Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Az égbolt nem lenne olyan fényes a csillagai nélkül...

2017.10.13 11:47

...a Te bringád sem Cateye lámpák nélkül!

Lemerült az elem a lámpádban egy esti bringázáson? Olyan helyeken tekersz, ahol kevésnek bizonyult a lámpád fényereje? Volt már úgy, hogy pedálozás közben elhagytad a lámpád és csak a darabjait szedted össze? Vagy lehet, hogy még nincs lámpád?

A JóBringától most megtudhatod azokat a különleges, és általunk kitapasztalt információkat, melyek még a gyártó honlapján sem olvashattál eddig.

 

VOLT széria: felvillanyozunk!

A CatEye Volt200 (HL-EL151) városi használatra szánt kerékpáros lámpa, méretéhez képest jelentős fényerőt szolgáltatva. Használata egyszerű, tölthető akkumulátora praktikus és olcsón működtethető megoldást kínál a kerékpáron közlekedőknek. 58 gramm tömegével, illetve parányi, 90x35x34 mm-es méretével mind a kormányon, mind a zsebben közel észrevehetetlen. Ezt a lámpát szerszám nélkül is egy percen belül fel tudod szerelni. Tapasztalataink szerint 2-3 órát bír, és a gyártó ajánlásával ellentétben városon kívül is el lehet vele boldogulni, ha nem nagy sebességgel tekerünk, és nem kell 25 méternél messzebbre látnunk. Nagyon jó áron kaphatunk egy modern, USB-s, jó fényerejű lámpát.

 


 

 

 

A következő lépcsőfok, a Volt400 (HL-EL461) mely árához és méretéhet képest mind a fényerő, mind a praktikus használat szempontjából példamutató. A takarékosság a fogyasztásban is jelentkezik: a Volt400 működési ideje tömegéhez képest elismerésre méltó, a tapasztalataink szerint teljes intenzitással is 3 óra. Az akkukapacitással az öt rendelkezésre álló üzemmód kiválasztásával is takarékoskodhatunk. Például a HyperConstant mód villogó, de ugyanakkor alacsonyabb intenzitással folyamatos fényt is szolgáltat, akár több kilométer távolságról kiváló láthatóságot biztosít, mintegy 11 órán keresztül. Az alacsony akkutöltöttségről jól látható visszajelzést kapunk.

 


 

Menjünk még feljebb!

 

A Cateye Volt800 (HL-EL471RC) méretéhet képest meglepő láthatóságot tesz lehetővé. Tölthető akkumulátora praktikus és olcsón működtethető megoldást kínál a közlekedőknek, sportolóknak, cserélhető akkuegysége lehetőséget biztosít a meghosszabbított használatra. A kezelés a lámpatest tetején elhelyezett, megvilágított nyomógomb segítségével történik, akár kesztyűben, sötétben is könnyen be- és kikapcsolható. A Volt800 vízálló, strapabíró és megbízható társ, opcionális sisakkonzol vagy villa elé felszerelhető rögzítő is kapható hozzá. Leparkoláskor a lámpatest egy mozdulattal a kormányról leszerelhető, a nadrág vagy kabátzsebben sem foglal sok helyet. További figyelmesség a japán tervezők részéről, hogy a Volt800 emlékszik az utoljára használt üzemmódra, bekapcsoláskor ez jelentkezik először.

 

 

Bármelyik CATEYE lámpáról még ennél is többet szeretnél tudni, akkor gyere be a JóBringába, ahol élőben ki is próbálhatod! Győződj meg magad az igazi fényerőről!

Marján Gergő