Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

JóBringa Szervizprogram

2015.04.15 11:20

10% kedvezmény az alkatrészekre, 20% kedvezmény a munkadíjra! A JóBringában 2015 Április 1. és Június 30. között egy speciális szervizprogramban vehetsz részt. 

A JóBringa Szervizprogram keretében speciálisan a leggyakoribb problémákra koncentrálva dolgoztunk ki egy módszert, mely segítségével minimális alkatrészigénnyel, és gazdaságos javítási költséggel orvosolhatók a tavasszal esedékes karbantartások, leggyakoribb problémák.
Íme, a 3 legbosszantóbb probléma, melyek javítása egyben a legolcsóbb is a kerékpáron ( mégis ezektől szenvednek a legtöbben!! )

  1. Pontatlanul, vagy nehézkesen működő váltó - állandó kerregő hang, leesik a lánc, stb…

   Nincs is bosszantóbb, mint reggel munkába menet, vagy a családi kerékpártúra közepén azzal bíbelődni, hogy a leesett láncot visszategyük, vagy épp a váltási nehézségek miatt nem tudjuk a tempót tartani. A kerékpár egyik legösszetettebb és legtöbb alkatrészt egybefogó rendszere a hajtás. A lánc, a váltók, váltókatrok, fogaskoszorú és hajtókar megfelelő közös munkája eredményezi a pontos váltást, ami elengedhetetlen akár a mindennapok akár egy hegyi túra közben. Ha akár csak az egyik alkatrész nem megfelelően végzi a dolgát, máris pedig sokszor ezek szakszerű beállításokkal, az elkopott alkatrészek cseréjével könnyen és gyorsan orvosolható!

    

  2. Gyengén fogó, vagy nehezen behúzható fék -> legurulsz az úttestre, nekimész az előtted állónak.

   Nem csak zavaró, ha nehezen tudunk megállni a kerékpárunkkal, de nagyon veszélyes is, hiszen egy váratlan helyzetben elengedhetetlen, hogy tökéletesen működjenek a fékek, különben meg is sérülhetünk! Ha nem fog megfelelően a fékünk, egy figyelmetlen gyalogos vagy kerékpárostárs, vagy az elsőbbséget meg nem adó autós/motoros komoly problémákat okozhat, így a fékrendszer működése az egyik legfontosabb, amiről meg kell győződnünk minden kerékpározás előtt. A fékek karbantartását, pontos beállítását, vagy szükség esetén cseréjét nem szabad alogatni - mindig legyen 100%-ig megbízható a fékrendszered!


  3. Kilyukadt, azonnal vagy lassan leengedő kerék, elkopott, elöregedett külsőgumik -> defekt.

   Minden bringás ismeri a defekt fogalmát. Szilánkok, tüskék a leggyakoribb okozói a problémának, de nagyon sokszor a már elöregedett, elkopott, szétrepedezett külső jelenti a legnagyobb gondot. Egy jól megválasztott, defektvédelemmel ellátott külső gumi megvédi a belsőt a kisebb tüskéktől, szilánkoktól, ezzel sokszorosára növeli a belső élettartamát. Ha pedig biztosra akarsz menni, válassz extra defektvédelmet, használj defektgátló folyadékot!  Most a fenti leggyakoribb problémák szervizelése, és minden más szerviz munkadíjából 20% kedvezményt adunk, sőt, az új alkatrészed is 10%-al olcsóbban veheted meg, csak a JóBringában, 2015 Június 30-ig!