Kérdésed van? → GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Rengeteg újítás a CUBE-nál!

2016.05.13 15:07

A CUBE-tól megszokott módon, 2016-ban sem kellett csalódnunk a német precizitással tervezett és gyártott bringák kínálatában.

A CUBE-tól megszokott módon, 2016-ban sem kellett csalódnunk a német precizitással tervezett és gyártott bringák kínálatában. Idén is egy egységes, letisztult dizájnú, legújabb fejlesztésekkel ellátott palettát kínál a kerékpárosok számára.

A CUBE nagy gondot fordít arra, hogy a vásárló számára valóban élmény legyen a bringázás, így a hobbi felhasználóknak szánt bringák fejlesztésére is legalább ugyanannyi gondot, időt, tervezést és tesztelést fordítanak, mint a top kategóriába tartozó karbon kerékpárokéra.

Az első fontos dolog, amit tudni kell a belépő, „A” betűs modellekről – AIM, ANALOG, ATTENTION, ACID – hogy új vázat kaptak! 

 

A CUBE bringákat itt találod 

Milyenek az új vázak? Elsősorban könnyebbek, másodsorban pedig nagyon nagy hasonlóságot mutatnak a felső kategóriás modellek vázaival. Biztos lehetsz benne, hogy a 180 ezer forintos bringák is ugyanolyan minőségű vázzal gurulnak alattad, mint a 350 ezer forintos.

 

A CUBE bringákat itt találod

 

Ha már a CUBE vázaknál tartunk, fontos megemlíteni az egyedi, belső kábelvezetést. A bowdenek a vázon belül futnak, így védve vannak az időjárástól, ezáltal megnő az élettartamuk és persze nem utolsó sorban egy letisztultabb kinézetet ad az egész bringának.

 


 

A CUBE bringákat itt találod

 

A CUBE által kifejlesztett és levédetett újításoknak számos előnye fokozza a kerékpározás élményét. Ilyen továbbá pl. az integrált tárcsafék. A hidraulikus tárcsafék az MTB, cross, és trekking kerékpárok esetén a legjobb, legkényelmesebb, és legnagyobb teljesítményt nyújtó féktípus.

 

Mit jelent pontosan ez esetben az, hogy integrált és miért messze a legjobb választás? A tárcsafék a láncvilla és a támvilla között, belül helyezkedik el. Ezáltal merevebb és a fékrendszer jobban tud hűlni, ezek együttese pedig hatékonyabb fékezést biztosít.

 

Lecsökkentették a támvilla, a láncvilla és a nyeregcső átmérőjét is (27,2 mm) és egy speciális kialakítást kaptak. Függőleges irányban egy könnyed rugalmasságot bíztosít ez a hármas, hajtásirányban pedig plusz merevséget.

 

Hatalmas előny ez a MTB szerelmeseinek, hiszen ennek a fejlesztésnek köszönhetően egyenetlen terepen az alulról jövő rezgések csillapítódnak, így olyan helyeken is ülve tudnak maradni a nyeregben, ahol más bringán csak kiállva tudnának tekerni. 

 

A CUBE bringákat itt találod

 Ezekkel az újításokkal csakis a CUBE kerékpároknál találkozhatsz! A CUBE egyedi technikai fejlesztéseit levédeti, így 100%, hogy más márkáknál ezeket nem fogod megtalálni a bringán! Nem csoda, hogy a CUBE világelső a hatékony működés és ezen felül a dizájn terén is.

 

Az újításokat akár estig lehetne sorolni!

 

Figyeljétek cikkeinket, legközelebb is valami érdekessel jövünk majd :)

 

A CUBE bringákat itt találod