Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Bringázz az év 365 napján!

2016.02.15 09:43

Csúcsminőségű téli kerékpáros ruházat nanotechnológiával a JóBringából 50% KEDVEZMÉNNYEL!

A Pearl Izumi jelenleg a legtöbb technológiai innovációt, és a legmagasabb minőséget biztosító kerékpáros ruházat Magyarországon, mely 2016-tól teljes termékpalettával a Jóbringa.hu kiemelt Pearl Izumi dealerponttá minősített üzleteiben is kapható. Egy valóban különleges cégről van szó, akik a Japán precizitást, a haladó amerikai gondolkodást és sokszínű igényt ötvözték a termékeikben.  Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a márka mintegy 60 sikeres évet tudhat már maga mögött. 

 

A cég filozófiája biztosítani minden kerékpárosnak azt a páratlan élményt, hogy az év mind a 365 napján sportolhasson, minden időjárási körülmény között. A Perl Izumi ruhák minősége az alapanyagokban rejlik, ugyanis a felhasznált textilek kivétel nélkül a nanotechnológiás fejlesztések világából valók, komplex belső struktúrával rendelkeznek, és egy anyagon belül is több különböző, például lélegző+hőszigetelő+vízálló rétegből állnak. Ez ugyanúgy igaz a kesztyűkre, a mezekre, a kabátokra és a cipőkre is.

 

Külön figyelmet érdemelnek a mezek, melyek más gyártókkal szemben nem csak egy kémiai eljárás útján kölcsönöznek az anyagnak általában rövid ideig tartó vízállóságot, vagy légáteresztő képességet, hanem speciális tölcsér alakú szövetszerkezetükkel biztosítják, hogy az emberi bőrhöz viszonyítva 3x-os mennyiségű folyadékot tudjon elpárologtatni. Így, akik ilyen mezt hordanak, biztosak lehetnek benne, hogy sohasem fognak megizzadni.

 

Bármilyen hihetetlen, de a Perl Izuminál a kellemetlen szagok is szerepelnek a listán, így nem kell attól félnünk, hogy izzadtan és kellemetlen szaggal fejezzük be a napi edzést, vagy érjünk be a munkahelyünkre.

 

Pearl Izumi termékeket itt találod


A Perl Izumi termékeknek van még egy nagyon fontos tulajdonsága: gyakorlatilag észrevehetetlenek. A fejlesztések során nagy hangsúlyt fektetnek az egész napos komfort érzet biztosítására. A ruhák belső felülete minden darab esetében nagyon puha, és anti allergén, bőrbarát  anyag. A varrások kialakítása is egy külön fejlesztő csapat feladata, akik azon dolgoznak, hogy a minél kevesebb varrás minél laposabb, és észrevehetetlenebb legyen, ne törje meg az anyag szerkezetét. Így biztos lehetsz abban, hogy ha Pearl Izumi ruhákban tekersz, a lehető legpuhább anyagokkal fog bőröd érintkezni. Illetve nagyon sok ruhán varrás helyett különleges eljárásokkal egyesítik az eltérő tulajdonságú vagy formájú anyagokat. Például a belépő szintű kesztyűknél is erősebb anyagot használnak a féket és a váltót kezelő ujjaknál, ám ebből szabad szemmel mit sem vehetünk észre.

 

Nem csoda, hogy az olyan nagy csapatok is, mint a BMC Racing Team, BMC MTB Racing Team, Uplace BMC Triathlon Team vagy a BMC Factory Trailcrew a Pearl Izumi termékeket használják, hiszen a legjobb eredményeket a legjobb, legkényelmesebb ruhákban lehet elérni.

 

Pearl Izumi termékeket itt találod

 

 

 

 


 

A bravúros megoldásokat azt hiszem, holnap reggelig lehetne sorolni, de szerencsére a Perl Izumi hivatalos oldalán található „video room” menüpontban nagyon jó, praktikus és érthető videók vannak az anyagokról, és termékekről is. Ajánlom minden sportolónak és bringásnak! 

 

Te is tekerhetsz ilyen csúcsminőségű kerékpáros ruhákban! Gyere be a JóBringa üzletébe, és válogass a termékek közül kedvedre!

 

Hogy ne maradj le friss híreinkről, kövess minket a FB-on is! Nézz szét weboldalunkon az üzletünkben már kapható modellek között!