Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Miért a 2015-ös CUBE aluvázas bringái a legjobbak?

2015.02.16 11:40

A CUBE mérnökei évről évre újabb technikai áttörésekkel fejlesztik modelljeiket, céluk nem kevesebb, mint hogy a legjobb kerékpáros élményt nyújthassák CUBE bringáikon keresztül. Idén hatalmas előrelépés történt az A betűs modellek körében: csúcskategóriás vázgeometria és belső bowdenvezetés a hobbibringásoknak is!

A CUBE az egyetlen olyan gyártó, mely a montisok körében minden igényre tud ajánlani egy modellt, a hobbi bringásoktól a hétvégi hegyi túrázókon át a profi versenyzőig. Hogy évről évre megtartsa vezető pozícióját, a CUBE mérnökei számtalan technikai újdonsággal látják el bringáikat. 

 

Az A betűs modellek (AIM, Analog, Attention, Acid) a hobbi, kezdőbringás réteget hivatott kiszolgálni, idéntől számukra érkezett a legnagyobb újítás, hiszen a 2017-es modellek a csúcskategóriás Reaction  vázgeometriáját kapták meg, így sokkal merevebbek lettek a kerékpárok, amik még élvezhetőbb bringázást tesznek lehetővé. Sőt, ha mindez még nem lenne elég, a CUBE az egyetlen kerékpárgyártó, ahol már az alsó, belépő szintű modellek is belső bowdenvezetést kaptak!

 


 

Nem csak sokkal esztétikusabbak, letisztultabbak lettek az elrejtett kábelezéssel a bringák, de a váz belsejében nagyobb védelemnek van kitéve a bowden, hiszen nem éri szennyeződés, nem akadsz bele, nem sérül ha elesel a bringáddal, plusz súlyt is spórolsz.

 


 

A CUBE a fenti újításokon túl új oldaltámaszrendszerrel is előállt. Az Easy Mount Kickstand rendszer teljes mértékben CUBE találmány, egyedileg a modellekhez tervezve. Az új rögzítési rendszerrel az oldaltámasz rögzítés közben integrálódik a vázhoz, így sokkal stabilabb támasztást tesz lehetővé, és esztétikusabb is a látvány.

Ezek a legjelentősebb változások, melyekkel idéntől a hobbi kategóriás CUBE kerékpárok büszkélkedhetnek, de természetesen nem minden! Üzletünkben még részletesebb információkra tehetsz szert, és személyesen is szemügyre veheted a fentiekben leírtakat!