Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

CAPRIOLO kerékpárok már széles választékban, akár 50% kedvezménnyel kaphatóak a JóBringában!

2016.03.09 16:02

A JóBringában már több mint 200 CAPRIOLO kerékpárból, többféle modellből választhatsz Március 12-ig akár 50 % kedvezménnyel!

Ha egy nagyon jó minőségű, megbízható kerékpárt keresel, akkor a CAPRIOLO számodra a tökéletes választás!

 

A márka célkitűzése nem más, mint: elérhető áron, a legmodernebb technológiával és jó minőségű alkatrészek felhasználásával gyártanak kerékpárokat. A gyár, ahol ezeket a szép és stílusos bringákat gyártják, Bácskatopolyán található. A Capriolonál a magas minőségű követelmények mellett különös gondot fordítanak a kerékpárok dizájnjának kialakítására, aminek köszönhetően bátran kimondhatjuk: a Capriolo bringák kategóriájukban a legszebb kerékpárok. Folyamatos tesztelések mellett a gyártás végén szigorú minőség-ellenőrzés után kerülhetnek az üzletekbe.

 

Akciós modellek Március 12-ig akár 50% kedvezménnyel!

 


 

Nemcsak a gyártó, hanem a JóBringa is mindig nagy gondot fordít arra, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára leg ideálisabb kerékpárt. Ez ebben az évben sincs másként, hiszen széles termékpalettával és hatalmas akcióval várjuk kedves vásárlóinkat!

Nem számít, hogy gyermekbringát, hagyományos egysebességes kerékpárt, vagy 29-es MTB-ot, esetleg országúti kerékpárt szeretnél, netán egy felső kategóriás túra bringát keresel, a JóBringában biztosan megtalálod!

 

Akciós modellek Március 12-ig akár 50% kedvezménnyel!

 


 

Mindemellett most a JóBringában szuper áron, akár 50% kedvezménnyel juthatsz hozzá kedvenc kétkerekűdhöz!  

Szólj barátaidnak, ismerőseidnek - erről az akcióról senki ne maradjon le!

Gyere be üzletünkbe és válogass kedvedre a szuper árakon lévő Capriolo modelljeink közül!