Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Túra kerékpárok és tulajdonságaik

2017.05.24 12:21

A jó időben, amikor már nem kell fagyokkal, latyakkal, kellemetlen csapadékkal számolni, újra a bringásoké a terep. Nem csupán a mindennapos közlekedéshez, de a szabadidős tevékenységekhez is ideálisak a körülmények. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei a kerékpáros túrákat első helyre sorolják a nyári, tavaszi programok listáján!

A valódi pozitív élmények megéléséhez fontos az alapos felkészülés, ennek pedig első számú követelménye egy tökéletes túra kerékpár. A túra kerékpár minden út előtt legyen kifogástalanul felkészítve, ellenőrizve az útra, így elkerülhetőek a balesetek.

 

A túra kerékpár felépítése más, mint a városi bringáké, hiszen más terepviszonyokhoz is kell alkalmazkodnia. Felépítése masszívabb, megerősített váza nem sérül egy kis rázkódástól, és használóját sem teszi ki kényelmetlenségnek. A túra kerékpár kerekei általában kisebbek, így lehet velük emelkedőn is haladni. A kerékpár váz is kisebb, így a bringa súlypontja alacsonyabban helyezkedik el. A kerekeken a gumik is bordázottak, hogy a kövek, a csúszós talaj ellen felkészültebben vehessék fel a harcot.

 

Minőségi túra kerékpárt keresel? Válogass kínálatunkból, és indulj a tökéletes biciklivel túrázni!