Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

CUBE csereprogram

2019.07.11 10:50

Kinőtte a gyerkőc a bringát? Esetleg a saját CUBE-odat szeretnéd lecserélni? 

CUBE csereprogramunk lényege, hogy a 3 éven belül vásárolt CUBE kerékpárodat beszámítjuk az újba. 

Leggyakrabban a gyerekek esetében élnek a bringacsere lehetőséggel vásárlóink, hiszen ők nem tudnak használni évekig egy bizonyos méretű bringát. Érthetően a szülők is szeretnék minél olcsóbban megúszni ezeket a váltásokat. Erre találtuk ki a csereprogramot, így kevesebb kiadással, de profi kerékpáron sportolhatnak, játszhatnak, élhetik át az igazi bringás élményeket a gyerekek.

 

 

Mekkora kerékpár kell a gyerekemnek?Vannak ajánlások, gyártói mérettáblázatok, de tudjuk, hogy nincs két egyforma gyerek. A megfelelő méret függ a bátorságérzetétől, stabilitásától, termetétől, hogy mennyire kezeli jól a kerékpárt.

 

A kerékpárt akkor nőtte ki a gyerek, ha a nyereg már nem emelhető tovább és kicsi a távolság a nyereg és a kormány között. Így már nehézkes is a tekerés, nem kényelmes a bringázás. A gyerekek leggyakrabban 2 évig tudnak használni egy optimális méretű kerékpárt.

A programunk azonban nem csak gyerekbringára érvényes! Ha CUBE mountainbikeodat szeretnéd cserélni, akkor is nálunk lesz a megoldás!

Üzletünkben segítünk megtalálni a megfelelő modellt kicsiknek, nagyoknak. A beszámítás általában a vételár feléért működik, ez függ a bringa állapotától is. - ha CUBE-ot vettél vagy most gondolkozol rajta - a használtat beszámítjuk majd az újba!Bővebb, részletes tájékoztatás az üzletben.

A változtatás jogát fenntartjuk.