Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Próbáld ki, mielőtt megveszed!

2016.03.17 15:58

Milyen lenne az új bringád? – A JóBringában bármelyik modellt elviheted kipróbálni – akár egy egész napra!

Használd ki Te is a JóBringa egyedülálló, legújabb prémium szolgáltatását! Vidd el a kiszemelt modellt akár egy egész napra. Így könnyen meggyőződhetsz róla, hogy megfelelő-e a bringa mérete, és kipróbálhatod, hogyan működnek a legújabb technológiai fejlesztések a bringádon!


 

Tisztában vagyunk vele, hogy egy kerékpár kiválasztása nem egyszerű feladat. Éppen ezért a JóBringában minden segítséget megadunk, hogy a számodra legjobb kerékpárt választhasd.

 

A kerékpár tesztelés mellé ingyenesen jár egy egyéni konzultáció, ahol előzetesen segítünk a megfelelő modell kiválasztásában. Ezeknek a konzultációknak tapasztalataink szerint a délelőtti órák felelnek meg a legjobban. Mivel szeretnénk mindenkivel legalább 30percet – 1 órát beszélgetni, tapasztalatokat megosztani a kerékpározásról, azt tanácsoljuk, hogy e-mailben vagy személyesen előzetesen célszerű időpontot egyeztetni, így garantáltan csak Veled fogunk foglalkozni.

 

Mindemellett a tesztelésre, kipróbálásra kerülő kerékpár minden funkcióját részletesen megmutatjuk, illetve egy mini-oktatást is tartunk a kerékpár megfelelő használatáról (váltórendszer, fékek, teleszkóp).

 


 

Ha Te is szeretnéd kipróbálni a megvételre kiszemelt bringát, nincs más dolgod, mint bejönni a JóBringába, vagy emailben egyeztetni időpontot egy személyes konzultációra az info@jobringa.hu címen.