Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Mire jó az SPD cipő? - KARÁCSONYIG AJÁNDÉK PEDÁLLAL!!!

2016.10.15 13:57

25 évvel ezelőtt a klipszes rögzítést felváltó, SPD pedálrendszerrel a SHIMANO forradalmasította a kerékpározás hatékonyságát és biztonságát - az általa nyújtott jobb irányíthatósággal és erőátvitellel utat nyitott a nagy kalandok irányába. Hogyan is működik, és mire jó igazán az SPD?

ERŐT A PEDÁLNAK!

 

A klipszet felváltó, cipőtalba rejtett stopli a pedálhoz kapcsolódva lehetővé teszi, hogy tekerés közben ne csak taposó, de húzó mozgást is végezhess, így ugyanannyi energiabefektetés mellett jóval hatékonyabban tudsz tekerni, sőt, olyan izmaid is fejlesztheted, melyek eddig nem vettek részt a tekerésben, de sokban hozzájárulhatnak az élmény növeléséhez. Gyorsabban és messzebbre juthatsz, mint valaha, mindemellett az összekapcsolt pedál-cipő páros mindig fix helyen tartja a lábad, ezáltal gondoskodik a helyes tekerési pozícióról is! Ha máris rágerjedtél a SPD-cuccokra, akkor kattints ide, és máris láthatod az akciós cipőket, melyekhez most INGYEN kapod a hozzá passzoló pedált!

 

FONTOS tudnod, hogy az SPD cipők nagy részében (kivéve országúti) kiválóan tudsz gyalogolni is, sőt, egyes modellek kifejezetten "hibrid üzemmódra" kerékpározásra és túrázásra, valaminta Clik'r család kerékpározásra,és egész napos, akár munkahelyi viseletre lettek kifejéesztve.Az SPD és az SPD SL évtizedek óta olyan színvonalat határoznak meg a kerékpáros cipők és pedálok területén, amelyet mások máig nem tudnak elérni. Legendás technológia és a prémium minőségű anyagok használata a gyártásban: ebben rejlik a Shimano előnye. Itt van a különbség a SHIMANO és versenytársai között.Több ügyfelünk is 5-6 éves, rendszeres, szinte napi használatban lévő cipőket szokott lecserélni. A Shimano cipők rendkívül hosszú tartósságán még néha mi is elcsodálkozunk. A 6-7 éves időtartamot minden gond nélkül kibírják, de ha hobbi szinten bringázol, ez akár még több is lehet.

 

A cipőgyártó szakemberek szorosan együttműködnek a pedáltervező mérnökökkel. Együtt tervezik. Együtt tesztelik. Együtt teljesítenek.

 

Az SPD és SPD-SL cipő-pedál kombinációk egyetlen integrált erőátviteli platformot alkotnak és azon a tervezési filozófián alapulnak, hogy meg kell találni az optimális illeszkedést minden kerékpáros egyedi teljesítmény- és kényelem-igényéhez. A cipőkhöz kapható, és az összes SPD/SPD SL/ Clik'r pedált is itt találod.

 


A profi kerékpárosnak: optimális erőátvitel. A szenvedélyes kerékpárosnak: hosszabb kerékpártúrák nagyobb kényelemben. Az alkalmi kerékpárosnak...nos talán elég lesz annyi, hogy ha a dolgok ilyen jól össze vannak hangolva, sokkal nagyobb az élvezet: ugyanannyi erőbefektetéssel gyorsabban és messzebbre tekerhetsz ezután.

 

Idén még tovább bővült a JóBringában található SPD cipők választéka, sőt, most már biztosan meg tudjuk mondani, számodra melyik a tökéletes cipő! Ebben van segítségünkre a Shimano speciális lábmérő eszköze, mellyel könnyedén és gyorsan tudjuk meghatározni, a Te lábadnak melyik az ideális cipőméret és talpkialakítás!

 


 

A gyors mérés után a megfelelő cipőt kiválasztva a hozzá legideálisabb SPD pedált is megtalálod nálunk! Sőt, most akár meg is spórolhatod az árát! Válassz az akciós cipők közül, és a pedált INGYEN kapod hozzá!

Széles választék, speciális mérés, szuper akciók - SPD cipőt csak a JóBringából!