Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Shimano SPD Cipő & Pedál akció a JóBringában!

2016.02.24 16:26

Mi is az az SPD és mire jó pontosan?

Az SPD (Shimano Pedaling Dinamics) egy egymáshoz kapcsolódó cipő-pedál rendszert jelent, mely a pedálkötés és a cipőtalp merevsége miatt hatékonyabb és kényelmesebb tekerést tesz lehetővé.  Nem csak taposó, hanem húzó mozgás is történik, így ugyanannyi energia befektetéssel, jóval hatékonyabban tudsz tekerni. Gyorsabban tudsz ez által haladni, nem mellesleg ez az összekapcsolt cipő-pedál rendszer gondoskodik a helyes üléspozícióról, hiszen a lábaidat mindig fix helyen tartja.

 


    

 

 

 

És ha nem a bringán ülsz? Akkor sincs probléma, hisz az off-road és túra-multisport cipők süllyesztett stoplija nem akadályozza a gyaloglást, mivel a stopli a talajjal nem érintkezik.

 

Menj biztosra a JóBringában, hiszen mi pontosan meg tudjuk mondani, számodra melyik a tökéletes cipő! Ebben van segítségünkre a Shimano speciális lábmérő eszköze, mellyel könnyedén és gyorsan tudjuk meghatározni, a Te lábadnak melyik az ideális cipőméret és talpkialakítás!

 


Most minden nálunk vásárolt Shimano SPD cipőhöz féláron, mindössze 6000 Ft-ért tudod beszerezni a PD-M520 és 10.000 Ft-ért a PD-M540 pedálokat. 

 

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, adj Te is erőt a pedálodnak és tekerj sokkal hatékonyabban, mint eddig!

 

Nézz szét a Shimno SPD cipők és pedálok között