Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Csúcskategóriás Shimano alkatrészek a JóBringától

2015.02.06 11:51

Tudtad, hogy a lánc nyúlása, a fogas sor elkopása okozza a legkomolyabb váltóproblémákat? Ha szalajt a láncod, ugrik a váltás, és úgy érzed, a bringád önálló életet él, akkor biztos Nálad is megérettek az alkatrészek a cserére. Ne válassz akármilyen gagyi cuccot, válassz Shimano alkatrészeket!

Tudj meg többet a legtutibb Shimano vívmányokról, kattints tovább!

A Shimano a világ legnagyobb kerékpáralkatrész gyártó cége, élen járnak csúcskategóriás alkatrészeivel, fejlesztési technikáikkal. Számtalan új technika köthető az ő nevükhöz – gondolj csak az SPD feltalálására (Shimano Pedaling Dynamics). A japán cég mindent megtesz azért, hogy a bringádon lévő mozgó, forgó, és idővel elkopó alkatrészek a lehető legtovább nyújtsanak tökéletes, pontos váltást. Nem hiába azonosítja minden bringás a Shimano szót a megbízhatósággal.

Egyik legújabb technikai fejlesztése, az úgynevezett SIL-TEC, mely a Shimano új, ultra-alacsony súrlódást eredményező felület-kezelési eljárása. A hagyományos láncbevonási eljárásnál jóval előnyösebb SIL-Tec egy továbbfejlesztett eljárás, fluorrészecskék felhasználásával lényegesen növeli a rendszer teljesítményét.

 

A SIL-TEC termékek simábban járnak és bármilyen körülmény mellett is lassabban kopnak, ezáltal növelve az alkatrészek tartósságát, élettartama 20%-al növekedett a hagyományos (Zn-Ni) láncokkal szemben.. Sőt, a régi borítású lánccal szemben az új SIL-TEC lánccal nem csak könnyebb és akadálymentesebb a pedálozás, de még halkabb is! Kevesebb karbantartást igényel, mivel 30%-al nagyobb a sárlepergetési teljesítménye, sáros, esős időben is nyugodtan tekerhetsz terepen, nem fogsz „beragadni”.

 

 

SIL-TEC eljárással kezelt alkatrészek élettartama megnövekedett a hagyományos bevonatúakéhoz képest, így tovább bírják a strapát, tovább nyújtanak tökéletes váltást, ritkábban kell cserélni az alkatrészeket, így spórolhatsz is! Ezeket a csúcsminőségű alkatrészeket csak a jóBringában kapod meg!