Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

CUBE gyárlátogatáson jártunk

2018.08.22 12:26

Számunkra a nyár vége mindig tartogat egy nagy adag izgalmat, hiszen a CUBE ekkor mutatja be következő évi modelljeit. Idén hála a német vendégszeretetnek, elsők között, személyesen találkozhattunk a 2019-es CUBE kerékpárokkal. >>>

A CUBE különleges hangsúlyt fektet az újévi modellek bemutatására, már évek óta több héten át látja vendégül a világ minden tájáról a kereskedőket és a sajtót. Ezen esemény alkalmával rengeteg új információval lettünk gazdagabbak, s már az első pillanatban megállapítottuk, hogy jövőre sem fogunk unatkozni, hiszen számtalan fejlesztéssel állt elő a cég.

 

A két napos látogatás során közelről találkoztunk a teljes 2019-es készlettel, kezdve az alapmodellektől egészen a profi kategóriáig. Mindent alaposan szemügyre vehettünk, megcsodálhattunk közelről, megfoghattunk, sőt, bizonyos modelleket még ki is próbálhattunk.

 

 

Mivel a CUBE termékkínálata óriási és rengeteg újítás történt a német gyár háza táján, úgy mint az fully modellek vázgeometriájának újragondolása, az e-bike-ok skálájának bővítése és komplett kiegészítő családdal is gyarapodott a paletta, ezért  az alaposság érdekében fokozatosan mutatjuk be a jövőre várható újdonságokat.

 

Légy résen, és ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre, hamarosan érkezünk a friss információkkal!