Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Leszámolás a defektekkel! Indul az Őszi gumiakció!

2018.09.10 12:16

Állandóan defektet kapsz? Folyton bajlódsz a lyukakkal? Foltozol, és bosszankodsz? Itt az ideje, hogy beszerezd vadonatúj külsőid 10-35% kedvezménnyel. Az akciós ár mellé még ajándékot is kapsz!

A bringád két kereke van leginkább kitéve a kopásnak, azon belül is a két külső gumik kapják a legtöbb behatást tekerés közben. Nincs mese, elhasználódnak, elöregednek, ezért idővel mindenképp cserélni kell. A repedezett gumiszél, vagy a sűrűsödő defektek száma is jól jelezi, ha megérett a cserére. Az őszi szezont most szép új külsőkkel indíthatod, amit nem csak, hogy szuper akciós áron kapsz meg a Jóbringában, de mellé még ajándék Zéfal defektgátló folyadékkal is ellátunk, ami az apró sérüléseket, kis tüskék vagy szilánkok okozta lyukakat anélkül intézi el, hogy Te azt egyáltalán észrevennéd. A belsőn keletkezett apró lyukakba a folyadék belefolyik tekerés közben, a centrifugális erő beledolgozza, kitölti azt, majd beleszáradva biztosítja, hogy minimális levegő se hagyja el a gumid. Volt defekt, nincs defekt! Menő, ugye?

 


 

Új külsőiddel és az ajándék folyadékkal garantáltan defekmentes ősz elé nézhetsz! Válogass akciós külsőink közül, amiket ITT megtalálsz!