Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

Blog

E-bike általános információk

2020.11.13 12:15
E-bike általános információk

► ÁRAK:

9 990 Ft/Nap: E-bike HÉTKÖZNAP, (H-P) EGY TELJES NAP
CUBE TOURING
modellek

5 990 Ft/ 4 óra: E-bike HÉTKÖZNAP, (H-P) EGY TELJES NAP
CUBE TOURING
modellek

12 990 Ft/Nap: E-bike HÉTKÖZNAP, (H-P) EGY TELJES NAP
CUBE ACID és STEREO
modellek

7 990 Ft/ 4 óra: E-bike HÉTKÖZNAP, (H-P) EGY TELJES NAP
CUBE ACID és STEREO
modellek

12 990 Ft/Nap: E-bike HÉTVÉGÉN, (Sz-V) EGY TELJES NAP
CUBE TOURING
modellek

7 990 Ft/ 4 óra: E-bike HÉTVÉGÉN, (Sz-V) EGY TELJES NAP
CUBE TOURING
modellek

15 990 Ft/Nap: E-bike HÉTVÉGÉN, (Sz-V) EGY TELJES NAP
CUBE ACID és STEREO
modellek

11 990 Ft/ 4 óra: E-bike HÉTVÉGÉN, (Sz-V) EGY TELJES NAP
CUBE ACID és STEREO
modellek

 

► BÉRLÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:

 • A bérbeadó kijelenti, hogy az általa kiadott eszközök/felszerelések megfelelően karbantartott, előírásszerű használata esetén balesetmentes használatra alkalmasak. 
 • A bérbeadó a sporteszközök nem rendeltetésszerű használatából (akár tároláskor, szállításkor) ill. a KRESZ előírásainak be nem tartásából bekövetkező károkért, balesetekért felelősséget nem vállal. 
 • A bérbeadó a felszerelések használata közben bekövetkezett balesetekért, ill. bármilyen egyéb, vagy harmadik személynek okozott kárért felelősséget nem vállal. 
 • A bérbe vevő ezen szerződés aláírásával igazolja, hogy a kibérelt eszközökön/felszereléseken a szerződés megfelelő pontjában felsoroltakon kívül egyéb sérüléseket nem észlelt, és a visszahozatalkor esetlegesen meglévő többletsérülések, hibák kijavításának költségét, ill. a felszerelések elvesztéséből eredő károkat a kaució összegét meghaladóan is megtéríti. 
 • A bérbe vevő köteles az eszköz mindenkori bruttó fogyasztói kiskereskedelmi árát megtéríteni a bérbe vevőnek, amennyiben az eszközt a bérlés utolsó napjáig bármilyen okból a bérbe vevőnek nem adja át, vagy az abban bekövetkezett amortizáció a bérbe adó megítélése szerint nem teszi lehetővé annak további használatát. 
 • Tudomásul veszi továbbá, hogy késedelmes visszahozatalkor minden egyes további megkezdett nap után a napi díj ötszöröse történik levonásra a kaucióból. Amennyiben a kaució összege nem nyújt elegendő fedezetet, úgy a bérbe vevő köteles az azt meghaladó összeget is megfizetni. 

►A kölcsönzés a következők szerint mondható le

 • A Bérbe vevőnek célszerű a bérlést a lehető legkorábban visszamondani, amint arról tudomást szerez. 
 • A bérlés visszamondása történhet e-mailben, vagy személyesen, de utóbbi esetben mindenképp kérjen egy megerősítést e-mailben is munkatársunktól. 
 • A visszamondás időpontja és a bérlés megkezdésének időpontjáig hátralévő idő függvényében a következők szerint térítjük vissza az addig befizetett összegből: 
  • 1.: A bérlés lemondása a bérlés kezdő napját megelőzően minimum 31 nappal: a bérlés teljes költségét visszafizetjük.
  • 2.: A bérlés lemondása a bérlés kezdő napját megelőzően 15 napon túl és 30 napon belül: a bérlés teljes költségének 50%-át visszafizetjük.
  • 3.: A bérlés lemondása a bérlés kezdő napját megelőzően 14 napon belül: a bérlés teljes költségének 10%-át visszafizetjük.
 • A Debreceni Kerékpár Kft. kijelenti, hogy a bérbe vevő/ügyfél személyes adatait bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki, és ha a bérbe vevő/ügyfél másképp nem nyilatkozik, akkor saját adatbázisában tárolja. Bérbe vevő/ügyfél hozzájárul, hogy adatait (név, e-mail cím, telefonszám) a JóBringa.hu sí és snowboard kölcsönző regisztrálja, és értesítés, hírlevél céljára felhasználja, azt harmadik félnek ki nem adja.

► Választható E-bike-ok:

  CUBE TOURING HYBRID

  Aszfaltos kerékpárutak, murvakővel stabilizált, kavicsos utakra, a TOURING típusú bringák a legalkalmasabbak.

  Gyereküléssel is kölcsönözhető!

  CUBE STEREO HYBRID

  Ha szeretnél vastagabb kerekű bringát, vagy az út nagyobb része terepen megy, esetleg elvinnéd hegyi utakra, akkor ezt a bringát válaszd.

  CUBE ACID HYBRID

  Ha szeretnél vastagabb kerekű bringát, vagy az út nagyobb része terepen megy, esetleg elvinnéd hegyi utakra, akkor ezt a bringát válaszd