Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Egy igazán jó bringát keresel? A JóBringában most akár 27%-al olcsóbban vásárolhatsz új bringát!

2015.03.05 11:37

Idén is a legjobb árakat a JóBringában találod! Válassz Te is egyet a JóBringa bevált, megbízható és praktikus modelljei közül! Március 27-ig a megjelölt városi, MTB és gyerekbringa árából további 27%-ot engedünk. Nem kell kompromisszumot kötnöd, válassz jóminőségű kerékpárt a JóBringából.

A tavaszi SZUPERAKCIÓNKBAN több mint 200 darab jóárosított városi, MTB és gyerekbicikli közül választhatsz. Te is tudod hova kell menni?

Kicsiknek és nagyoknak, akik most tanulnak és akik már megtanultak, fiataloknak és idősöknek, munkába, boltba vagy csak túrázni - a JóBringában mindenki megtalálja a nekivaló bringát, ráadásul most EXTRA jó áron, hiszen Március 27-ig 27%-al olcsóbban juthatsz új bringához!

A télnek vége, a jóidő beköszöntével a szabadidős tevékenységek végre újra teret nyernek. A legnépszerűbb mind közül a kerékpározás. Családdal, gyerekekkel, barátokkal vagy egyedül, a legjobb kikapcsolódás hétvégén, a leggyorsabb és leggazdaságosabb mód a munkába járáshoz és az egyik legélvezetesebb sport is egyben!

 

A JóBringában mindenki minden felhasználáshoz megtalálja a neki megfelelőt, most ráadásul a SZUPERAKCIÓ keretein belül óriási, 27% kedvezménnyel vásárolhatod meg az új bringád!

 

Az akció a megjelölt modellekre Március 27-ig vagy a készlet erejéig érvényes.