Keress telefonon:
+36204571585
Írj nekünk! → info@jobringa.hu
Itt vagyunk!

Blog

Kosarak a JóBringában!

2023.08.01 14:12
Kosarak a JóBringában!

Ha már gondolkodtál azon, hogy jó lenne felszabadítani a hátad és a kezeid a sok dologtól, melyek bringázás közben magaddal viszel, akkor éppen itt az ideje, hogy kosarat szereljünk rá! 

Nálunk számtalan fajta közül választhatod ki a legmegfelelőbbet mind stílusban, mind funkcióban. Hadd mutassuk meg, milyen kosarat is találsz üzletünkben.

Az Acid a Cube almárákájához híven garantálja nemcsak a termékek megbízhatóságát és tartósságát, hanem a zökkenőmentes és kényelmes kerékpározás élményét is. A rendszeres teszteléseknek és az új technológiák alkalmazásának köszönhetően egy olyan magas minőségű termékek előállítására szolgáló almárka jött létre, mely nemcsak versenykerékpárosok, de városi bringások számára is magas színvonalat nyújt. Kialakításuk folyamatában figyeltek arra, hogy a vevői igényeket kellően kielégítsék változatos kosárfajtáikkal, illetve, hogy minél letisztultabb, elegánsabb vagy éppen bohókásabb kivitelben is elérhető legyen. acid logo

Az ACID HANDLER 16 literes kosár kormányra rögzíthető a legegyszerű módszerrel. Az ACID FILink rögzítőrendszernek köszönhetően sokkal könnyebb a felhelyezés, strapabíró anyaga erősített műanyag, illetve acélhuzal is biztosítja tartósságát. Teherbíró képessége közel húsz kilónak felel meg, a kosár nem hajlik meg nagyobb súlytól és az időjárástól sem kell félteni, továbbá az ergonomikus Natural Fit markolat megléte a kézi hordozás kényelmét segíti elő.

 

Az ACID CARRIER BASKET 20 kompatibilis csomagtartókra, felhelyezése egyszerű az intelligens ACID RILink rögzítőrendszernek köszönhetően. Ergonomikus Natural Fit markolata kényelmes, puha, markunkba illeszthető fedőanyagot kapott, mely a gondtalan szállítást teszi lehetővé.Emellett, erősített műanyagból készült kerete a húsz kilós terhelést is gondtalan veszi.

 

Az ACID PANNIER FILINK egy 16 literes rattan, kormányszárra helyezhető kosár, mely igen híres az ellenállóképességéről. Sokkal strapabíróbb mind időjárás, mind teherbírás szempontjából. Rögzítőjének köszönhetően nem kell a fennálló rázkódásoktól tartani, mert tökéletes stabilitást biztosít. Természetesen, ez a fajta is használható kézi kosárnak, hogy könnyebben el tudjuk végezni a bevásárlást.


ACID HANDLEBAR 15 literes city kosár alumínium és poliészter találkozásából született meg. A poliészter biztosítja a kosár vízhatlanságát és tartós borítását, hisz fedőrétege ebből az anyagból készült. Alumínium része a kosár kézi hordozásához járul hozzá, melyek tépőzárral vannak rögzítve, amikor használaton kívül vannak, ugyanakkor nem kizárólag azon kemény anyagnak köszönhető a könnyű szállítás, hanem poliészter fogantyúinak is. Rögzítése igen egyszerű, bármilyen helyzetben könnyedén le tudjuk szerelni a kormányról és kézi kosárként tudjuk alkalmazni.

 

ACID TRUNK 8+7 RILINK csomagtartóra szerelhető kosár. Kihajtható oldalzsebekkel és átméretezhető fő rekesszel van ellátva, mely azt jelenti, hogy már egy egész táskányi hely van a személyes tárgyaid számára. Kompatibilis az összes ACID és CUBE csomagtartóval, állítható vállpánttal, fényvisszaverő részletekkel és hálós zsebbel rendelkezik. Még egy praktikus esővédő is jár ehhez a maximalista stílusú kosárhoz. 

A LONGUS kifejezetten kerékpáros kiegészítőkre szakosodott. A szlovák márka egyre népszerűbb, a bővülő európai piacon gyorsan elterjedt forgalmazásuk, elsősorban a kiváló minőség-ár aránynak köszönhetően. Kínálatukban megtalálhatók apró alkatrészek, mint a fékbetétek vagy a küllők, minőségi kiegészítők, például sárvédő, kormány, kormányszár, pedál vagy nyereg, illetve a biztonságos közlekedés kellékei, azaz sisak, kesztyű, szemüveg és világítás. Lényegében a kerékpározás összes kelléke fellelhető a szlovák márka palettáján, vásárlóbarát árakon, megbízható minőségben. Nincs ez másképp kosarak tekintetében sem.

 

Gyorszárral kormányra rögzíthető a hagyományos dizájnnak örvendő acélhálós LONGUS kosár.  Terhelhetősége öt kilogramm, így kisebb táskák, vizes palackok szállítására megfelelő, emellett nem hajlik, jól viszonyul az időjáráshoz és nem mellesleg, kifejezetten jól mutat hagyomáyos külsejével a kormányszáron. Ugyanakkor hasonlóan népszerű a fonott, acél kosarunk, melyet a csomagtartóra kell illeszteni a funkció betöltéséhez. Nagy űrtartalma és széles kialakítása elősegíti a nagyobb tárgyak szállítását, ráadásul gumipóknak szánt kialakításával extra biztonságot is adhatunk a kosárnak. Gyermekek számára található többféle színben virágos, fonott kosár, mely tökéletesen illik a pici gyerekek bicajához.

   

Az RFR az Acidhoz hasonlóan szintén a Cube egy almárkája, mely ugyanolyan intenzitással és lelkesedéssel törekszik a minőségi termékek előállítására, mint testvérmárkája. A klasszikus, időtlen dizájn tervezete során igényesen figyeltek a részletekre mind kosarak, mind egyéb készítmények alkalmával, az így eredményezett választékuk pedig széles körben elterjedt a már korábban vásárolt és potenciális vásárlók körében is.

 Az RFR KLICK & GO kosara nevéből adódóan az egyszerűségre törekedett, mely kifejezetten a fel- és lecsatolás tekintetében nyilvánul meg, ugyanis rendkívül egyszerűen lehet levenni, illetve felrakni a kormányszárra. Anyaga erősített műanyag és alumínium, melynek köszönhetően igen strapabíró, terhelhetősége öt kilogrammot bír. Húsz literes űrtartalmában gyakorlatilag minden elfér, amelyre bringázás közben szükséged lehet.

 

Tökéletes hozzáférést biztosít a poggyászhoz az RFR KLICK&GO FRONT BAG. A Klick&Go rendszer gyors és egyszerű rögzítést és eltávolítást tartja fenn minden 25,4 és 31,8 mm átmérőjű kormányon, mint ahogy korábbi fajtáknál is említettük. A praktikus kéz- és vállpántoknak köszönhetően a táska nagyon könnyen szállítható önállóan is, poliészter anyaga pedig elősegíti a vízhatlanság fenntartását. Főként kisebb tárgyak elhelyezésére találták ki, azonban ugyanúgy lehetne súlyosak a kisebb tárgyak is, mert teherbírása 6 kilóig tökéletesen funkcionál. Ugyanezen kormányszárra csatlakoztatható kosaraknak rattan változata is van, melyek az autentikus fonott kosár kinézetét keltik, s teherbírásuk is kifejezetten magas szintű.

Ezen kosárnak egy másik típusa is létezik, szintén klick&go rendszerrel ellátva. Sokkal szélesebb a felülete már csak azért is, mert a hátsó csomagtartó teljes hosszát kihasználva fekszik rajta. Rendkívül egyszerű az elhelyezés, fogantyújának köszönhetően bármikor kézikosárrá változtathatjuk, így boltba járás alkalmával sem kell külön szatyrokra költeni.