nem kötelező, mindössze egy praktikus ajánlás, természetesen igény és tetszés szerint kihagyható, változtatható bármi benne. 

 

  • A programok összeállítása azzal a szemmel készült, hogy akár egy, vagy egy-két napos kirándulás alatt megmutassuk Debrecen különlegességeit, azokat a látnivalókat, tájakat, fagyizókat, éttermeket, amelyek nemcsak kerékpáros barát szellemben működnek, de minden más szolgáltatásukkal különlegesek, kiemelkednek az átlagtól.

 

  • SISAK nem kötelező, de ajánlott. Ha még nincs sisakod, akkor nálunk közel 100 fajta sisak közül választhatsz, de bármilyen bringás ruhát, kiegészítőt is megtalálsz, ami a nap folyamán kellhet.

 

TIPP: Érdemes már előző nap megérkezni, és a bringázás után is itt aludni egyet, így a programban a szállás alapértelmezetten A TÚRA HOSSZA+1 ÉJSZAKÁRA van tervezve. A belvárosban lévő szálláshelyről egy esti séta és egy különleges vacsora kellemes levezetése lehet a napnak.

 

KERÉKPÁROK KÖLCSÖNZÉSE: A kerékpárokat a JóBringa kerékpárszaküzletben (teljesen feltöltve, rendbe rakva, a túrára felkészítve) tudod átvenni, és ide is tudod majd visszahozni 9:00 és 17:00 között. Előzetes egyeztetéssel akár a túrát megelőző napon este elvihető, ill. másnap reggel nyitáskor visszahozható a kerékpár.

 

PARKOLÁS: Mind a hotelnél, mind a bringakölcsönzőnél a parkolás megoldott, biztonságosan ott hagyható a gépjármű.

 

ELŐKÉSZÜLETEK: Érdemes vagy a Komoot vagy a Bikemap alkalmazást letölteni, ezek fognak navigálni a túra során a mobilodon.
Ugyanígy a jobringa.hu oldalról előre letölthető a túra térképe: 

 

 

Letölteni csak úgy tudod a térképeket, ha előtte regisztráltál a jobringa.hu oldalra és létrehoztál egy profilt.Ugyanis a fájlt majd a FIÓK menüpontban, azon belül is a LETÖLTÉSEK-nél tudod megnyitni.

Mindenképp hasznos lehet az alkalmazásokkal kicsit ismerkedni otthon, így egyszerűbb lesz majd élesben használni!