Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Te miért fázol bringázás közben? Válassz speciális téli kerékpáros kesztyűt!

2015.01.15 11:53

A téli bringázás egyik legfontosabb kelléke a megfelelő téli ruházat, ezen belül is kiemelt szerepet kap a végtagok védelme, különös tekintettel a kezünkre.

Kattints tovább, hogy mindent megtudj a CUBE és Pearl Izumi téli kesztyűiről! Cube és Pearl Izumi téli kesztyűk, akár -18°C-ig is!

Ezekben a kesztyűkben garantáltan nem fog fázni a kezed, kényelmes, meleg és puha viselet, ami megvéd a legnagyobb hidegben is, sőt, a hosszított és gumis anyaghasználatnak köszönhetően a csuklód is biztonságban lesz, nem fúj majd be a karodhoz sem a szél. A speciális anyagtechnológiának köszönhetően nem tudsz beleizzadni, nem ázik majd át a kesztyű, viszont a hőt tökéletesen megőrzi, melegen tartva a kezed. A tenyérrész szilikonos bevonata meggátolja, hogy a kormányról lecsússzon a kezed, így garantálva, hogy kézben tudod tartani az irányítást.

 

A kesztyűk szigetelése vékony, így a váltás is könnyedén megy. Természetesen az, hogy vékony a kesztyű, nem jelenti azt, hogy nem elég meleg és fázni fog a kezed, hiszen ezek a kesztyűk speciális softshell anyagból készültek. A softshell egy többrétegű, elasztikus, laminált anyag, ami összefogja a Barrier (szélálló), Thermal (meleg) és Transfer (nedvességelvezető) anyagok minden előnyét.

 

Nemcsak kézre simuló, de tökéletes hőtartó, szélálló és nedvességelvezető is. A belső puha polárbélés mellé kívülre is egy puha orrtörlő réteget helyeztek el a hüvelykujj részre! A kézfejen lévő fényvisszaverő feliratok pedig segítik a jobb láthatóságot sötétben is.

 

Abszolút csúcstechnológia! Persze csakis a JóBringában. De bárhogy is döntesz, és bármelyik kesztyűt is választod, egy biztos: többé nem okoz gondot a hideg! Dönts okosan, és NE vegyél meg akármilyen olcsó nagyáruházi vackot – professzionális védelem a kezeidnek minden akkor is ha fagy a higanyszál!