Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Sportourer nyergek 30 napos komfort-garanciával a JóBringában!

2016.02.24 16:35

Talán az egyik legfontosabb része a kerékpárnak a nyereg. Ha azzal baj van, nem a megfelelő nyergen ülsz, az az egész kerékpározásra rányomja a bélyegét. Kényelmetlen lesz, nem fogod élvezni a bringázást, de hosszabb távon akár komolyabb egészségügyi problémát is tud okozni. Ezért is fontos, hogy körültekintően és megfelelően válaszd ki ezt az alkatrészt.

 

Mivel nem vagyunk ugyanolyanok, mindenkinek más a testfelépítése, így nagyon nehéz megmondani, hogy X gyártó Y terméke lesz számodra a tökéletes választás. 

 

 

 

  Hogy miért a legjobb választás a Sportourer nyereg?

 

Ezek a nyergek számos olyan tulajdonsággal bírnak, amelyeket csak ennél a márkánál találod meg. Pl. különböző vastagságú zselétöltetet rejtenek magukban, így ott lesz elég vastag vagy éppen vékony, ahol szükséges. Mindig kényelmesen tudsz rajtuk bringázni, akár hosszabb távon is, a combod belső felületét mégsem fogja kikezdeni.

 

Található bennük egy ún. anatómiai lyuk, melynek köszönhetően garantáltan nem fogja nyomni a lágy részeket, legyen az férfi vagy női nyereg. Szintetikus műbőr bevonatuk lehetővé teszi, hogy bármely anyagon könnyedén mozogjanak, nem fog más nyergekhez hasonlóan hozzád tapadni. Nem utolsó sorban pedig 100%-ban vízállóak, így afelől sem kell aggódnod, hogy magába szívná az izzadságot vagy esetleg nem tudsz hová bújni egy-egy zápor elől.

 


 

Miután a kényelemért felelős tulajdonságot megismertük, ne felejtsünk el egy nagyon fontos szempontot, mégpedig a sín anyagát. A legújabb, legmodernebb fejlesztéseknek hála - eltérően a belépő modellek nehéz, de olcsó acél sínjeitől – a Sportourer nyergek egy ún. elasztomeres felfüggesztéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a sínek végén rezgéscsillapító konzolokat találunk, melyek nagyban elnyelik az út felől jövő rezgéseket, fokozva ezzel kényelmünket.

 

Még egy nagyon fontos érv a Sportourer mellett: egy 100%-ban környezettudatos gyártóról van szó, akik termékeik előálltása során nagy gondot fordítanak arra, hogy teljes mértékben biológiailag lebontható anyagokat, megújuló erőforrásokat használjanak fel, csökkentve ezzel biológiai lábnyomunkat.


 

Tudomásunk szerint hazai viszonylatban nagyon kevés helyen van arra lehetőséged, hogy tesztelhesd a nyergeket, mielőtt vásárlásra adod a fejed. Pedig, hogy biztosra menj, legalább 50-80 km-t kellene tekerned vele, hogy el tudd dönteni, valóban megfelelőt választottál.

 

A JóBringában mi tisztában vagyunk ezzel. Éppen ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogyha a megvásárolt nyereg nem vált be, 30 napon belül visszahozhatod és kicseréljük egy másikra.

 

A Sportourer nyergeket itt találod

 

Gyere be a JóBringába személyesen, segítségedre leszünk a nyereg kiválasztásában, vagy rendeld online!