Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Kross ismertető - Kross technológia

2021.08.06 10:39
Kross ismertető - Kross technológia

Tudjuk, hogy a bringa választás nehéz feladat, ezért szeretnénk segíteni neked a döntésben egy rövid ismertetővel a KROSS márkáról!

 

KROSS minőség

A KROSS 2009-ben kezdte meg a kerékpárok forgalmazását Magyarországon is. A céget 1990-ben alapították Lengyelországban egy kerékpárbolt formájában, jelenleg viszont az ország legnagyobb kerékpár gyártója és értékesítője. 2005-ben már 800.000 terméket gyártottak le és adtak el, ez a szám viszont folyamatosan nő és jelenleg már 35 országba szállítanak kétkerekűket.

 

KROSS kényelem

A tervezői, fejlesztői csapat minden tagja szenvedélyes kerékpáros, így gyakorlatból tudják mire lehet szüksége akár egy versenyzőnek, akár a hobbi-sport kategória kedvelőinek. A kerékpárok ergonómiája, vagyis az ember-gép-környezet kapcsolata már a tervezőasztalon is elsődleges szempontként szerepel. Az így kidolgozott kerékpárok, amelyek tökéletes termékekként hagyják el az üzemet, minden igényt kielégítenek.

KROSS technológia

A cég saját innovációs részleggel rendelkezik, amelynek tagjai fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy az új és meglévő fejlesztések kombinálásával, illetve rendszerei naprakészen tartásával a legjobbak lehessenek a piacon minőségben és árban is egyaránt.

Tervezőik számos esetben megelőzik a trendeket, nekik köszönhető a lengyel műszaki megoldások világszintű elismertsége. Példaként említhető egyedi felfüggesztésrendszerük, a virtuális forgásponttal rendelkező RVS, amelyet a MOON és a SOIL kerékpármodellek esetében alkalmaznak. Ez azt jelenti, hogy a hátsó kerék mozgása közben a felfüggesztés
forgópontja megváltoztatja a helyét, ami lehetővé teszi, hogy a hajtástól és a fékerőktől függetlenül működjön. Ennek eredményeként az RVS kiküszöböli a ringató mozgást hajtás közben, és fenntartja a felfüggesztés érzékenységét, helyzetétől függetlenül, ami lehetővé teszi a tökéletes tapadást.

 

 

Press Fit

Press Fit középcsapágyat alkalmaznak, vagyis integrált a csapágyazás a vázban,
ami megnöveli az erőátviteled hatékonyságát és a hajtóműcsapágy élettartamát is, ezáltal sokkal erősebb és időtállóbb lesz a kerékpárod.

Belső kábelvezetés

A vezetékek belső vezetése meghosszabbítja a váltó- és fékbowdenek valamint a bowdenházak élettartamát,
ugyanis sártól, homoktól és esőtől védi őket.
Így spórolnak neked a súly értékes grammjaival, és ráadásul a bicikli külsejét és jellemezőit sem rontja el.

Direct mount

A váltórendszerben alkalmazott közvetlen felfogású első átdobó
a fokozott stabilitásnak köszönhetően növeli a váltás pontosságát,
illetve egyszerűsíti a felszerelést és a beállítást is, hogy azzal se kelljen elidőzni.

Garancia

A márka nem véletlenül ért el ilyen gyors és kiugró sikereket hosszabb távon is. Kerékpárjaik a végletekig megbízhatóak, tartósak, márkahűségre ösztönzők. A két év gyári garancia biztosítja az alapvető biztonságot, azonban ezen felül a gyártó bizonyos modellsorozatoknál akár 5 évre bővíthetővé teszi ingyenesen a garancia időtartamát.

 

Ha a KROSS bringákkal kapcsolatban bármilyen kérdésed felmerül, írj bátran a info@jobringa.hu címre,
vagy gyere el üzletünkbe személyesen, Debrecen, Böszörményi út 153.