Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

Blog

Új kerékpármárka a JóBringában!

2015.03.19 11:29

Ismét gyarapodott a JóBringában elérhető minőségi márkák sora! Ezúttal kerékpár fronton erősítettünk, és bevettük sorainkba a CTM bringáit! 

Mi a JóBringában minden évben arra törekszünk, hogy a vásárlóink a legjobb kerékpárokat kapják meg a legjobb áron. Az idei év kínálatát és a piacot alaposan megvizsgálva arra a döntésre jutottunk, hogy a CTM az a kerékpármárka, ami a CUBE és Capriolo mellett a legjobb minőséget a legjobb áron tudja nyújtani, így mától a JóBringában is elérhető a CTM!

A CTM Because we love bicycles azaz Szeretjük a bringákat filozófiája hűen tükrözi hozzáállásukat a kerékpárokhoz. Csak minőségi alkatrészekkel dolgoznak, nem használnak olcsó, gyenge és rossz minőségű alkatrészeket a kerékpárok készítése során, hiszen a céljuk, hogy minőségi, megbízható kerékpárt gyártsanak amivel mindig öröm a bringázás.

 

1994-es nyitásuk óta nagyon hosszú utat tett meg a márka, többszörösére nőtt a vállalat és mára már rengetegen gurulnak CTM kerékpárokon. A márka ismertsége futótűzszerűen terjed, ami annak is köszönhető, hogy rendgeteg pozitív véleményt lehet olvasni a kerékpárjaikról.

 


 

Mi a JóBringában folyamatosan arra törekszünk, hogy minőségi, megbízható és kényelmes kerékpárokat adhassunk a legjobb árakon, így nem is volt kérdés, hogy a CTM a "család tagja" lesz, hiszen a már bizonyított CUBE és Capriolo márkák mellé csak is olyan jöhetett szóba, ami hozza az elvárt színvonalat.

 

 

Nézz szét honlapunkon, ismerkedj meg a CTM márkával, gyere be üzletünkbe, hogy személyesen még több információt kaphass!