Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Maximális teljesítmény és kényelem, a tökéletes nyeregválasztás a JóBringában!

2015.03.06 11:35

A Selle Italia forradalmian új „Identity Matching” rendszere minden kerékpáros számára lehetővé teszi, hogy a számára ideális nyerget használhassa: speciális eszközökkel történő mérések, és a modern szoftveres technológia konfúziója eredményeként az idmatch-el utat nyitunk a legjobb teljesítmény eléréséhez, a maximális komfort megtartása mellett. 

Az országban egyedülállóan, csupán néhány városban találkozhatsz ezzel a specifikus mérési rendszerrel, Debrecenben ID MATCH csak a JóBringában!

Attól a ponttól kezdve, amikor eldöntötted, hogy a kerékpározás számodra többet jelent, mint egy hétköznapi hobbi, az élményen kívül fontossá vált a teljesítmény, és a hosszú távú kényelem. Ezen a szinten minden kerékpárosnak talán az egyik legnyagyobb problémát a megfelelően sportos, de egyben kényelmes nyereg megtalálása jelenti. A JóBringában az idmatch-el speciális értékeket tudunk megmérni, és ennek segítségével a legnagyobb teljesítményhez segít, és egyben a testalkatodhoz legjobban illeszkedo nyeregtípust tudjuk kiválasztani.Az idmatch tulajdonképpen egy négy lépésből álló, speciális eszközökkel történő több, anatómiailag fontos pont mérési folyamata, és egy összetett, szoftveres analízis kettős rendszere. Az anatómiailag fontos méretek, szögek értékei, és a szoftverbe betáplált egyéb személyes adatok megadásával az idmatch -el meghatározható, hogy milyen típusú nyereggel tudsz a legkényelmesebben tekerni, és egyben a legjobb teljesítményt nyújtani.

 


 

INGYENES idmatch PROGRAM!


A JóBringában minden eszközzel és tudásunkkal azon dolgozunk, hogy a kerékpározás számodra a legnagyszerűbb élményt nyújtsa. Mindezen túl rengeteg akcióval, és kedvezménnyel adunk termékeinkre versenyképes árat. A csomag ára, vagyis 9 990 Ft bármely, a JóBringában vásárolt Selle Italia nyereg árából levonható, a csomagok kombinációjával pedig kedvezményes árak is elérhetők.

 Választás, tesztelés, vásárlás


Az idmatch több éven át tartó kutatás, fejlesztés, a kerékpárosok egyéni, antropometriai és mozgás közbeni méréseinek eredményeként jött létre. A Selle Italia elérte, hogy a kerékpárosok megtalálhassák azt a nyerget, amellyel végre nem kell kompromisszumot kötni a teljesítménnyel a kényelem rovására. Az idmatch szoftvere egy teljesen új, rendkívül kifinomult nyereg-illeszkedési algoritmust használ a megfelelő kategória kiválasztásához.Az idmatch tehát nem egy konkrét nyerget határoz meg végeredményként, hanem egy kategóriát, melyen belül akár további 6-12 fajta nyereg közül választhatsz. Ezek azonos típusúak, tehát ergonómiailag tökéletesen passzolnak hozzád, de természetesen a technológiai szinteknek megfelelően (acél, magnézuim, karbon, monolink, gel, stb.) különböző árfekvésű termékek közül választhatsz.


A vásárlást megelőzően lehetőséged van az adott típusba tartozó nyereg kipróbálására. Az üzletben lévő Selle Italia teszt nyergek segítségével használat közben is meggyőződhetsz róla, hogy a választott nyereg megfelelő komfortot nyújt a mindennapos edzésekhez, és kimagasló teljesítményt biztosít a versenyeken.Az idmatch csomag akár ingyenes is lehet számodra, mert minden, a JóBringában vásárolt Selle Italia nyereg árából jóváírható.