Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Nincs olyan, hogy a „kezdők szerencséje”

2016.11.29 13:13

A SHIMANO STEPS a legjobbak között a SAZ bike rangsorban.

A SAZ bike által a rásegítő egységek gyártói között felállított harmadik összesített beszállítói rangsorban elért pontszámunk magasabb a tavalyinál. A vezető német kerékpár-magazin, a SAZ bike a magasabb pontszámokkal a jobb termékeket, akkumulátorokat és oktatásokat jutalmazza. A tavaly értékelt nyolc gyártó közül idén hatnak sikerült javítania az elért pontjain. Annál is inkább lenyűgöző, hogy a Shimano egyenesen az élre ugrott, mindjárt az első értékelés során.

 

 


Nagy várakozás előzte meg a Shimano első megjelenését a rangsorban. „Nagyon jól teljesített” – hangzik a SAZ bike ítélete. „Az 1,87-es átlagpontszámmal a Shimano egyenesen a legjobbak közé került” annak ellenére is, hogy más beszállítók javítottak a pontszámukon.

 

A SAZ bike szerint a Shimano egyértelműen óriási fejlesztéseket hajtott végre a STEPS-en a rásegítő egység első bevezetése óta. „Ezt bizonyítják az összes kategóriában elért jó pontszámok. A Shimano a reklamációkezelés és a szerviz kategóriában ráadásul a legmagasabb pontszámot érte el az összes beszállító között.”   

 

Hogy működik a besorolás? A beszállítóknak hat kategóriában lehet pontszámokat kiosztani 1 (nagyon jó) és 6 (nem kielégítő) között. A végeredményt az egyes pontszámok átlaga határozza meg. A beszállítóknak legalább 25 pontot kell elérniük ahhoz, hogy felkerüljenek a listára. A hat kategória a következő: termékminőség, reklamációkezelés, szerviz, oktatás, fenntartási költségek és akkumulátorok.

 


 

A SAZ bike tíz gyártót értékelt a kategóriák mindegyikében. A Shimano csak egyszer lett harmadik (a nagyon magas 1,79-es pontszámmal a termékminőség tekintetében), három kategóriában második lett (oktatás, fenntartási költségek és akkumulátorok), és első lett a reklamációkezelés és a szerviz besorolásában. 

 


 

Végezetül a Shimano számára a legnagyobb elismerés az, hogy a pontszámok a márkakereskedői értékeléseken alapulnak. Több mint 400 forgalmazó vett részt a SAZ bike idei felmérésén. Ha valaki meg tudja ítélni, hogy milyen egy hajtómű, akkor azok ti vagytok. Ti kenitek össze a kezeteket nap mint nap, amikor összeszerelitek, beállítjátok és megjavítjátok ezeket a hajtóműveket. És ti álltok napi kapcsolatban a vevőkkel, így pontosan tudjátok, hogy a vevők mit gondolnak az egyes termékekről. Nem is maradt más hátra, minthogy köszönetet mondjunk az elismerésetekért.

 

Forrás: http://bikenews.shimano-eu.com