Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

E-bike kölcsönzés a JóBringában

2020.02.06 10:37

Sokunk életében fontos a sport, de sajnos sokszor nehéz beszorítani a mindennapi életbe. Az e-bike jó megoldást kínál erre a problémára, akár munkába, akár hétvégi túrákra akarunk vele menni a barátokkal, családdal. Az alábbi cikkből megtudhatod hogyan és milyen sokszínűen lehet használni az e-bikeokat.

E-bike kölcsönzés a JóBringábanSokunk életében fontos a sport, de sajnos sokszor nehéz beszorítani a mindennapi életbe. Az e-bike jó megoldást kínál erre a problémára, akár munkába, akár hétvégi túrákra akarunk vele menni a barátokkal, családdal. Az alábbi cikkből megtudhatod hogyan és milyen sokszínűen lehet használni az e-bikeokat. 

 

Miért menjek E-bike-olni?

Ha szeretsz bringázni, akkor az E-bike számodra biztosan felejthetetlen élmény lesz! Nincs fáradtság érzés, sokkal hosszabb túrákat is tudsz tervezni. Ha bringáztál már emelkedőn, vagy síkságon szembe szélben, akkor tudod, hogy miről beszélek. Ezek azok az apró dolgok, amelyeket egyik kerékpáros sem szeret. Az e-bikeal eltűnik a szembeszél, ugyanolyan dinamikusan tudsz haladni szinte bármilyen terepen, erős szembeszélben is. És főként, mert nagyon jó buli! 

 

Miben más az E-bike mint egy normál kerékpár?

A tévhitekkel ellentétben sokkal jobban hasonlítanak egy normál kerékpárra. Az elektromos rásegítésről objektíven kimondhatjuk, hogy egy valós-időben-endorfint-felszabadító folyamat. Sokkal dinamikusabban tudsz gyorsítani, sokkal könnyebben tudsz nagyobb sebességgel hosszabb távokat is letekerni. De, ami a legjobb, hogy 1-2 perc után semmi különbséget nem érzel, teljesen természetes, „normál” bringás élmény rajta tekerni.

Hogyan működik?

A JóBringa kölcsönzőjében kizárólag CUBE Touring, Acid és Stereo bringákat kölcsönözhetsz. Ezek a legmodernebb német gyártmányú kerékpárok BOSCH motorral és akksival, melyek 25 km/h-ig segítenek (tuninggal 50 km/h). Ezek a rendszerek rendkívül érzékenyek, van bennük egy csomó szenzor, érzékelik a sebességet, a hajtókarra kifejtett erőt, az emelkedőt, a hőmérsékletet, és egy csomó apró tényezőt, ami a tökéletes hajtás-élményhez kell. A Cube Bosch rendszerek legnagyobb előnye a többi rendszerrel szemben, hogy a rásegítés nem hirtelen érkezik meg, hanem olyan folyamatos átmenettel, hogy a kerékpáros úgy érzi, mintha saját erejéből bringázna. Alapbeállítással 25 km/h felett a rendszer nem segít, de saját erőből természetesen ennél gyorsabban is lehet menni.

 

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szeret kerékpározni, és szeretné kipróbálni a jelenleg elérhető legmodernebb, és legjobb kerékpáros élményt biztosító technológiát. Ha a hobbid a bringázás, vagy szeretsz a szabadban lenni, mozogni, friss levegőt szívni, akkor ezt mindenképp próbáld ki. Ideális hétvégi program családoknak, baráti társaságoknak akár egy kellemes ebéddel és egy jó pohár borral kombinálva.