Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Gyereknapi akció a JóBringában!

2015.05.27 11:05

Ha gyerekbringa vásárláson gondolkodsz, épp itt az ideje lecsapni a legjobb modellekre! Minden Capriolo gyerekbringát 27% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a JóBringából! Szólj a családnak és a barátoknak is, mert az akciósan megvásárolt kerékpár mellé most ajándékot is adunk!

A legjobb gyereknapi ajándék egy új, szupermenő bringa! A legklasszabb és legbiztonságosabb gyerekbringákat csak a JóBringában találod, ráadásul MINDEN CAPRIOLO gyerekbringa árát 27%-al csökkentettük, így még többet spórolhatsz! A szuper árak mellé további kedvezményekkel és ajándékokkal is készültünk!

 

Az első 50 vásárlónk 50% kedvezménnyel vásárolhat gyerek bukósisakot. Továbbá "Jóbringa Gyerekszerviz" jeligével 12 éven aluli gyerkőcöd bringáját ingyenesen át is vizsgáljuk!

 


 

JóBringában élmény a vásárlás az egész családnak! Egyedülálló nyuszisimogatónkat imádják a gyerekek! Hozz egy répát, és barátkozz össze JóBringa nyulaival, Málnával és Almával!

 


 

Az akció az üzlet készletén lévő minden Capriolo gyerekkerékpárra érvényes akár személyes, akár online vásárlás esetén. A sisak akció az üzletben személyesen vásárolt kerékpárok mellé, az első 50 vásárlás mellé vehető igénybe. Az 50% kedvezmény a készleten lévő sisakokra érvényes. Az akció 2015.06.14-ig illetve a készlet erejéig érvényes!

Kövesd a JóBringa Facebook oldalát is, hogy ne maradj le a legjobb akciókról!