Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Nekem is lehet prémium kerékpárom?

2021.04.14 17:07
Nekem is lehet prémium kerékpárom?

Egy erős brand, új innovációkkal, prémium alkatrészekkel, kiváló gyártás minőséggel. Mit érdemes tudni róluk, és miért jó annak aki KROSS kerékpárt teker? Ha egy jó minőségű bringát keresel, mostantól gondolj a KROSS-ra is, ebben a cikkben elmondjuk miért.

KROSS kerékpárok

Szenvedély két keréken, ez a KROSS mottója, hiszen a te KROSS bringádban a legjobb minőségű anyagokat és alkatrészeket találod. A saját fejlesztésű és gyártású KROSS vázra Shimano, Suntour és Sunrace alkatrészek kerülnek, így mind a hajtás, mind a fékrendszer kizárólag tökéletesen működő, könnyen kezelhető alkatrészekből áll. Ezért nagyon könnyű hajtanod, és irányítanod ezeket a bringákat. Egy bringán nagyon fontos, hogy az alkatrészek kompatibilisek legyenek egymással, vagyis kizárólag a szigorúan előírt szabványokat betartva építsék be azokat. Ha KROSS bringát választasz, biztos lehetsz benne, hogy a kimagaslóan precíz gyártási technológiának és minőségnek köszönhetően a Te bringádon is minden tökéletesen fog működni. Minden egyes kerékpározásod során kényelmes és könnyű lesz számodra a tekerés, és mindemellett még a kinézete is menő.

El tudod képzelni, hogy egy gyönyörű, kényelmes, megbízható kerékpárral szeled az utcákat nap, mint nap, esetleg hétvégén a barátokkal túráztok egyet a közeli erdőben? Nincs leküzdhetetlen akadály a KROSS bringád előtt.

 

Több, mint 30 év gyártási tapasztalat a legjobb bringás élményeidért:

A lengyelországi gyárban évről évre finomítanak és fejlesztenek a vázakon, alkatrészeken, gyártástechnológián, hogy a te kerékpárod is a legmodernebb és naprakész technológiával segítsen minden kilóméteren. Ha aktív kikapcsolódásra vágysz, vagy ha profi kerékpáros vagy, akkor is nyugodtan válaszd a KROSS márkát, hogy innovatív kerékpárral tekerj. Ha ez nem lenne elég, a kerékpárodat még olyan fejlesztések és technológiák révén tökéletesítik, melyekhez a KROSS saját olimpiai sportolóinak tapasztalatai adnak inspirációt.

KROSS kerékpárok prémium minőségben

 

Mit kapsz a KROSS kerékpártól?

Nemcsak egy innovatív, korszerű és menő kerékpárt, hanem felszereltséget, biztonságot, kényelmet, irányíthatóságot is, hiszen ez mind benne van egy KROSS bringában. Ez mind a tiéd, egyetlen kerékpárban.  

 

T-Head tube technológia

A váz speciális kúpos fejcső-kialakítása,
ez a T-head tube technológia,
mely tartósság és stabilitás növelése mellett biztosítja
a pontosabb irányítást számodra.

Press Fit középcsapágy

Press Fit középcsapágyat alkalmaznak,
vagyis integrált a csapágyazás a vázban,
ami megnöveli az erőátviteled hatékonyságát és
a hajtóműcsapágy élettartamát is,
ezáltal sokkal erősebb és időtállóbb lesz a kerékpárod.

Speciális első váltó átdobó A váltórendszerben alkalmazott közvetlen felfogású első átdobó
a fokozott stabilitásnak köszönhetően növeli a váltás pontosságát,
illetve egyszerűsíti a felszerelést és a beállítást is, hogy azzal se kelljen elidőzni.
Hidraulikus csőalkotás technológia

Az aluminium vázak esetében alkalmazott
fejlett hidraulikus csőalkotás-technika könyebb,
tartósabb és pontosabb vázszerkezetet tesz lehetővé, aminek köszönhetően sokkal strapabíróbb bringát
tolhatsz ki az üzletből, és évek múlva is megállja majd a helyét.

Belső kábelvezetés

A vezetékek belső vezetése meghosszabbítja a
váltó- és fékbowdenek valamint a bowdenházak élettartamát,
ugyanis sártól, homoktól és esőtől védi őket.
Így spórolnak neked a súly értékes grammjaival,
és ráadásul a bicikli külsejét és jellemezőit sem rontja el.

 

 

 

Többek között ezek azok az technológiai fejlesztések, melyek lehetővé teszik,  hogy a tiéd is egy igazán kivételes, prémium minőségű kerékpár legyen, amelyben rengeteg szaktudás, anyag és erő van csakis azért, hogy számodra mindenben a legjobbat nyújtsa a KROSS bringád. A kerékpár összeállítása és előállítása során kitüntetett figyelmet fordítanak arra, hogy kerékpárod stabil, irányítható, időtálló maradjon, hogy a saját tervezésű KROSS vázak a lehető legkönnyebbek legyenek, és ezekre a legkorszerűbb hajtás és fékrendszerek kerüljenek.

KROSS Kerékpárok

 

Nekem is lehet KROSS kerékpárom?

Bár jelenleg minden kerékpárt nehéz beszerezni, a KROSS gyárral kiépített baráti kapcsolatunknak köszönhetően a JóBringa KROSS ellátása átlagon felüli, így nagy eséllyel megtalálhatod, vagy előfoglalhatod azt a bringát, ami számodra a legideálisabb.

 

Nem vagy biztos benne, milyen típus lenne számodra a megfelelő? Keresd ügyfélszolgálatunkat, ahol minden kérdésben, és a választásban is segítünk. - info@jobringa.hu

 

Ne feledd: 

Ha KROSS kerékpárt választasz, nemcsak minőséget és kényelmet tudhatsz a magadénak, hanem a kerékpározás alapvető élményét és örömét is. Egy jó minőségű bringával nem lesz előtted akadály. 

Bizonyára Te is tudod hogy a minőség és a kényelem sohasem a legolcsóbb termékek jellemzője. A KROSS nem a legolcsóbb termék a piacon, de megfizethető áron kimagasló minőséget kínál. Miért elégednél meg egy középkategóriás kerékpárral, miért érnéd be a silány minőséggel, mikor egy kicsivel többért tiéd lehet az a Kross kerékpár is, ami minden elképzelésedet megtestesíti? Válassz KROSS kerékpárt, ha nem elégedsz meg a középkategóriával és helyette minőségi kerékpárt szeretnél. Miért érnéd be kevesebbel, ha tiéd lehet a legjobb is?

KROSS Kerékpár sziluett