Keress telefonon:
+36204571585
+36202552750
vagy nézz szét itt: GYIK
Írj nekünk! → info@jobringa.hu

Blog

Válassz prémium kategóriás kerékpárt a JóBringából!

2016.02.09 09:49

Március 12-ig minden 150 000 Ft feletti prémium Cube 16-os kategóriás bringához 20 000 Ft értékben választhatsz számodra praktikus kiegészítőket, ruhákat!

 

Ugye Te sem szeretnél lemaradni a CUBE 2016-os csúcsmodelljeiről? Gyűjts be minden infót a márkáról és a technikai újításaikról!

 

A precíz és megbízható CUBE márka több mint 20 éves múltra tekint vissza. A gyár jelenleg Waldershof-ban működik és mintegy 20. 000 m2-en helyezkedik el.  A német precizitással gyártott, közkedvelt és prémium kategóriás bringákból évente mintegy fél millió darabot állítanak elő és a világ több mint 34 országába szállítanak. A márka filozófiája egyszerű és letisztult - Jó bringák, jó áron. Mottójuk hűen tükrözi a valóságot, hiszen a CUBE bringák csúcsminőségű alkatrészekkel szereltek, a felhasználó minden igényét kielégítve ezzel. A legtöbb ilyen alkatrészt a világvezető alkatrészgyártó cégektől hatalmas mennyiségben szerzik be, pl. Shimano, Schwalbe, FOX, SelleItalia, Fulcrum, így azokat nagyon jó áron tudják megvásárolni, ami egyben azt is jelenti, hogy ezzel az árelőnnyel tudják továbbértékesíteni bringáikat a vásárlóknak. Szerencsére mindig a felhasználói igényeket tartják szem előtt. Fontos tudni, hogy a CUBE nem csak a versenyszerűen kerékpározókra gondolt. Így már a belépő szintű modellek is prémium, magas minőségű alkatrészekkel felszereltek, így nem kell kompromisszumot kötnöd, hobbibringásként is csúcsminőségű kerékpárral tekerhetsz.

 

Cube bringákat itt találod 

 

Március 12-ig minden  150 000 Ft feletti prémium kategóriás Cube 16-os bringához 20 000 Ft értékben választhatsz számodra praktikus kiegészítőket, ruhákat!
Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően évről évre újabb és korszerűbb technikai fejlesztésekkel találkozhatunk a különböző modelleknél, melyek szigorú minőség-ellenőrzésen esnek át és csak ezután kerülnek tovább a piacra. Nem volt ez másképp a 2016-os évben sem. Ilyen pl. a belső bowdenvezetés vagy az integrált hátsó tárcsafék, melyekkel más márkánál biztosan nem találkozhatsz. Ezeknek a CUBE által kifejlesztett és levédetett újításoknak számos előnye fokozza a kerékpározás élményét. Az integrált tárcsafék merevebb, a fékrendszer így jobban tud hűlni, ami hatékonyabb fékezést biztosít. A belső kábelvezetés könnyebbé teszi a váltást a kerékpáros számára és mindemellett egy letisztultabb formavilágot is nyújt. Ezek a funkciók a meghibásodás lehetőségeit is csökkentik és nem utolsó sorban a bringád karbantartása is egyszerűbb. Légy magasabb vagy alacsonyabb, a tervezők erre is gondoltak. Nagy gondot fordítanak arra, hogy mindenki megtalálja a számára leg ideálisabb kerékpárt. Ezért is fejlesztették ki az ARG – Agile Ride Geometry – technikát, mely a kerékpár egy olyan speciális vázkialakítását jelenti, amely a megfelelő üléspozíciót biztosítja a bringás számára minden terepviszonyon. Ezekkel a technikai újításokkal a CUBE világelső a hatékony működés és a dizájn terén is.

 

Cube bringákat itt találod

Március 12-ig minden 150 000 Ft feletti prémium kategóriás Cube 16-os bringához 20 000 Ft értékben választhatsz számodra praktikus kiegészítőket, ruhákat!


           

 

Ugye gondolatban már te is egy ilyen kerékpáron ülsz? A JóBringából már most is többféle modellből és színből választhatsz.  Ráadásul, ha most vásárolsz CUBE bringát, akkor a kizárólag CUBE kerékpárokhoz járó akciókból sem maradsz ki:CUBE 16 bringádhoz

  • mely legalább 150 000 Ft értékű, március 12-ig  20 000 Ft értékben választhatsz számodra praktikus kiegészítőket, ruhákat
  • Bármilyen sisakot 30 % kedvezménnyel
  • Ingyenesen jár a beüzemelés

 

Hogy ne maradj le friss híreinkről, kövess minket a FB-on is! Nézz szét weboldalunkon az üzletünkben már kapható modellek között!

 

Gyere el a Jóbringába és csapatunk örömmel áll a rendelkezésedre! Segítünk a számodra legmegfelelőbb bringát kiválasztani!