Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

Blog

Elite görgő akció - tekerj otthon, kényelmesen télen is!

2018.10.02 12:06
Elite görgő akció - tekerj otthon, kényelmesen télen is!

Helló Október, helló ősz. Megérkezett a csapadékosabb időjárás, a csongit hatoló hűvös, szeles idő. Teljesen érthető módon a legtöbben ilyenkor teszik el tavaszig a brognáikat. Hiszen ki szeret esőben, szélben bringázni, ugye? Viszont ha minden porcikáddal a tekerés után vágyakozol, nem kell lemondanod a kedvenc mozgásformádról, amire szükséged van, az nem más, mint egy edzőgörgő otthonra!

Mi is az a görgő, mire való és hogyan működik? Eláruljuk!

A görgő egy olyan otthoni sport eszköz, mellyel az otthonod kényelméből tekerhetsz a saját kerékpároddal anélkül, hogy kitennéd a lábad a házból. Egész téleg edzhetsz szinte ugyan úgy, így tartva magad formában. Így első hallásra szobabiciklire emlékeztető dolog lehet, viszont sokkal több és sokkal jobb annál. Míg egy szobabringa rengeteg helyet foglal, egy görgő összecsukható és akár az ágy alá dugva is könnyen tárolható. Egy szobakerékpárt sosem fogsz tudni igazán magadra állítani, ennelben a bringa amivel tekersz az a Tied, így az tökéletesen igazodik hozzád. És ami a legfontosabb, egy szobakerékpár nem tud olyan tekerési élményt biztosítani, mint a saját kerékpárod.

 

Az edzőgörgőknek több típusa is létezik, az első, mondhatni alap görgők azok, melyek kormányról vezérelhető mágnesfékes rendszerrel működnek. A hátsó kerék görgőbe fogatása után Te állíthatod magadnak az ellenállást akár a görgőn akár a saját váltódon keresztül. A következő szint már egy okosabb találmány, hiszen a bringázáshoz edző szoftvert is használhatsz, amit TV-n vagy akár számítógépen keresztül használhatsz, így egy kicsit visszakaphatsz a szabadban történő tekerés élményéből. A harmadik opció, amit már biztosan kitaláltál nem más, mint a szoftverekkel összekötött görgők használata, ahol a megválasztott pálya alapján állítja a nehézséget a görgő. Így válik a szimulációs élmény még teljesebbé. Ezek felül létezik a szabad görgő is, melyen épp úgy kell egyensúlyoznod, ahogy az utcán a való életben. Igényel egy kis gyakorlást, de amint belejöttél egészen kivételes élményben lesz részed.

 

Az edzőgörgő remek szolgálatot tesz gazdájának, nem csak profik készülnek a segítségükkel versenyekre, de hobbistáknak is meleg szívvel ajánljuk! A pontos és ideális darab kiválasztásához pedig kérünk fáradj be hozzánk személyesen, hogy legjobb tudásunk szerint, figyelembe véve a Te igényeid és elképzeléseid, a legjobb görgőt válasszuk ki együtt!

 

Edzőgörgőinket IDE kattintva találod! Az akcióról pedig bővebben itt olvashatsz!